Jeden svět

Komentáře uživatele Stilicho

Stilicho

Stilicho zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Jakub Březina

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 41
13. okrsek (B13 - Banlieue 13)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.9.2007
Po stránce obsahu mne film   nezaujal. Ale čím mne tedy   okouzlil? Akčními scénamy,   ve stylu francouzského   L´parkur. Což chytne   každého diváka. Herci, tedy   spíše skuteční   L´parkuristé předvádí   životní výkony. Námět:   rok 2010, Paříž plná   zločinu. Drogy, zbraně,   peníze to vše je v rukách   místních band. Je to ghetto.   Je oddělené od okolního   světa zdí a vzájemným   neporozumněním. Jsou tu   naštěstí ještě lidi s   dobrým srdce, kteří pořád   doufají, že každý si   zaslouží život. Ať je   jaký je.
Absolvent (The Graduate)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.9.2007
Opravdu kvalitní kulťák.   Absolvent vysoké školy Ben   je synem bohatých a   snobských rodičů, na jednom   večírku ho připraví o   panictví rodiná známá. Ona   to bere jako zpestření   sexuálního života, on jako   recesi. Ben se záhy zamiluje   do mladé dcery již   zmíněné milenky hlavního   hrdiny. Její matka se ho, ale   nehodlá vzdát. Vyhrožuje mu   tím, že vše co je mezi nimi   sdělí právě dceři.   Nádherné a autentické   zobrazení jednoho milostného   trojúhelníku. Podpořené   ještě krásnější hudbou   Simona a Gurdfunkela.   Skvost?!?!?!
Blafuj jako Beckham (Bend It Like Beckham)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.9.2007
Na světě bych našel během   roku 100 lepších fotbalistů   na postu Davida Beckhama.   Svoji slávu si asi získal   díky své image, vzhledu,   skandálům, bohatství, a asi   taky centrum na velkou   vzdálenost a přímým   kopům. Ale že je to nej   hráč světa. Ha, ha, ha a   ještě jednou ha. Beckham   odešel do Realu. Přišel   Cristiano Ronaldo. A rázem je   zapomenuto. A nový bůh   fotbalu je objeven.
Červený trpaslík (Red Dwarf)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.9.2007
Tento sitcom někomu prostě   sedí, někdo ho odsuzuje. Já   určitě patřím do té   první skupiny. Je to totiž   IMHO asi nejlepší seriál   vůbec všech dob. A proto   nezbývá než říct, že ty   co mu dávají nízká   hodnocení, nepobrali moc   rozumu.
Dahmer
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.9.2007
Zdá se mi, že tento film je   takový nemastný, neslaný.   Nedokázal mne k sobě   připoutat. Okouzlit,   zaujmout. Myslím si, že je   to odfláknutým scénářem.   Srovnávat Teda Bundyho s   Dahmerem nelze. Je to úplně   jiná kategorie. Ted Bundy je   temnější,   důvěryhodnější. Horor,   ne. Thriller možná, ale   něco na co nikdy nezapomenu.   To nikdy.
Demolition Man
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.9.2007
Můj snad i nejoblíbenější   film se Stallonem v hlavní   roli. Výkon Wesley Snipese,   který je hned vedle filmu   Blade snad i nejlepší v jeho   životě, na tu dobu   zajímavá představa roku   2032, skvělá zápletka, to   vše mne přivádí k názoru,   co jiného by mělo být   nejlepším akčním filmem   konce 20. století než   Demolition Man. Už tehdy   tušili tvůrci, že to ten   Arnie dotáhne daleko. A to   ani zdaleka nevěděli, že se   stane guvernérem Kalifornie.   Jenom mne ten Sylvester sere,   že se pořád tváří jako   by ho něco pořád sralo.   Jeho ksicht je okoukanej jako   porno Paris Hilton.
Dottie dostává na zadek (Dottie Gets Spanked)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.9.2007
Jéj, dětský film, který   není určen dětem, ale   dospělým. Kombinace ČB a   barevného filmu u mne   zabodovala. Pan režisér bral   inspiraci ze svého dětství.   Uzavřený 6 a 3/4 roku starý   chlapec, který nikdy moc   dobře nevycházel se   spolužáky. Má totiž   zajímavou zálibu. Kreslit   svou oblíbenou fimovou   hvězdu Dottie Frankovou.   Štěstím je vylosován, aby   se zúčastnil natáčení   jednoho seriálu s již   zmíněnou hvězdou. Své   zálibě dává, ale více   času než by bylo zdrávo.   Žije ve svém imaginárním   svétě. Každé dětství,   ale jednou končí.
