Zari

Komentáře uživatele Lateef

Lateef

Lateef zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Honza Pokorný

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 9
Divoké vlny (Surf's Up)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.8.2007
Vtipná komedie se zábavnými tučňáky.
Příběh je sice   okopírovaný děj Aut, ale je   vyprávěný formou, kterou   sledujete s radostí. Tvůrci   šikovně zakomponovali prvek   dokumentu, film zalili   špičkově   "vyrobenými"   obřími vlnami a do děje   rozeseli spoustu drobných   vtipných momentů. Český   dabing se znovu vyznamenal a   nebýt onoho otřelého   příběhu, bylo by to 100%   pro svěží letní animované   dobrodružství.
DOA: Na život a na smrt (DOA: Dead or Alive)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.8.2007
Sexy girls v tupé adaptaci počítačové mlátičky.
Naprosto nudná záležitost,   nulový příběh, souboje   jakžtakž, ale divně   sestříhané, hlavní roli   hrají kilometry pomocných   lan a jiná bezpečnostní   zařízení. Postavy   směšné, plastické a   úplně nereálné. Z   bojovníků mě nezaujal   nikdo, snad jen do očí   bijící tupost Basse(Kevin   Nash). Tohle se opravdu   nepovedlo a tak si stále moc   přeju, aby na scénu   konečně dorazila arénovka   Tekken, aby to Eddy Gordo   trochu roztancoval a aby   Marduk poslal jednou ranou   Dead or Alive na věčnost...
Dvojitý úder (Double Blast)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.8.2007
Poměrně zábavná a dobrodružná cesta za pokladem...
Tento akční snímek běžel   kdysi v televizi a shodou   náhod se mi jej podařilo   nahrát na video(bohužel jsem   jej taky omylem smazal). Je to   samozřejmě naprosté   béčko, ale rozhodně mě   pobavilo. Příběh dvou   dětí, jejichž otec je   šampión v kickboxu, kteří   se dostanou na stopu k   ohromnému pokladu a cestou k   němu se vypořádávají s   bandou tupých protivníků.   Scéna v Místnosti hraček je   kouzelná a ve chvílích, kdy   se jeden z nepřátel škrábe   po žebříku, kterému se   podlamují příčky, je k   popukání. Vždycky mě   lákaly filmy, kde jsou   hledači pokladů vystaveni   nástrahám a léčkám. Hora,   ve které je bájný poklad   skryt, je napěchovaná   záludnými a důmyslnými   pastmi a tehdy mě to naprosto   vtáhlo do děje. Snímek   obsahuje četné   choreograficky perfektně   zmáknuté souboje a   především ten   závěrečný(Dale Cook vs Ron   Hall) je dělový. Celkově je   to velmi slušné béčko, na   které bych se znovu rád   podíval.
Jednotka příliš rychlého nasazení (Hot Fuzz)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.6.2007
Svižná jízda evokující styl Michaela Baye
Edgar Wright si začíná   dláždit chodníček slávy.   Po Soumraku mrtvých   přichází s dynamickou   detektivkou zahalenou do hávu   akční komedie. Hot Fuzz je   plný originálních nápadů   i zparodovaných prvků.   Závěrečná půlhodina je   synonymem pro peklo na zemi,   vzduchem létají kromě   nábojů i kopance a pěsti a   zastavují se na vrásčitých   tvářích... důchodců! Ano,   něco takového jste opravdu   ještě neviděli. Hlavního   hrdinu Nicholase Angela   ztvárnil vynikající Simon   Pegg, který mi byl   neskutečně sympatický.   Spolu se svým parťákem   Dannym Buttermanem (Nick   Frost) sehráli výborně   fungující dvojici. Dynamika   akčních scén se   přibližuje všemocnému   Michaelu Bayovi, což musí   být pro Wrighta veliká   poklona. Velké překvapení a   velká zábava. Upozornění:   film vyfásnul Erkový rating   a několik scén je vskutku   dosti krvavých.
Monstrum (Cloverfield)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.1.2008
Upgradeovaná verze blairwitchské originality
Zážitek v kině se stane   skutečně monstrózním,   prominete-li postavám lehce   nereálné chování v   hypertíživé nastolené   situaci. Vše ostatní nemá   chybu. Videokamerová   "sightseeing tour"   po středním Manhattanu s   neznámou kreaturou v zádech   je prostě úchvatná.   Nevíte, kdy kam spadnete, co   vás kdy dostane nebo zavalí,   prakticky dýcháte společně   s hlavními postavami. A když   k tomu přičtu dokonalé   ozvučení, kterého se vám   dostane jedině v kinosále,   vychází mi parádně   zmáknutý film plný   napětí, očekávání,   otázek a až neobyčejně   kulervoucích realistických   obrazů...
Roming
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 18.6.2007
Vejdělek se trápí!
Po hrůzostrašných   Účastnících zájezdu nám   naservíroval Vejdělek   nicneříkající ROMing.   Chudá dějová linie je   "okořeněná" o   fikční příběh, který   vzniká v hlavě Romana   (umírněný, flegmatický a   nostalgický Marián Labuda),   avšak propojení obou světů   je křečovité, rozmlžené,   nejasné. Světlá chvilka   filmu nastane příchodem   hulváta Stana   (charismatický, osobitý a   cholerický Bolek Polívka),   který kromě vulgarizmů zná   jenom chlast a své   příšerné vozidlo. Film   zabřednul v zakalené a   stojaté vodě podrůměrnosti   svou předlouhou stopáží a   nejasným poselstvím a   Vejdělek pomalu, ale jistě   kope hrob české   kinematografii.
Síla pomsty (Avenging Force)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.8.2007
Imho vůbec nejlepší Dudikoff!
Přiznejme si to otevřeně,   Michael Dudikoff coby herec   trochu pokulhává. Toto je   však jeho nejlepší snímek   vůbec! Svižný děj,   zajímavý příběh a hlavně   drsná a bahnitá naháněná   s loveckým spolkem Pentagram.   Film je plný různých bitek   a soubojů, nagelovanému   Dudikoffovi vypomáhá   černošský obr Steve James,   závěrečný boj v   promáčeném lese ale s   Pentagramem svede   sám"Americký   ninja" a jedná se o   nejlepší pasáž filmu.   Celkově příjemné akční   béčko na jedno sychravé   podzimní deštivé odpoledne.
Taxidermia
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.8.2007
90 minut, během kterých si sáhnete na dno!
Film, který šokuje i   odpudí. Tři generace jedné   rodiny procházejí tím   nejbizarnějším, co lze na   filmovém plátně vidět.   Chlípné živočišné sny,   přejídání se, gigantická   zvracející scéna a   bláznivý taxidermista, jenž   tento pojem dovádí k   maximálnímu významu.   Mrazivá ústřední melodie,   akrobatická kamera, kapky   potu, sucho v ústech,   jedinečný zážitek, který   už nikdy nechci zopakovat.
Úhel pohledu (Vantage Point)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.5.2008
Zajímavý, dynamický a   poutavý několikanásobný   pohled na atentát na   amerického prezidenta v   závěru zbytečně kazí   nelogická klišé.

TV Program

ČT1 - Skalpel, prosím (1985)

14:30 - 16:25

13 minut již uběhlo
102 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Serengeti

14:25 - 15:20

18 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:35 - 15:30

8 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:25 - 15:30

18 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce