Cerven

Komentáře uživatele kiklopec

kiklopec

kiklopec zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 15
Americká krása (American Beauty)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.7.2019
Americká krása
Nic není takové jaké se to   zdá... Když jsem tenhle film   viděl poprvé, koukal jsem s   otevřenou pusou a přišlo mi   to úžasné. Ten nápad se   záplavou růží.... Tenhle   film je pravdivý a opravdu   krásný. Může být viděn   xkát. Konec svědčí o   faktu, že jednou z   nejhorších hrozeb civilizace   jsou buranšťí frustrovaní   zakomplexovaní zmatení   zatrpklí egoističtí   nepružní a k sobě   neupřímní blbci.
Columbo
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.7.2019
Columbo
V každém dílu je zábavné   sledovat jak Columbo   přechytračí každého   chytráka. Peter Falk hraje   skvěle. Seriálu nechybí   humor.
Daleko do nebe (Far from Heaven)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.4.2020
Daleko do nebe
Autoři si rozhodně   zaslouží uznání za formu a   atmosféru snímku. Nádherný   film. S někým si opravdu   rozumíte, jste okouzlen a   nejspíš chcete víc, chcete   co nejvíc, ale pokrytecký   názor společnosti vám to   nedovolí uskutečnit... A   stejný tlak vás přinutí   lhát si do kapsy, že jako   homosexuál se potřebujete   uzdravit, abyste byl zase   šťastný a dobře   reprezentoval svou rodinu...   Podřizováním se   předsudkům se vytrácí   osobní rovina životní   spokojenosti. A život je   jenom jeden a nakonec můžete   zjistit, že se podřizujete   nekonečné lidské blbosti. A   minulost se stále opakuje,   třebaže v jiných   případech. Amen.
Dědictví aneb Kurva se neříká (Dědictví aneb Kurvaseneříká)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.8.2019
Dědictví ???
Bohuš samoúčelně dokola   opakuje vtipy známé z   jedničky, napodobuje jejich   styl, což na mě působí   spíš trapně. Jakoby se za   dvacet let osobnostně   neposunul, jakoby ani ten čas   a určité prostředí a   situace neměly vliv na jeho   chování ap. Příšerná   režie, fóry (nějaké tam   jsou) nemají vůbec šanci   vyniknout. Děj zmatený a   plytký.
Dědictví aneb Kurvahošigutntág
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.7.2019
Komedie? To je taky drama! A   dost pravdivé... Vynikající   herectví B. Polívky, D.   Veškrnové a M. Donutila. Pro   mne naprostá pecka, ovšem   dvojka je tragédie...
Dokonalý polibek (The Perfect Kiss)
 