Fanny a Alexander (Fanny och Alexander)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.9.2007
Tak to vezmu krátce, celý   půlrok, jsem hledal odvahu   shlédnout bergmanovo drama   Fanny a Alexander. Měl jsem   půjčené CD od kámoše a   počase jsem ho ztratil,   celkově jsem si říkal, že   o nic nepřijdu, když ho   opravdu neuvidím, až včera   svitla naděje, že ho opravdu   strčím do mého již   oprášeného DVD, jaksi   taksi, nic v bedně nedávali,   snad jen bonda. A mne se   nechtělo koukat na předem   již rozhodnutou velkou cenu v   Istanbulu. Výsledek. 3   hodinový zážitek. Opravdu   jsem se vůbec nenudil. Ono   taky co mi jiného zbývalo,   venku to pálilo a mne se   nechtělo stavět garáž.   Švédská zámožná rodina z   počátku 20. století   zažívá krizi, otec 2   dětí, vzorný manžel, syn,   majitel divadla, špatný   herec umírá. Zanechává po   sobě vdovu s dětmi, a jak se   to často stává, ona časem   na svého zesnulého milého   zapomene. A najde si nového   přítele, biskupa. Děti ho   nenávidí, o tom, že by je   miloval, se taky nedá říct.   Opravdu nádherné   zpracování života   tehdejší smetánky z   každého úhlu pohledu bez   jakékoliv cenzury.   "Kdyby existoval bůh,   tak bych ho nakopal do   prdele!".
Ghost Rider
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.9.2007
Miluju choppery, miluju   cruisery. Miluji všechny   motorky a filmy o nich,   žádné motorkářské   dobrodružství nenechám   trčet ladem. Konečně se   taky výrazněji objevil Wes   Bentley od dob American   Beauty, pořád ho považuju   za nadaného herce, i když   jeho dosavadní kariéra   dosáhla vrcholu před osmi   lety. Nádherná Eva Mendes.   Děj, zpracování, dialogy,   kamera nestojí za nic. Ale   efekty jsou super, a proto mi   nezbývá říct nic než:LIVE   TO RIDE, RIDE TO LIVE!!!
Happy Feet
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.9.2007
Zasloužený Oskar. Jeden z   nejlepších animáků   posledních pěti let. Zábava   nejen pro děti, ale i pro   dospělé. Skrytý boj o   záchranu Země mne dojímá.   A těch 5 amigos, kamarádi   hlavního tučňáka, který   byl odmitnut vlastním rodem.   Tučňáci mluvící   španělsky, anglicky a rusky   podle toho z jaké části   Antarktidy pocházejí.   Krása!
Hellraiser: Inferno
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.9.2007
Krásnej kulťák, snad   nejlepší video film vůbec.   Temno, tma, a peklo. Nádhera.   Film nás zavádí do života   policisty, feťáka, který je   nevěrný své manželce.   Zrovna vyšetřuje případ s   prstem a kostkou. Otevře jí.   A z ní k němu připlouvá   snad celé peklo. Od teďka   trpí halucinacemi. Umírají   mu přátelé, a to vše   kvůli tomu, že si nevážil   života. Strhující drama.
Highlander: Zúčtování (Highlander: Endgame)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.9.2007
Nelíbilo se mit to. Ale   naopak si na nic nemůžu   stěžovat. Vše co film   sliboval, splnil. Moc toho,   ale celkově bohužel   neukázal. Prostě a   jednoduše béčková akční   bojovka. A tak to taky   dopadá. Christopher Lambert   prodal své jméno lecjakým   filmům, ale tomuhle.   Příběh stál za nic. Hodně   mi připomíná Mortal Combat.   To tehdy byl, ale hit. Tento   film zanechá v očích   diváka jen slzy nad   promrhanými penězmi, které   se daly investovat rozhodně   lépe.
Hooligans (Green Street Hooligans)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.9.2007
Podle mne jeden z nejlepších   filmů Elijaha Wooda. Ten jako   bývalý student, který byl   vyhozen z koleje, odchází   řešit svůj život do   Londýna, zde bydlí jeho   sestra. Bydlí u ní i její   manžel, s kterým se dostane   do rozporu. Ten má bratra.   Který ho zavede do místního   fotbalového fanklubu týmu   West Ham Londýn. Tím pro   něj začíná nový život.
Hoří, má panenko!
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.9.2007
