Duben
ohodnotit

Zvíře

L'animal

Žánr:
Země:
Rok:
1977
Délka:
100 minut
„Neodolatelný Jean-Paul Belmondo ve dvojroli kaskadéra Mika a homosexuální filmové hvězdy Bruna.“

Komentáře k filmu Zvíře

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 37
argenson
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.3.2010
"Jedete na   Montmartre?" - "Ale   jak to víte?" - "To   už jsou někdy takový   noci."

Dlouho jsem Zvíře   neviděl a až mě   překvapilo, kolikrát jsem   řval smíchy. Až jsem musel   zvýšit hodnocení na plnej   počet, protože tohle je fakt   záležitost, která se   neomrzí.
Pitryx
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.2.2015
Tak Belmondo na vozíku, to je   silný zážitek. Celý film   je dobrý a proto po dlouhé   době dávám plné hodnocení   a to vůbec nepočítám vnady   Raquel Welch. Dále nemá   smysl to rozebírat.   201502029353/9629
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.10.2009
Skvela komedie.
Vyborne   kaskaderske sceny.
J.P.Belmondo byl uplne   skvely.Mozna jeden z jeho nej   filmu.Urcite doporucuju.Ja se   na nej vzdycky rad podivam.
Petra.Barbie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.5.2008
Připojujji se - opravdu nejlepší film Belmonda!
Další z filmů, který   přetrvá svou dobu a bude   koukatelný i pro další   generace, komika, gagy,   vtipné dialogy...nevím, co   říct, byla by to samá   superlativa, tak to shrnu a   potvrzuji, že jde opravdu o   vynikající přehlídku   zábavy a skvělého humoru.   Belmondo úžasným způsobem   (a Jirka Krampol tomu napomohl   v dabingu) zvládl roli jak   drňáka kaskadéra Mika, tak   nasládlého homosexuála   Bruna, v obou polohách je   dokonalý a jedinečný!
satyr
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.5.2010
Podle mého názoru nejlepší   komedie,kterou J.P.Belmondo   natočil.Vynikající dvojrole   na jedné straně filmový   kaskadér Mike Gaucher a na   úplně opačném pólu   filmový herec Bruno Ferrari.
Omnibus
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.5.2013
Mizerný otrapa!
Nejen, že Belmondo je pan   herec, zde navíc hraje s   takovým gustem a s takovou   živočišnou radostí, že   místo oslavných ód se   zmůžu jen na lakonické: JE   TO ZVÍŘE!

