Duben

Komentáře uživatele Thamzarian

Thamzarian

Thamzarian zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 5
Až jednou spáchám   sebevraždu a půjdu do pekla,   tak mi tam budou dokola na   střídačku s Kameňákem   pouštět tento film. A já   ani na malý okamžik   nezapochybuji o tom, že jsem   v pekle.
Poslední skaut (The Last Boy Scout)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.1.2013
Pro mě asi ještě   oblíbenější klasická   Willisovská akčňárna než   Smrtonosná past. V dětství   jsem hlášky z tohoto filmu   miloval (a nestárnou ani   dnes) a věčně v kocovině   utopený Hallenbeck byl jeden   z mých největších hrdinů.   Tuto klasiku rozhodně   doporučuju, a nejenom z   nostalgie. Akorát, jak je   již v několika   komentářích uvedeno, velký   pozor na "novácký"   dabing! Úroveň filmu drtivě   shazuje.
Pupendo
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.2.2013
Srovnání s Pelíšky se zde   samozřejmě nabízí a asi se   mu ani nelze ubránit. A ano,   Pelíšky jsou lepší.   Nicméně, pořád se jedná o   hodně kvalitní film se   spoustou vtipných scén,   povedeným vyobrazením doby   osmdesátých let a kontrastu   dvou rodin, které se s touto   dobou, respektive s   politickými praktikami,   vyrovnávají každá po   svém. Tedy být poslušným   soudruhem, tak jak to chtějí   "ti nahoře" (i   když vnitřně nesouhlasit:))   a mít se dobře se   zaručeným kariérním   postupem, nebo si stát za   svým přesvědčením, že je   s "těmi nahoře"   něco v nepořádku a dávat   jim to najevo a být pak   vděčný za zakázku výroby   ušatých prdelí.
A   myslím, že ten politický   podkres příběhu v tomto   případě filmu neuškodil.   Prostě příjemná komedie.
Simpsonovi (The Simpsons)
 
Přidáno: 1.2.2013
Pokud mám hodnotit seriál   Simpsonovi, nemůžu mu   udělit jednoznačný počet   hvězdiček jako celku. Co se   týče dílů z devadesátých   let, jedná se o naprosto   výjimečnou podívanou a   tyhle díly si můžu   pouštět bez omrzení dokola   dodnes. Bohužel úroveň   dnešních dílů se mi zdá   tragická a s původními   "Simpsny" mají   společné tak jména postav a   jejich barvu. Od první série   (která už byla výborná)   kvalita jednotlivých sérií   stoupala a myslím, že   nejlepší díly jsme mohli   vidět v sériích 4 až 6.   Těmto bych dal bezpochyb   devět hvězdiček. Každou   další sérií bych pak jednu   hvězdičku ubral. No a k   tomu, co nám Fox nabízí   dnes, jsem se již vyjádřil.   Z novodobé historie   Simpsonových bych vyzdvihl   akorát filmový počin. Ten   se docela povedl.
To (It)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.1.2013
No, tak nevím no.. Já zas   takové nadšení, jaké je   uvedené ve většině   komentářích k tomuto filmu,   nesdílím. Výborná   myšlenka, viz vynikající   kniha, ale filmové   zpracování mi i na svou dobu   přijde hodně slabé a s   chatrnými triky. A je to   škoda, protože jinak, jak   říkám, námět výbornej.   Uvítal bych nějaký remake   tohoto hororu v   šikovnějším zpracování.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178291
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10