Přidáno: 10.11.2019
Dokonalý blázinec
Tak to byla teda síla...   Jakoby všichni tvůrci tohoto   filmu/komedie utekli z Bohnic   do Kanady, proto jsem se asi   ani jednou nezasmál.
Dva dny, jedna noc (Deux jours, une nuit)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.7.2019
Dva dny, jedna noc
Celou dobu jsem si říkal jak   tohle dopadne... První   náznak, že tohle martirium   mělo nějaký smysl, bylo to   setkání v jídelně s lidmi,   kteří hlasovali pro to, aby   mohla zůstat. Konec byl   povzbuzující a   inspirativní: i beznaděj se   může proměnit v naději,   aniž byste museli být   svině...
Havaj 5-0 (Hawaii Five-0)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.7.2019
Havaj
Krátká akční kriminálka   před spaním, nebo k   zahnání dlouhé chvíle. V   atraktivním prostředí.   Sympatičtí hlavní   hrdinové, snad kromě té   chlapácké pipiny s   přirozením pod nosem, která   mi tam připadá trochu   navíc...
Kojot
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.7.2019
Kojot
Tvrdohlavý a naštvaný   hlavní hrdina Misi má vůli   a asi i touhu vytrvat a usadit   se na pozemku, který zdědil,   postavit či zrekonstruovat   původně dědův dům. To   však muž, jenž se cítí   povolán k ovládnutí onoho   prostoru považuje za   nežádoucí. Se svým synem   používají různé   šikanózní a kriminální   praktiky, aby mladíka a jeho   přítelkyni od jejich   záměrů odradili... Tato   činnost je krytá spoluprací   místní policie. Situace se   zlomí, když si usurpátor   nerozvážně přivodí   vlastní smrt. Misi podepíše   prodej pozemku a mizí...   Rvačky z nichž čišila do   nebe volající tupost mne moc   nebavily. Černí Švédové   byli naopak very cool :-)
Leviatan (Leviafan)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.7.2019
Leviatan
Nikdy není tak zle, aby   nemohlo být ještě hůř...   aneb jak využít situace a   hodit na někoho vraždu,   dobře se napapat, ožrat si   držku a jít si do   pravoslavného kostela   potvrdit, že jsem vlastně   jenom hledač pravdy či   čeho. A jede se dál, jakoby   ten komunismus ani   nezkončil... (Rád bych   použil blijícího smajlíka)   Jinak krásná krajina a   přesvědčivé herecké   výkony.
Paříž 15:17 (The 15:17 to Paris)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 6.7.2019
Paříž 15:17
Filmové zpracování   prvoplánové a naivní. Tři   vždy friendly a většinou   slušní američtí hoši   aktivně poznávají Evropu a   jakoby celým svým   dosavadním životem byli   předurčeni stát se hrdiny.   Bez ohledu na zpracování, ve   skutečnosti pasažéři onoho   vlaku měli neuvěřitelné   štěstí, že tam s nimi ti   muži cestovali a jejich čin   se řadí k těm hrdinským.
Philomena
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.7.2019
Philomena
Křesťanská církev   (pomineme-li jiná   náboženství) za svou   existenci způsobila mnoho   bolesti a nespravedlnosti. A   činí to dodnes...   Přiznávám se, že nejsem   její příznivec, i když v   dětství mne to neminulo,   jelikož část rodiny ji   vyznávala. Zlobil jsem se   spolu s novinářem Sixsmithem   a sdílím jeho rozčarování   a názory na věc. Philomena   prokázala své morální   kvality, když ke konci filmu   prohlásila, že sestře   Hildegardě odpouští... A   není to jen tak, je to velice   těžké tohle odpustit.   Morálně tak převýšila   pokroucenou pokryteckou   bohorovnou zrůdu Hildegardu,   služebnici boží.
To je vražda, napsala (Murder, She Wrote)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.11.2019
To je vražda nach...ala
Paní Vražda mi není moc   sympatická a jednotlivé   příběhy mě většinou   nedokážou dostatečně   zaujmout. Ale možná se   pletu.
Vrah ve mně (The Killer Inside Me)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 23.7.2019
???
Pošahanej film, pošahanej   hlavní hrdina (a C.Affleck je   přesvědčivý) pro chlapce   co rádi týrají zvířátka   a potom i holky... Může to   být vážný problém k   řešení.
Zmenšování (Downsizing)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.7.2019
Zmenšování
Téměř dokonalý a zábavný   námět! První zhruba   polovina byla fajn, zajímavá   a zábavná. Těšil jsem   se... No a pak mi povisla   brada. Zmenšený hlavní   hrdina si zvolil podivnou   partnerku s protivným   projevem, který mu ovšem   nejspíše učaroval...   Další nelogičnosti   následovaly a konec mne   neuspokojil... Americká   představa o norské vesnici   to naprosto zabila. Pět   hvězdiček za první půli   filmu.
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Pan Tau

Pan Tau
Pan Tau

Claudia Barrett

Barrett Claudia

Klub rváčů (Fight Club)

Klub rváčů
Fight Club

Neville Brand

Brand Neville

Mike Hammer

Mike Hammer
Mike Hammer

The Outsider

The Outsider
The Outsider

Naposled navštívené:
Pan Tau

Pan Tau
Pan Tau

Claudia Barrett

Barrett Claudia

Klub rváčů (Fight Club)

Klub rváčů
Fight Club

Neville Brand

Brand Neville

Mike Hammer

Mike Hammer
Mike Hammer

The Outsider

The Outsider
The Outsider