Zari
ohodnotit

Zahulíme, uvidíme

Harold & Kumar Go To White Castle

Další název:
Harold and Kumar Get the Munchies; Pofajčíme, uvidíme (SK)
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
88 minut
Premiéra v ČR:
27.1.2005
„Harold a Kumar zažijí nejbláznivější noc svého života v této svižné a originální teenagerské komedii“

Komentáře k filmu Zahulíme, uvidíme

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 29
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.9.2009
Nekdy si tak rikam,kde asi   tvurci techto spravne   potrhlych komedii berou svoji   inspiraci.Nekdy by me to   docela zajimalo.
Toto   dilko se opravdu povedlo.
Tuhle komedii,kdyz jsem   videl poprve,jsem fakt   uchcaval smichy.
Dost   se mi libi scena,jak tam ti   dva cerni brachove(prodavaci   hambacu)rozksekaji svou   prodejnu.......a nebo s tim   prechodem na silnici.....no to   jsem byl mrtvy   smichy.......ale to jsou jenom   dve z mala.Je jich tady vic a   fakt luxusnich.
Kall   Penn a John Cho alias Kumar a   Harold to zahrali...........no   povedlo se jim to a to dost   dobre.
Pro toho,kdo se   chce zasmat,to urcite   doporucuju.
bobo336
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.7.2014
Zahulíme, uvidíme
Pobavilo a prekvapilo.Nečakal   som,že sa tak nasmejem.Herci   mi prišli sympatický a dobre   som sa na nich bavil,hlavne na   Kumarových vtipných   hláškach.V strede filmu ma   taktiež potešil   N.P.Harris.Dúfam,že sa   dočkáme pokračovania.
sylwikk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.3.2009
Tuhle komedii sem poprvý   viděla asi před šesti lety   a byla sem z ní nadšená.   Jediný, co sem si pamatovala   úplně přesně pořád, byla   jízda na gepardovi :)   Nedávno jsem se na ní koukla   znova, abych si to   připomněla a musim říct,   že mě pořád baví :)
GACY
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.4.2009
100% HULICSKA KOMEDIE
Toto je naozaj skvely film po   celu dobu co film bezal som sa   skvele bavil videl som to uz   asi 15 krat a mohol by som to   kukat zase proste 100%   HULICSKA KOMEDIE
charon
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Velice povedená komedie.Druhe   pokracovani bude asi velice   lakave ,ale bojim se toho ze   vetsinou jsou pokracovani   nudnejsi nez prvni dily
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.8.2010
Zahulíme, uvidíme
Vynikající komedie, jež   přináší řadu opravdu   výborných srandovních   scének a stejně skvělých   hlášek. Děj filmu má   neuvěřitelný spád a   šťávu. Párek vyhulených   borců na jejich bláznivé   cestě jen proto, aby se   najedli hamburgerů z jejich   oblíbeného fast foodu,   zažívá plno dobrodružství   a zajímavých situací. Film   prostě hýří nápadem,   jedna potrhle originální   scéna střídá druhou. No a   ta scéna, kde se objevuje   Hnusák je opravdu   fantastická.
qirozepi
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.12.2008
Po delší době komedie u   které sem se zasmál. Od   filmu sem si moc nesliboval,   ale příjemně překvapil.   Konečně sem po skončení   nehledal v komentářích k   filmu čím to, že si film   označení komedie zasloužil.   Škoda těch několika   nechutných pasáží, které   poslední dobou tvoří   podstatnou část USA   komedií. Kompenzace humoru je   nicméně natolik vysoká, že   v tomto případě filmu těch   několik scén odpouštím:)
Orin
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.6.2007
Je to husta komedie o ceste za   hamburgry ale ne za ledajakymi   musi to bejt 1 druch kterej ma   ale obchod az mnoho mil odsut   a tak se 2 kluci vidaj na   cestu nezene je kupredu nic   jinyho nez zatracenej hlad no   spis chut! cetou prijdou o   auto a skonci v bani je to   fajn podivana!
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.6.2009
potom, co sem si   přednedávnem zkazil po   opětovnym shlédnutí Kdo   hulí ten umí vzpomínky na   ten film sem měl docela   velkej strach z toho, že u   tohodle to dopadne   stejně.Naštěstí sem se   mýlil, jasně, už sem z toho   nebyl tak nadšenej jako když   jsem to viděl poprvý, ale   dojem je pořád více než   slušnej a rozhodně sem se   dobře pobavil.Například   policajti sou skutečně   super, ale asi   nejvypečenější je úplnej   závěr s policejní kresbou   oněch uprchlíků:-)Prej my   nejsme rasisti:-)Zajímavý je   též že je celej filmek   vlastně skutečně povedenou   reklamou na burgery od White   Castlu:-)
