Hodnocení uživatele hvezdyn

hvezdyn

hvezdyn zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Celkem: 6204 | Zobrazuji: 1 - 50 výsledků.
Řadit podle:

 
< Předchozí    Další >
 
Uživatel
Hodnocení
Hodnoceno
...a bude hůř
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.7.2015
10 000 př.n.l. (10,000 B.C.)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
27.2.2011
100 dní v Palermu (Cento giorni a Palermo)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.10.2012
100 pušek (100 Rifles)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.3.2008
105% alibi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
11.7.2014
12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.4.2012
12 opic (12 Monkeys)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.11.2018
13 duchů (13 Ghost)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
3.8.2016
13 zabijáků (Jusannin no shikaku)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.4.2018
14 ostří (Ťin i wej)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.8.2017
15 Amore
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.4.2007
1864
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.11.2016
1941
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.1.2007
1942
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.5.2013
1969
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.10.2007
1984 (Nineteen Eighty-Four)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.7.2009
2012
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.11.2009
22 výstřelů (L'immortel)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.9.2010
28 dní poté (28 Days Later...)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.8.2005
28 týdnů poté (28 Weeks Later)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.5.2011
2Bobule
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2009

< Předchozí    Další >
 
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155928
Osobností: 643883
Fotografií: 596405
Plakátů: 285692
Obsahů a biografií: 143045
foto

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Mrtvá hlídka (2002)

Mrtvá hlídka
Zbytečný film. Slátanina   žánrů, která vůbec   nezapadla do sebe. Nabyl to   ani válečný a nebyl to ani   horor.

Autor: red.mann | Hodnocení: 2 / 10

Vikingové (1999)

Vikingové
Velmi podařený film.   Vikingové tak, jak mají   být. Tvrdí, drsní a nic je   nezastaví, bojové scény   velmi realistické. K tomu   skvělá hudba Jerryho   Goldsmitha. Film mě opravdu   bavil.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Za ranních červánků (1970) [TV i...

Za ranních červánků
excelující   Lukavský,zřejmě v životní   formě,atmosféra filmu   nenapodobitelná-v dnešní   posraný době abslolutně   nemožno něco podobného více >

Autor: petrzlan | Hodnocení: 10 / 10

Zabití Jesseho Jamese zbabělcem ...

Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem
Dlouhá umělecká, artová,   snová balada, která má do   westernu daleko, vlastně ne,   viděl jsem X podobných   nudných westernů, kde se   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

My Little Pony (2017)

My Little Pony
Jako fanoušek seriálu mám   pocit, že je tu děj místy   hnaný moc do extrému nad   rámec toho, jak by se postavy   měli normálně chovat, což   více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.15/0.116
Partneři:
MODEMI.cz - vyhledávač módy | hotel pro psy