Duben
ohodnotit

Láska přes internet

You've Got Mail

Další název:
Láska cez internet (SK)
Rok:
1998
Délka:
120 minut
Premiéra v ČR:
1.4.1999
„Dva obchodní rivalové, nepřátelé v životě, avšak milenci přes internet.“

Komentáře k filmu Láska přes internet

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 21
100000052556420
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.10.2019
Laska pres internet
Moc pekny snimek,kde hraje ma   oblibena herecka Meg Ryan.Taky   zde hraje Tom Hanks.Oba odvadi   dobry vykon.Oba hraji majitele   knihkupectvi a sve   konkurenty.Avsak se do sebe   postupne zamiluji.Romanticky   film,ktery zaujme i   pobavi.Vyborny film a jiz   klasika.
bellrose
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.7.2015
Romanticka Klasika
Romanticka klasika, pro   romanticke dusicky jak usita   na miru a pro ty co se snazi   najit partnera si dovolim rict   i mozna nadeje i kdyz v   dnesnim svete uchylaku nevim   nevim, ale rozhodne nadeje z   toho filmu dycha. Libi se mi i   myslenka malych knihkupectvi a   pevnych knih zasazena k hlavni   hrdince, knihy budou vzdycky   vecne.... vzit do rukou knihu   je milionkrat lepsi nez cist   ji elektronicky.... Proste   filmova romanticka klasika od   Nory Ephronove, vzdycky na ni   kouknu rada a klidne i   nekolikrat za rok....je to   oddechovka. Meg a Tom jsou   dobra herecka dvojka.....
payo1555
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.6.2015
Jeden z filmů, kdy filmové   romanci vládla dvojice Hanks   a Ryan. Příběh je sice nic   moc, ale ony hlavní postavy   rozehrávají hru vzájemného   hledání se. Až jeden,   Hanks, tuší , kdo je ta   druhá, se kterou si píše   mejly. Je to i docela veselé,   ale hlavně je to pravá   filmová romance, která musí   skončit happyendem.
prvosenka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.2.2014
LÁSKA PŘES INTERNET

V anonymitě   virtuálního světa, za svitu   blikajícího monitoru, za   zvuků klapajících   tlačítek klávesnice vzniká   kouzelný vztah dvou lidí,   kteří se sice nikdy   neviděli, ale kteří k sobě   mají tak blízko a s každým   dalším mailem stále blíž   a blíž. Je jednodušší   svěřovat své niterné   pocity někomu neznámému na   opačném konci internetového   kabelu než svému partnerovi,   který nemívá pro vaše   nálady vždy pochopení. To   krásné napětí,   okořeněné troškou   nedočkavosti, probouzení se   s otázkou: mám nový e-mail?   Tajemství skryté v   počítači přináší oběma   partnerům krásné chvíle   nezvyklých prožitků.   Všechno je nádherné, dokud   oba nezatouží poznat se   osobně. Odhalení identity   totiž přináší nemilé   překvapení ...