Ta naše veselka česká.   "Kde si nechal tu   holku." "Nechal jsem   ji tam." "Ty seš   takhle blbej, ty seš takhle   blbej!" "Zase   já." "Zase   já" "Lidi proč   tleskáte. To je zbytečný.   To nepatří do soutěže. To   je zbytečný......"   "Hudbo hraj."   "Slečno. Slečny."   Opravdu krásná satira na   českou podezíravost a   tvrdohlavost.
Hráči (Shade)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.9.2007
Poker, ženy a peníze. Co   víc si přát. L.A. je plno   podvodníků, tak nezbývá   než být nejlepší.   Originální, celkem vtipně   podaný filmový počin s   pointou na konci v podobě   přechytračení   podvádějící party.   Sylvester Stallone tam opravdu   nemusel být, do role   zkušeného karbaníka bych   radši obsadil Roberta De Nira   nebo Al Pacina. Sly postrádá   šarm. A stárnutí je   přirozené a neměl by ho   zakrývat plastikou. Vypadá   totiž potom jako figurína s   umělým obličejem. A těch   96 minut filmu uteče stejně   rychle, jako se písek   přesype v přesýpacích   hodinách.
Jed (Poison)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.9.2007
Čekal jsem víc, 3   nesouvislé příběhy,   každý z jiné doby je málo.   V 1. příbehu je hlavním   hrdinou mladý úspěšný   vědec doktor Leprik, zrovna   vyrobil svůj experiment,   když ho navštíví   neočekávaná návštěva   mladá doktorka. Okouzlen   jejím pohledem se napije   lektvaru lepry. Onemocní. A v   záchvatu bezmoci zabije jednu   ženu, je pronásledován   policií. A jediný kdo ho   neopustí je již zmíněná   pohledná doktorka. Sama se   nakazí a zemře. Konec sci-fi   dramatu je monstózní. .   Skáče z balkonu mezi dav.   Když jeho dům obklíčí   policie. 2. příběh je   drama, o části života   recídivisty, který je   homosexuál. Odehrává se v   polovině 40. let tohoto   století. Kdy je uvězněn v   jedné z místních věznic.   Ve vězení se provádí   nechutné sexuální praktiky.   Včetně znásilňování,   týrání, zneužívání.   Hlavní hrdina se zamiluje do   nového vězně. Ten mu lásku   dlouhou dobu neopětuje. Je,   ale ostříleným vězněm a   ačkoliv je na to s fyzičkou   hůře, přinutí ho k tomu.   Trochu perverzní, úchylné   téma končí Sadendem. Při   útěku je jeden z vězňů   zabit. 3. díl je o   létajícím chlapci, který   diváka přinutí   přemýšlet, jak to mohlo   podle reálií probíhat.   Malý chlapec provokující   své spolužáky, kteří ho   ve vzteku pak týrali. Byl   totiž masochistou. Neměl   přátele. A jednou si při   příchodu ze školy všimnul,   že v ložnici matka s nikým   je, ale nebyl to otec, ale   jejich zahradník. Otec to   naneštěstí zjistil. Ve   vzteku málem zabil matku, v   dokonání násilného činu   mu zabránil až jeho syn 2   výstřely z jeho zbraně.   Výpověď matky pak určuje,   že syn vyskočil z okna a   letěl k nebi. Lež, pravda?   Kdo ví? Nejlepší byla 3.   linie s dítětem.   Polodokumentární natáčení   ještě zvyšuje věrohodnost.   Ale v celku to ani zdaleka   nezachraňuje celý fim.   Připadá mi to tak trochu   béčkově.
King Kong
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.9.2007
Moc si toho už nepamatuji,   ale když jsem byl malý.   Pustil jsem si VHS kazetu s   King Kongem. A dosud ve mne   zanechal vlhkou stopu na mých   očích. Probrečel jsem ho od   začátku až do konce.
Kožené slunce
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.9.2007
Miluju fotbal, miluju pivo,   miluju přírodu, kvalitní   herecké výkony, nemám rád   Lucku Vondráčkovou. Proto   tedy dávám 71%   "Pralesní liga" Ono   by se před mačem chlastat   opravdu nemělo. Pak ať se   nediví, že prohrajou s   každým zapadákovem, s   kterým se utkaj. S 11 hráči   se opravdu hrát nedá. Z   fotbalu se toho dalo   vytáhnout mnohem mnohem víc.
Krakatice (The Beast)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 9.9.2007
Celkem trapný béčkový   drama horor, na rozdíl od   čelistí postrádá napětí,   překvapení a originalitu.   Komisař z Las Vegas William   L. Petersen je super herec,   charisma na rozdávání. Film   sice nijak už nezachránil.   Ale kdo jiný než on držel   film aspoň na hranici   snesitelnosti. Já myslel, že   krakatice žijou v hloubkách   3000-7000 m pod hladinou.   Podle mne by je tlak zabil.
