Duben

Komentáře uživatele tomdoyle

tomdoyle

tomdoyle zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 12
Absolutní moc (Absolute Power)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.12.2007
Clint Eastwood, prostě   nenahraditelný a jedinečný   herec i jako mladý, i jako   veterán, snad si ani   neuvědomuji film, ve kterém   hrál, o němž bych mohl   říci, že se mi vůbec   nelíbil. Je prostě skvělej.   Poněkud pro něj neobvyklá   role, ne úplně kladného   člověka, ale někoho kdo jde   cestou neslučující se   příliš se zákonem, ale v   jádru opět klaďák,   tvrďák a odhodlaný hrdina,   jít za svým cílem až do   konce.
Ať žijí duchové!
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.12.2007
Jednoznačně velice povedený   kousek z české pohádkové   kinematografie, film je   vtipný, myšlenka skvělá,   od začátku až do konce má   spád a navíc je doplněn   spoustou pěkných písniček.   Prostě dokáže vnést do   člověka optimismus a   potěšit.
Až do smrti (Until Death)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.12.2007
Po dlouhé době   hrůzostrašných filmových   výtvorů, zase něco s tímto   mistrem bojových umění na   co se dá koukat. Trošku nám   už sice zchátral, ale   ještě stále umí.
Cellular
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.2.2007
Naprosto jedinečná   podívaná, která má spád   od začátku až do konce a   nedovolí vám, odtrhnout oči   od filmu. Je to samozřejmě   věcí názoru, ale mě film   zaujal, jak myšlenkou, tak   hereckými výkony a a   spoustou akčních scén,   samozřejmě je zde spousta   nadsázky, která ovšem k   akčním filmům tohoto typu   ve většině případů   patří.I když se nejedná o   komedii, ale spíše o akční   drama, je film natočen tak,   že vás v průběhu děje i   příjemně pobaví mnoha   vtipnými scénami a   hláškami.Jinými slovy, mě   udržel bez dechu od začátku   až do konce, takže vřele   doporučuji.
Herkules v New Yorku (Hercules in New York)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 9.12.2007
Film jako takový je opravdu   děsný, ale jak bylo již   zmíněno, Arnoldovi fanoušky   jistě i tento propadák na   začátku jeho kariéry   neodradí. S trochou dobré   vůle, když se rozhodnete,   že opravdu nevíte co s   volným časem, to jistě ve   zdraví přežijete. Viděl   jsem už i horší.
Hitch: Lék pro moderního muže (Hitch)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.12.2007
Mě se líbil, mám rád   odreagování, od reálného   světa a filmy, co mají   šťastný konec a člověk se   u nich pobaví, uroní   slzičku dojetí a je   uspokojen, jak to nakonec   všechno krásně dopadlo,   což v reálném světě je   ojedinělým jevem. Vtipné,   nápadité, má to spád,   prostě příjemná komedie   pro deštivé nedělní   odpoledne.
It´s All Gone Pete Tong
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.12.2007
Záleží to asi opravdu na   divákovi, co si z tohoto   filmu vezme, četl jsem už na   něj dost ne zrovna dobrých   kritik. Já za sebe říkám,   rozhodně stojí za   zkouknutí, mě zaujal a moc   se mi líbil.
Poseidon
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.12.2007
Dá se na to koukat, ale se   starší verzí, s názvem   Dobrodružství Poseidonu z   roku 1972 s Gene Hackmanem v   hlavní roli se to rozhodně   nedá srovnat. Zdá se mi jako   by většinou všechny nově   natočené verze starých   trháků, nějak postrádali,   to původní kouzlo a hloubku,   kterou měl jejich   předchůdce.
Prázdniny pana Beana (Mr. Bean's Holiday)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.12.2007
Naprosto souhlasím s Ladicz,   jako clovečerní film   katastrofa, jako sestřih   jednotlivých scének by se   něco z toho dalo, a Roden,   ten musl taky asi dostat   hodně zaplaceno, že si   troufl v něčem tak levném   zahrát.
Sedm statečných (The Magnificent Seven)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.1.2007
Mě se moc líbil a líbí   pokaždé, když ho vidím,   miluju kladné hrdiny, a tady   jich mám v jednom filmu hned   sedm. Má to vše co od filmu   očekávám,spád, napětí,   akce nechybí romantika a co   navíc má to sice šťastný   konec, ale ne tak úplně,   takže to nehraničí s   nereálností. Prostě príma   podívaná.
The Postman - Posel budoucnosti (The Postman)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.1.2007
Kritika, rozhodně s ní nesouhlasím
Naprosto souhlasím s dvěma   komentáři přede mnou.   Jistě že své slabiny film   má, ale na druhou   stranu,který film nemá ? Pro   diváky, milující filmy s   kladným hrdinou v hlavní   roli a vcelku dobrým koncem   jako stvořené. A navíc,   nemyslím si že nějak   odfláknutě provedený film.   Mě se moc líbil a   souhlasím, že se dá vidět   i víckrát a pokaždé s   chutí.
Zorro (El Zorro la belva del Colorado/Zorro)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.11.2006
Řekl bych, že se jedná o   nejpovedenější   ztvárnění, známé legendy   o Zorrovi. Film srší od   počátku až do konce akcí,a   vtipem a samozřejmě nechybí   i trocha romantiky, navíc   Zorro v podání hvězdného   Alaina Delona je aspoň dle   mého názoru nenahraditelný.   Pokud teda zrovna nemáte   chuť na něco z dílny pro   náročného diváka, můžu   vřele doporučit. Na   odreagování a zvednutí   nálady, jako stvořené.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178291
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10