Zari

Komentáře uživatele miksov

miksov

miksov zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 11
Avatar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.1.2010
Přehledný děj, film pěkně   odsýpá, žádné složité   pointy. To je přesně to, co   člověk očekává od tohoto   vizuálního zážitku.
Bratříčku, kde jsi? (O Brother, Where Art Thou?)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.1.2010
Považuji za nejlepší film   od Coenů. Skvělý   soundtrack. Sice bych asi   nedokázal vyprávět celý   děj filmu (mimochodem je   založený na Homérově   Odyssee) i když jsem ho   viděl několikrát, ale má   úžasnou atmosféru.
District 9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.9.2009
Naprosto netradiční scifi.   Ve filmu se několikrát   mění žánr a divák se od   začátku do konce ani chvilku   nenudí. Scény točené jako   dokumenty dodávají filmu   neuvěřitelnou   realističnost.
Hacker (Blackhat)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.6.2015
Na Ukrajině existuje IP   adresa 95.45.265.284. :-)   Podobných vtipů je ve filmu   několik. Ale jinak za moc   nestojí.
Pozemšťan (The Man From Earth)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 12.7.2010
Na film jsem se těšil, a pak   jsem zažil velké zklamání.   Očekával jsem, že se bude   rozhovor zakládat na faktech   a logice a přitom tam bylo   spoustu spekulací,   nepřesností a   pseudovědeckých výmyslů. U   klasického sci-fi mi to   nevadí, ale u filmu, kde je   hlavní náplň právě   logická argumentace, je to   podstatný nedostatek.
Co se týče filmové   stránky, tak byl film docela   zajímavý. I když byl v   jedné místnosti, tak celou   dobu udržel mojí pozornost.
Princezna nevěsta (The Princess Bride)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.6.2010
Moje nejoblíbenější   pohádka. V každém dialogu   se skrývá jemný humor,   který dodává filmu   atmosféru. Princezna nevěsta   je prostě   "inconceivable". :-)
Prometheus
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.6.2012
Ridley Scott nezklamal.   Další scifi s podobnou   atmosférou jako měl první   Vetřelec. A nejde navíc (a   naštěstí) o klasické   akční nahánění a   utíkání ve stylu dalších   vetřelců.
I když by   se daly možná vytknout   některé méně logické   scény, film se mi celkově   velmi líbil.
Děj je   poměrně dobře promyšlený.   Nechává stále plno   otevřených otázek, které   přispívají k jeho   tajemnosti.
Společnost mrtvých básníků (Dead Poets Society)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.1.2011
Vzdor dávali žáci najevo   poezií. Poezie vzniká   právě velmi často ze   vzdoru. Problém je v tom, že   ve škole se učitelé   ohánějí velikány   literatury, ale už   nechtějí, aby žáci jako   básníci žili. Když jim   nový učitel pomohl pochopit   o čem poezie je, tak narazli   na společnost, která je to   sice také učila, ale   nerozumněla tomu.
Kromě toho je film   pěkně zpracovaný a má   příjemnou atmosféru.
Vlákna (Threads)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.12.2009
Velmi působivý film točený   polodokumentárním způsobem.   Vede opravdu k zamyšlení a   stojí za to, se na něj   podívat. Z filmů   popisující atomovou   katastrofu jsem se s lepším   nesetkal.
Walter Mitty a jeho tajný život (The Secret Life of Walter Mitty)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.1.2014
Moc příjemný film. Kdyby   Stiller přestal hrát v   komediích a dělal podobné   filmy, vůbec by mi to   nevadilo.
Zaslaná pošta (Going Postal)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.10.2010
Jak už to u britských   adaptací bývá zvykem, film   se poměrně věrně drží   předlohy. Má skvělou   atmosféru. Vlahoš je   úžasný. :-)