Let číslo 93 (United 93)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.9.2007
Touha žít, to spojovalo   každého pasažéra letu   číslo 93. I když byli   teroristé ozbrojení. Ano,   pasažéři, neozbrojení, k   smrti vystrašení se   odhodlali vzepřít úmyslu   islámských radikálů. Jako   hrdinové vstoupili do   povědomí nejen USA, ale i   celého světa. Terorismus je   a bohužel i bude   celosvětovým problémem č.   1. A je těžké zabránit   fundementalistům v jejich   cílech. Je to jejich smysl   života. Opravdový život   začíný až po jejich smrti   ve prospěch šíření víry.   Prezident George Bush nikdy   nebral na velkou váhu   terorismus a jak se to   vymstilo. Úplné   zpanikaření nejvyšších   orgánů, ať už personálu   kontrolní věže či   politických a vojenských   orgánů. Lituju rodiny   zemřelých. A doufám, že   nastane jednou doba, kdy   světu nebude vládnout teror   jménem terorismus.
Město Bohů (Cidade de Deus)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.9.2007
Donedávna jsem bral za jeden   z nejlepších   přestřelkovejch filmů Pulp   Fiction, byl plnej drog a   všeho možnýho. Dnešním   dnem mi nezbývá než říct   mýlil jsem se. S opravdovým   štěstím jsem se dostal k   tomuto DVD přes mého   strýce. Film naplnil všechny   má očekávání nadmíru.   Dosáhl jsem svého, zamyslel   se nad místním způsobem   života. Nezabiješ, budeš   zabit. Kamera, střih,   skvélý scénář a herci,   kteří se chovali absolutně   přirozeně, neskrývali   zášť, lásku, nevraživost,   vztek. Kombinace všech   faktorů vytvářela celek,   který je tak realistický,   že nevěříte, že to   opravdu není dokument, ale   film podle skutečné   předlohy. Brazilská policie,   vlastně vesměs celá   latinsko americká policie je   lehce podplatitelná, díky   nízkým platům. Chudoba,   nemoci a zbraně to nevyvolá   nic jiného než paniku,   vraždění a válku. Lidé si   ani při navštívení Ria de   Janeira neuvědomují, že za   kopečkem, není zbohatlá   smetánka koupající se na   překrásný plážích, kde   popíjí místní drinky, ale   realita. Pouho pouhá realita   a ta je mnohdy tvrdší než   nevědomost.
Nebezpečná přání (Wishcraft)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.9.2007
HOHOHOHO!!!!!!! Co nám to   zase Spojené státy   přinesly. To jak ten rádoby   vrah v rouše beránčím   oběsil tu holku. Nic proti,   ale nikdy by ho ta lampa   neunesla. To nemluvim o tom   jak vždycky ví kde kdo je.   No jo no učitel s   nadpřírozenou sílou. Sílu   má jak T-Rex, ale je tak   lehký, že ho unese kapota u   auta. V nadpřirozené   zabijáky nevěřím. Je to   Fantasy. Od teďka se bojím   všech divnejch učitelů.   Dabing hrůza hlavně u toho   kluka. Laciná béčková   supercéčková hororová   komedie.
Nová Kniha džunglí (Rudyard Kipling's Jungle Book)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.9.2007
Mauglí je chlapec z džungle,   z něhož vyroste mladý   silný muž. Zde se seznámí   s dcerou anglického   důstojníka Kitty, kvůli   níž je ochoten opustit   džungli a vydat se do   civilozavaného světa. V něm   poznává podlého kapitána   Boona a zjistík, že tento   svět může být mnohem   nebezpečnější než si   myslel. Kapitán ho donutí   vyzradit tajné poklady   džunglek, ale Mauglímu se s   pomocí jeho zvířecích   přátel podaří všechno   zachránit a znova se setkat s   milovanou Kitty. Krásný film   mého dětství, rozhodně   jeden z mích oblíbených.   Přiroda je krásná, tak si   ji važme. Jinak totiž   přijdeme o věc ještě   kouzelnější. O každé   zvířátko, které s námi na   této planetce žije.
Old Boy (Oldboy)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.9.2007