Ovšem taky mizerný   otrapa.
„Okamžitě   odvolej, co jsi řekla!“   „Co? Toho mizeru?“   „Otrapu! Mizeru dokážu   spolknout, ale otrapa...   Michel Gaucher! To tedy ne. To   je urážka! Za tohle musíš   dostat pár... “
A   žbluňk!
rimmerova-motorka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.4.2018
Jedna z nejlepších   Belmondových komedií. Má to   vtip, spád i nápad a o   humorné štípky tu není   nouze. "A pak jsi ji   znásilnil?" "Jo,   čtyřikrát! "Ale   napřed jsem si třikrát   spletl pokoj!"
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.7.2013
To tak jednou dostal filmař   tolik peněz, že si mohl   natočit film svých snů..   Aspoň tak mi to připadalo.  
Film jsem viděl   poprvé a byla to příjemná   zábava. Bláznivá komedie,   ale chytrá. Belmondo byl jako   vždy perfektní. Jsem   spokojen.
lebowski
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.11.2004
Belmondo hned v několika   rolích-gorila,kaskadér,pomat   enec.
Skvělá   myšlenka, film je taky dobrý   - conato říct.
phorsky1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.9.2007
belmondo není normální   herec,je to hvězda   celosvětového ražení,film   bez jeho šarmu a charizma si   nedovedu představit,film je   pln skvělých komických   gegů postavených na   belmondově osobnosti,kdo jej   neviděl,doporučuji si ho   půjčit,stojí to za to
Steawi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.7.2009
"Škoda,mohli jsme se   skvěle doplňovat,já   debil,ty semetrika".
Typ filmu,který svým   dějem a silnou vrstvou   smíchu nikdy   neomrzí.Můžete to vidět   každý den a stejně si ho   budete chtít pustit ještě   jednou.Má to svoje kouzlo a   to nezrezaví.
martas_v
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.1.2008
Nejlépe zahraný mentálně   retardovaný jedinec. Belmondo   je špičkovej i jako   teplouš, kaskadér a k tomu i   nádherná Raquel Welch.
kulometcik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.7.2012
belmondo v nejlepší formě
mám sice radši funese ale   toto je nejlepši francouzský   film. hlášky legendární   scény nezapomenutelné a   hvězdné obsazení   ùstřední dvojce (či   trojice? :-) )
falkonfilm
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.8.2014
Asi to nejlepší z Bellmonda
Asi ta nejlepší směs   Bellmondova herectví, se   vším co umí
a   předvádí ve filmu. Už jen   když vidím jeho slavné   komedie
uvědomuji si,   že on má komedii přímo v   sobě, takže se vším
bavím od počátku do   konce a nelze si nevšimnout   jeho charisma
i   výborných fyzických   schopností.
klasifikátor
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.12.2019
Opravdu výborná komedie   představuje Jeana-Paula   Belmonda v jeho vrcholné   formě. V náročné dvojroli   drsného filmového kaskadéra   a homosexuální filmové   hvězdy opět dokazuje jak   mimořádně komplexním   hercem je!!! Když se k tomu   přidají velmi dobré výkony   některých dalších herců   především pak Juliena   Guiomara a Alda Maccioneho a   mimořádný sexappeal Raquel   Welch je ve spojitosti s   dobrým nápaditým   scénářem
ke   shlédnutí jedna z   nejlepších francouzských   filmových komedií, která je   navíc obdařena i výborným   dabingem.
Frolíček
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.1.2023
Při xtém zhlédnutí jsem   byla upozorněna na scénu,   kdy Rachel vyleze z vody a   oživuje Belmonďáka, že ty   mokrý šaty jsou v podstatě   průhledný. Tak já nevím,   na co jsem pokaždé koukala.   Tedy vím to, ale tohle je   jasný příklad toho, jak je   pohled dvou osob na film   naprosto rozdílný.
Mne nejvíc bavily scény   s Brunem a se sociálními   pracovníky, kdy až po letech   mi došlo, že vlastně   žádá o dávky:)
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Hodně kvalitní film v   hlavních rolích s Jeanem-   Paulem Belmondem, a krásnou   Raquel Welch. Je škoda, že   takových filmů jak je tenhle   nebylo více. KOMEDIE, které   se zaslouží říkat KOMEDIE
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.9.2016
Jean-Paul Belmondo v   bláznivé komedii a rovnou ve   dvojroli. Co si víc přát.   Prostředí filmového štábu   snažící se natočit film s   homosexuálním hercem a jeho   kaskadérským dublem jdoucí   z jednoho problému do   druhého, se ukázalo jako   trefné téma, kde měl   Jean-Paul možnost se   dozajista vyřádit. Tak   velké charakterní rozdíly   obou postav byla pro něj   výzva, ale to by nebyl on aby   si s tím náležitě   neporadil. Velmi často to   sice vypadá jakoby   přehrával, ale v tom je   vlastně jádro pudla. Styl   grotesek pobaví i dnes.   Divákům i příběh ukáže   jak se co natáčí a jak se   dělají kaskadérské scény.   Ano, je to v podstatě   divočina, ale má švih a   elánu na rozdávání.   Belmondo zkrátka ani zde   nezklamal.
LenC2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.4.2009
Můj z mnoha oblíbených   filmů s Belmondem. Hned jak   slyším úvodní melodii   těším se na již známé   kaskaderské scény a další   vtipné hlášky. A kouzelná   Raquel Welch :-)
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.7.2009
je to jednoznačně komedie   která nezklame  
to co Belmondo zde   předvádí to nemá chybu je   to paráda
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.3.2010
Zvíře
Vynikající francouzská   komedie plná povedených   hlášek a srandovních   situací, které vás donutí   se zasmát. Moc se mi líbily   scény, kdy hlavní hrdina   Mike předstírá   postiženého člověka s   kopou dětí, aby dostal   sociálku, nebo   několikanásobné natáčení   kaskaderského čísla. Film   pohlíží na nebezpečné   kaskaderské řemeslo s velkou   dávkou humoru a nadsázky.   Celý film je výborným   sledem nejrůznějších   bláznivých scének. Na   závěr musím říct, že   Jean-Paul Belmondo tu dvojroli   zvládl bravůrně, zejména   teplouš Bruno Ferrari je v   jeho podání vynikající.
Jarda.ftr
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.1.2010
Je libo těstoviny?
J.P.Belmondo na vrcholu   své kariéry, ale určitě   né na vrcholu schopností.   Kde je jeho strop už dnes asi   nezjistíme. Otázka je zda   vůbec nějaký měl. Obsadit   Zvíře někým jiným by bylo   obrovskou chybou, kterou   naštěstí tvůrci   neudělali.