johnny-rk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.8.2008
zahulime, uvidime... kdyz to   vezmete doslova... skvele se   pobavime. To bude vtipnej i   zhulenej gepard.. :-D
Markst
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.10.2008
To by mě ani nenapadlo, co   všechno se může stát když   se chcete prostě někam zajet   najíst, tolik   dobrodružství.
Mgb
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.4.2007
Já se bavil. Trable těhle   dvou týpků mě donutili se   báječně bavit. Při   záplavě dnešních   "fekálních " teen   komediích je tenhle filmeček   světlem na konci tunelu.   Neodpustí si sice nějakou tu   nechutnost, ale ve   stravitelných mezích. Takže   všichni šupem pro pořádnou   raketu a jdem na pořádný   hamburgery!!!
EwiczkaH
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.5.2005
Není to nic světabornýho   ani novýho, ale přesto se u   toho myslím dost pobavíte.   Nenáročný humor.
lucka5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.5.2011
Povedená komedie ( ne moc na   přemýšlení). Jen tak na   odpočinutí a zasmátí.   Zajímavé zápletky =D =D   doporučuji
Danbenq
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Hodně dobrá komedie. Sice se   tvůrci snažily o vtipy za   každou cenu a občas jim to   nevyšlo, ale prevážnou   část filmu jsem se výborně   bavil.
petrusmev
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.11.2018
Nekorektní komedie s   korektním poučením o   těžkostech asijských   menšin v Americe. Fekální a   hulící humor na vysoké   úrovni.
Chrustyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Překvapivě velice povedená   komedie o cestě dvou týpků,   kteří se za pomocí jistých   omamných látek (z názvu je   jasné o co jde) vydávají do   White Castelu pořádně se   najíst. Po cestě   potkávájí různé   zajímavé existence a   čekají je různé zajímavé   situace.
netopir55
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.5.2009
Kde je tá tráva???
Harold a Kumar se rozhodnout   jít nekam na sváču.Smerují   do WhiteCastelu,ale nevedí   že prožijí jednu z   nejbláznivejších nocí ve   svem živote.Mohlo to být kus   lepší,no určite vás pekne   zhulí.
Mr.Kluzo
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.12.2007
Vtipná teenagerovská   komedie, kterých už ale bylo   na podobné téma natočeno   stovky. Parta mladých lidí   jede v noci autem a dějí se   jim vtipné příhody.
fifoml
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.2.2005
Proti "Kto huli, ten   umi" opravdu skvelej   film. Za celej film se jen   malo huli a alespon to nejak   dobre skonci. A vcelku sem se   dot nasmal.
Kecka1
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.2.2005
V celku dobrá komedie. K   dokonalosti jí ovšem něco   chybí. Taky dost hluchých   míst zde najdete.
Duri86
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.7.2012
Film tak nějak o ničem. dva   vyhulení kamarádi dostanou   chuť na Hamburgery, na které   viděli reklamu v tv a celou   noc jezdí po USA a shánějí   je. zažijí přitom spoustu   bláznivých dobrodružství.   na jendo zkouknutí akorát
Plivník
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.2.2009
Titul, pod kterým se film   vyskytuje v Česku je dost   zavádějící (i když   samozřejmě je dostatečně   nicneříkající a hloupý na   to, splnil představu   distributora o tom, co   zdejší divák očekává).   Za bohapustou vysmátinou se   skrývá přece jen hlubší   obsah – Asiat, který přece   miluje čísla Harold a Kumar,   z něhož se má v   nejbližší době stát   obligátní indický doktor   Patel jsou prototypy   neviditelné americké   menšiny lidí, kteří   přišli z Asie a kromě   zmíněných stereotypů o   nich vlastně nikdo nic neví.   Jedni jsou snaživí a   pracovití žlutí mravenci a   druzí jsou ti hokynáři,   taxikáři a doktoři odvedle   (kteří neumí anglicky,   prodávají předražené   zkažené zboží, vůbec   netuší, kam to vlastně   chcete jet a jejich péči   nelze věřit). Některé   vtipy jsou už za hranicí a   bez patřičné dávky THC v   krvi ztrácejí kouzlo (např.   jízda na gepardovi nebo   setkání s panem Hnusákem).   S výjimkou fascinujícího   zjištění, že hamburgrárna   White Castle skutečně   existuje, nepřináší film   nic objevného, nového a   originálního a vlastně ani   není moc důvodů, proč ho   vidět víc než jednou.   Kromě toho, že tento celkem   mimózní film o dvou dokonale   okrajových Asiatech získal   obrovskou popularitu a dokonce   pokračování.