Třetinu života, dlouhých 15   let byl držen v tmavém   bytě. Jediné co mu bylo   přítelem byly karate filmy.   Přizpůsobil se   každodennímu životu ve   vězení. Každý večer mu   byl do pokoje vpouštěn   uspávací plyn. Jednou se   přece jen ven dostal. Ale   nevěděl, kdo je. A hlavně   proč tam byl. Jen jistit   pravdu. Film po, kterém   mrazí na nohou. Okouzlí   vás, ačkoliv třeba nejste   velkým fandou psycho   thrilleru.
Pomsta!
Otevřené moře (Open Water)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.9.2007
Nejlepší částí byla   úvodní ani ne minutová   erotická scéna. Digitální   kamera. Práce kameramana   celkem ušla. Ale to co   udělali s námětem. No za to   by se mělo trestat smrtí.   Děj byl celkem lehce   předvídatelný. Ještě jsem   si říkal, že mu dám 2*   pokud toho jejího chlapa   sežerou a ona se utopí. Aneb   ať hloupí lidé věří   tomu, že žraloci jsou   zabijáci. 30 lidí ročně   zemře na následky napadení   žralokem. Často si žraloci   pletou člověka s lachtanem   či tuleněm. Ročně zemře   200 000 - 300 000 žraloků.   Ta zlatá statistika.
Pod kontrolou (Control)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.9.2007
Ono název sci-fi je u tohoto   fimu nekorektní. Vždyď kdo   ví jaké výzkumné   laboratoře má dnes USA.   Nesympatizoval jsem ani se   zlým Lee Rayem, ani s hodným   Lee Rayem. To, že se díky   placebo změnil, stojí za   přemýšlení, jestli ho   nechat žít, či popravit.   Zabil totiž i nevinné. Sám   pociťuje po úspěšném   léčení lítost. Ačkoliv   zemřel možná očistěn od   hrubosti, násilí, soucit   jsem projevoval s obětmi a s   lidmi, kteří si ho   zamilovali.
Pojišťovna štěstí
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 18.9.2007
Moje rodinka se vtipům   podávaným paní Antalovou a   Vojtou Kotkem směje, já z   ních brečím. Taková   zhovadilina. Umělé postavy   herců, umělé hádky,   umělý život.
Poslední legie (The Last Legion)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.9.2007
Oddychovka typu Spartacus či   Král Artuš. Mají spolu i   pár věcí podobných. Do   reality mají hodně daleko,   herci byli nejspíš   nesprávně motivováni. jsou   hrozní. Zbraně, krev,   brnění, ženy a řev. Tož   je celá Last Legion. Ve   světě filmu nějakou   zásadnější stopu, dílo   méně známého režiséra   Doug Leflera, nezanechá. V   kameře a celkově i v pohledu   jako takovém na tehdejší   dobu film trošku pokulhává.   A ten závěr. No netřeba   dodat.
Přežít (Alive)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.9.2007
Realita je zde dostatečně   odměřená. Fascinuje mě,   že ti zachránění dokázali   dál žít s pocitem, že pro   svoji záchranu, přestože   jsou ortodoxní katolíci, se   dopustili kanibalismu. Asi to   bylo samozřejmé. Jedli   kostičku čokolády na den,   kalíšek rumu na den. Takhle   se nedá žít 2 týdny,   natož více jak 70 dní.   Doporučuju k shlédnutí i k   přečtení.
Rituál (The Wicker Man)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 9.9.2007
Óó je jej, nicolas se zase   pustil do natáčení filmu,   který nemohl skončit jinak   než ostudou. Předlohu jsem   neviděl, ale o to víc mne   překvapuje, proč? To sakra   točili. Pochopit film jsem se   naštěstí ani nepokoušel.   Bylo by to stejnak nad mé   síly. Filmové chyby, Nicolas   prohledávajíc seník   používá 2 různé baterky.   Jedna, která vydává bílé   světlo a druhá žluté. No,   nad těmito hloupými chybami   rozum zůstává stát.   Takový konec jsem ale   nečekal. Sadend mne dostal na   lopatky. Proboha proč jsem si   to vůbec pouštěl.   Ministerstvo zdravotnictví   varuje: Sledování tohoto   filmu snižuje inteligenci.

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

11:30 - 12:00

20 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Rytíři

11:05 - 12:00

45 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Tescoma s chutí (2009) [TV poř...

11:45 - 12:00

5 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

20 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190274
Osobností: 697373
Fotografií: 762979
Plakátů: 375676
Obsahů a biografií: 177915
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10