mikee
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.4.2008
Skvělá bláznivá komedie ve   které září a exceluje Jean   Paul Belmondo ve dvojroli   kaskadéra a homosexuálního   herce a vše podtrhují vnady   a krása Raquel Welch.   Zaručená porce zábavy a je   jen škoda že jsme se zatím   nedočkali vydání téhle   perly na DVD , snad se   distributoři pochlapí ;-)   90%
scorpiontom
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.11.2009
Nejlepší komedie Jeana-Paula   Belmonda s překrásnou Raquel   Welch. Belmondovo ztvárnění   hvězdy Bruna Ferrariho je   nezapomenutelné, taktéž   jeho převlékání za   invalidu. Další devízou je   skvělý dabing.
Ivett
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.8.2007
Výborná komedie. Můžu jí   vidět snad stokrát.   Nejlepší scéna? "S   ženskou? No fuj!!!"   Belmondo je vážně dobrej   herec.
falm
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.10.2008
Producent filmu
Málokdo si všimne, že   producentem filmu je Christian   Fechner. Dnes asi   nejpřednější podnikatel ve   filmové oblasti. Právě on   dokázal přesvědčit   pojišťovnu, aby se mohl   vrátit Funes k filmování;   on drží laťku filmů i v   dnešní době kdy je tak   těžké najít nové hvězdy   a uděla aspoň slušné filmy   (jako jsou Kondomedie a Blbec   k večeři). A Zvíře je   bezesporu film, který šlape,   nemá hluchá místa a Jiří   Krampol dokázal být lepší   než originál... (Lze   porovnat: dvojjazyčné DVD   už dávno vyšlo.)
WaM
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.4.2005
Určitě jeden z nejlepších   Belmondových filmů vůbec.   Vynikající převleky,   hlavně ta filmová hvězda.   Nikdo jiný by to tak   nezahrál. Prostě výborná   zábava.
Devilian
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.4.2008
Parádní Belmondo, parádní   gagy, prostě úžas! Dá se   na to koukat znovu a znovu a   neomrzí to. Nejlepší   Belmondův film. Určitě.
green-tea
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.12.2020
Není zvíře jako zvíře...
Líbil by se vám Bébel jako   neohrožený kaskadér,   zženštilý homosexuál, nebo   dokonce jako gorila? V téhle   bláznivé francouzské   komedii si vychutnáte   všechny tyto varianty   najednou a navíc se ještě   skvěle pobavíte. No a pro   pány je tu další bonus   navíc - krásná a žádoucí   Raquel Welch.
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Asi nejlepší a   nejzábavnější belmondovka.   Opravdu skvělá zábava,   která se dá vidět xkrát a   stejně nenudí.
hlavsa5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.12.2011
Nádherná komedie o   kaskadérovi bez pořádné   práce. A že se tady Belmondo   vyblbnul - tak o tom se nedá   diskutovat. Jeho dvojrole je   fantastická. Stále skvělé   pokoukání.
MildaX
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Jeal-Paul Belmondo v dvojroli   pod taktovkou režiséra   Clauda Zidiho? Jak jinak než   skvělé. Jedna z nejlepších   francouzských komedií   70.let, která pobavila tehdy   a pobaví i dnes po tolika   reprízách, které jsem v   české telivizi viděl.
Na paměti mám   například povedenou scénu   opilé opice.
SvoKar
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.5.2013
"Filemone, můj mandlově zelený oblek...
... a k němu tu růžovu   košilku"
Belmonda   jako člověka i herce   respektuju, ale mám pocit,   že žádný film mu   neumožnil naplno uplatnit   jeho komické a kaskadérské   schopnosti. Možná je tomu   nejblíž tento snímek,   který však má potenciál na   ještě mnohem víc obojího,   který zdaleka nevyužívá.  
R. Welch oplývala   skvělou postavou, o půvabu   obličeje už bych ale   polemizoval:)
Erkul
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.2.2014
Zdánklivě nesmyslná   komedie, to možná, ale na   straně druhé je to radost ze   života, kterou nám   předvádí Belmondo. Zdá se,   že mu nic a nikdo neodolá,   takže jsem zvědav, zda se   něco podobného dá čekat od   našich herců.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.12.2020
Belmonďák jede na 200%,   vtipkuje, kaskadéruje, žene   film kupředu! Raquel Welch je   ve filmu SEXY a její krásná   prsa si člověk bude   pamatovat dlouho! Dabing   super, některé scény,   hlášky a vtípky TOP! Proč   nakonec 60%? Já si nemůžu   pomoct, ale abych byl   objektivní musím dát tolik,   film jede, má akci a humor,   ale i na potřetí se prostě   nemohu zbavit dojmu, že film   občas ztrácí tah a nudí a   snaží se být vtipný za   každou cenu. Zvíře je   slušná komedie, ale abych   dal víc, musel bych se přeci   jen víc smát celý film a   né jen u pár scének a   momentů.
Máša13
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.3.2022
Moc jsem si tuto komedii   nepamatoval,tak jsem si jí na   počest Belmonda po letech   pustil. No až na scénu   natáčení na schodech mě to   moc nenadchlo. Z úcty k   J.P.B. dávám známku nad   průměrem.
curil
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 13.3.2009
Další ukázka pokleslosti   úrovně filmových rolích   Bebela. Předvádí se jako   kaskadér, je známo, že se   nenachával zastupovat, což   tak úplně není pravda. A   dabing Jiřího Krampola?   Miloval jsem Jana Třísku.   Krampol vzal i Louise de   Funése, když už nebyl F.F.,   což dopadlo otřesně.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih129395minih129395Ve znamení kotvy (1982) [TV pořad] 
n
minih69739minih69739Mun ching sap daai huk ying (1994) 
Mun ching sap daai huk ying n
minih19753minih19753Strašidla ze Spessartu (1960) 
Das Spukschloß im Spessart n
minih32682minih32682Pekelná ženská (2001) 
Saving Silverman / Evil Woman n
minih28159minih28159Charlieho andílci (2000) 
Charlie's Angels n
minih186131minih186131Nikdo nevyvázne živý (2021) 
No One Gets Out Alive n
minih21566minih21566U pěti veverek (1944) 
U pěti veverek n
minih10977minih10977Kulhavý ďábel (1968) 
Kulhavý ďábel n
minih5134minih5134Císařovy nové šaty (1994) 
n
minih24769minih24769U telefonu Martin (1966) 
U telefonu Martin n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Stíny v mlze (2021) [TV seriál...