Italiano
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.8.2005
Praštěná komedie o dvou   huličích, co jedou na   hamburgery nebo co to je a   zažívají po cestě samé   trapasy!:o)Na to, že je to   komedie je to docela dobré
SvoKar
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 28.12.2012
To snad vymyslel stejnej   hulíč jako oni, a abych si   to užil, musel bych bejt ve   stejným stavu. Hodně vtipů   na hranici vkusu; mezi   "ucházející"   patřil leopard či co.   Úsměv na rtu jsem sice   jakžtakž měl, ale že bych   se plácal do kolen, to teda   ne...
MARi0
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.11.2008
Zahulíme, uvidíme
Měl jsem asi název filmu   vzít doslova a nejprv si   zahulit, pak se teprve   podívat... Takhle jsem viděl   jen spousty puberťáckých   fórků bez jakéhokoliv   inteligentního podtextu. A   ten mi tu dost chyběl.   Vždyť hlavní hrdinové jsou   dva američané patřící do   etnických menšin (jeden je z   původu asi Japonec, druhý   Ind). Takový krásný   potenciál a nevyužitý.
Takže pokud jste   puberťák, rádi si sem tam   dáte jointa, určitě filmík   skoukněte, skvěle se   pobavíte. Pokud ale patříte   do jiné skupiny lidí, je to   jen ztráta času...
(nejlepší scéna když   se Ind zamiluje do balíku   trávy a představuje si s ní   zbytek života:-D A pak také   jejich podobizna od   policie...)
mat.ilda
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.4.2013
Proti tomuto nepodarku bych   navrhla "Hele, vole, kde   mám káru?" na filmové   ceny snad ve všech   kategoriích, ta svou demenci   totiž nezakrývala, ale   udělala z ní přednost, na   kterou se dalo od prvních   minut celkem bez problémů   přistoupit, smích u jedné   scény a kreslených   portrétů na samém konci zde   nestačí na víc, než dvě   *.
klasifikátor
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.8.2020
Vždy když vidím podobný   film znovu a znovu žasnu nad   tím kolik peněz, práce a   lidí je možné dát   dohromady k vytvoření   takové blbosti. Údajně film   o mladých a pro mladé. Je-li   tomu tak jsem rád, že už k   nim nepatřím.
LetztesBiest
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.1.2014
Hm ... tak tedy vážně   nevím. Je pravda, že jsem to   ani neviděl celé a navíc   už od té doby uplynulo   celkem dost času ... ale   nedokoukal jsem to právě z   toho důvodu, že mi to   přišlo natolik dementní,   že jsem ani neměl zájem to   sledovat dál, což se mi taky   zas tak často nestává.   Proto mě překvapuje zdejší   relativně vysoké hodnocení   a přemýšlím, jestli to   moje není až moc přísné,   ale než bych se na to   pokoušel koukat znova, tak si   radši pustím nějaký   zajímavější film, tenhle   mě na první pokus tedy   rozhodně nepřesvědčil.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih27550minih27550Šestý smysl (1999) 
The Sixth Sense n
minih138776minih138776Povětří (2015) 
Air n
minih28563minih28563Rok draka (2001) [TV film] 
The Lost Empire n
minih29705minih29705Banditi (2001) 
Bandits n
minih14212minih14212Nevyhrožuj (1996) 
Don´t Be A Menace To South Central While Drinking Your Juice in the Hood n
minih18449minih18449Sandokan se vrací (1977) 
Tigre e ancora viva: Sandokan alla riscossa! n
minih45764minih45764Rambo: Do pekla a zpět (2008) 
Rambo n
minih71742minih71742Věk draků (2011) 
Age of the Dragons n
minih38898minih38898Šedá zóna (2001) 
Grey Zone n
minih44815minih44815Boj o Excalibur (1997) 
Prince Valiant n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

18:55 - 19:00

2 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Úžasná Albánie

18:40 - 19:25

17 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:30 - 19:30

27 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - Hlavní zprávy (2020) [TV pořad...

18:55 - 19:40

2 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
George Schenck

Schenck George

Naposled navštívené:
George Schenck

Schenck George