20:10 - 21:20

29 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

ČT2 - Velká vlaková loupež

20:00 - 21:40

39 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

20:20 - 21:25

19 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Lež na pláži

20:15 - 21:30

24 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190644
Osobností: 698076
Fotografií: 764736
Plakátů: 377110
Obsahů a biografií: 178431

Poslední komentáře

The End of the F***ing World (20...

The End of the F***ing World
Jak jsem už někde četl a   plně se ztotožňuji. První   díl a ukázky vytvořily   naději, že to bude   "hustokrutopřísná" temná   komedie, ale více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 8 / 10

Kelsova serenáda (2000) [TV epiz...

Kelsova serenáda
Předchozí díl byl o něco   lepší, ale tento také   dobré. Eric si s Donnou   stále vyjasňují svůj   vztah. Kelso smutní po   Jackie, skládá ji více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Polibek smrti (2000) [TV epizoda...

Polibek smrti
Kdo by řekl, že díl ve   kterém je rozchod, slzy a   zabití kočky bude nakonec   taková prča? Jede to vpřed,   několik hlášek je   výbornejch, zas po delší   době solidní díl - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Řekni to psem (2022)

Řekni to psem
Akceptuju, že tohle bylo   určitě namířeno pro   cílovou skupinu do níž   zcela určitě nepatřím a   nepochybuji, že si to   dozajista své více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Temno (1950)

Temno
Film podle pevné stranické   šablony o třídním boji   proti vykořisťování   dělnické třídy buržoazií   a za nový řád. A taková   šablona více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10