Ve filmu zazáří Meg   Ryan a Tom Hanks. Ten mne sice   trošku štval svými   přehrávanými grimasami, ale   to byla asi jediná chybička   na kráse. Láska přes   internet je jeden z   nejhezčích romantických   filmů, který mne fakt   oslovil.
clara.bow
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.2.2014
Pro mne příjemný   odpočinkový film, který   jsem si po dlouhé době   pustila, a mohu říct, že   obsazení hlavních   protagonistů mi naprosto   sedlo Meg a Tom :o) nehledě k   závěrečnému Happy End-u   měla jsem odlehčený a   uvolněný pocit, a o tom   vlastně romantika je...
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.2.2013
Příjemná komedie, ale   takových je spoustu, je to   taková ta americká   romantická klasika. Meg a Tom   si píšou přes net aniž by   se kdy viděli, a zamilují s   edo sebe, to ještě ale neví   že jsou to úhlavní   obchodní konkurenti
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.3.2011
NY152 a Shopgirl. Nebo snad   Joe Fox a Kathleen Kelly?   Internet je opravdu místo   neuvěřitelných možností.   Dva lidi, kteří se ve   skutečném světě nemůžou   vystát si ve světě   virtuálním neuvěřitelně   rozumí. Přestože se nikdy   neviděli (alespoň si to tedy   myslí), už dlouho jsou   přáteli, možná to   přeroste i v něco   víc…Přestože podmínky   jejich reálných životů   tomu (pro větší   zajímavost) vůbec   nenasvědčují, stejně je od   prvního okamžiku jasná   závěrečná scéna. Ale tak   jsme to přeci chtěli.   Romantické filmy si   nedávají za úkol někoho   vyšokovat nečekanou pointou.   Jsou o dvou lidech, které to   k sobě prostě táhne.   Navzdory problémům (či   právě proto?). A když si   pustím snímek tohoto   žánru, nečekám ani nic   jiného, pokud funguje chemie   mezi ústřední dvojicí a   pokud nejsou scénáristé   úplní lemplové. A proto u   mě Láska přes internet   obstála velmi dobře –   Hanks i Ryanová jsou v mých   očích sympaťáci, od   pohledu obyčejní lidé a   navíc se k sobě výborně   hodí. Takže první podmínka   splněná na výbornou. A ten   scénář? Nebudu tvrdit, že   hlavní motiv dvou virtuálně   spřízněných duší, jež   se v reálu nemůžou vystát,   je kdovíjaký zázrak,   každopádně něco do sebe to   má. Nebudu také nadávat,   že jsem se dočkal byť jen   malého překvapení ohledně   hlavní kostry příběhu,   protože hlavní je, že   funguje. A takové detaily,   jako byl rozchod Kathleen s   Frankem nebo postupné   sbližování ústřední   dvojice v „reálu“ mě   opravdu příjemně   překvapilo. Největší   radost jsem ale měl ze všech   těch internetových   rozhovorů. Tady je vidět,   že si s těmi   „virtuálními“ dialogy   opravdu někdo vyhrál. Nemá   cenu tvrdit, že takhle ve   skutečnosti někdo komunikuje   (dobře, někdo možná jo),   ale jsou skvělé! Ani   celkově to vůbec není   špatné – přestože nás   Hanks s Ryanovou oblažují   svojí přítomností téměř   dvě hodiny, nemohu nic   namítat – ani ke konci   snímek neztrácí dech,   naopak – posledních odhadem   dvacet minut mě   přesvědčilo, že tahle   romantika si 8 bodů   zaslouží.
ancaz
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.12.2010
Romantická komedie jak má   být. Ani herci nemají chybu.   Já osobně konec téměř   obulela. Prostě krásný.
Nasudr
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.4.2009
Meg Ryan a Tom Hanks. Dve   mená, ktoré by mali byť   zárukou naozaj dobrého   filmu. Dá sa povedať, že   splnili očakávanie.
Pohodový film, aj keď   trochu zbytočne zdĺhavý.
Lienocka22
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.4.2009
Je to neuveriteľné, ale   napriek tomu, že moc Meg Ryan   nemusím, si vždy, keď   dávajú tento film v TV   pozriem. Je to pekný príbeh,   kde sa do seba zaľúbia dve   úplne rozdielne osoby (aspoň   si to o sebe myslia). V dobe   natočenia sme to ešte brali   s veľkým UAU, že sa niekto   zoznámi cez internet ...   teraz je to už bežné.   Napriek tomu to ale stojí za   vzhliadnutie ;o)
Agostino
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.3.2009
Romantická komédia, ktorá   skutočné dokáže   zapôsobiť na človeka   svojím dojmom a spôsobom.   Boli tu podané veľmi dobre   herecké výkony od Toma   Hanksa a Kathleen Kellyovej.
mudr.pavlik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.10.2008
Sladká romantická americká   komedie s happy endem.
Slušné herecké výkony,   slabší příběh.
Vídět ano, vlastnit asi   není třeba.
Petra.Barbie
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.5.2008
Výjimečně povedená Hanksova romantika.
Tom Hanks je herec, jehož   kvality jsou trošku jiného   směru nežli hrát   romantické role, i když -   možná právě proto je to   profesionál, neboť žádnou   rolí nepohrdne a to z něho   dělá skutečného herce.   Láska přes internet - v   originále Máš mail - je   rozhodně lepší než   křečovitý a za vlasy   přitažený Terminál. Je to   klidný film, remake staré   americké komedie ze 40. let,   kdy pochopitelně si aktéři   psali klasickou poštou tzv.   přes Poste restante. V   nových poměrech se remaková   verze vcelku povedla, je na   solidní průměrné úrovni.   Nijak se člověku do srdce   nezapíše, to je pravda, ale   také se nezoškliví a jednou   za čas je možné si dát i   repete.
davidek
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.1.2008
Další z romantických   komedií, ale tak trochu   jinak. Stejně nechápu jak si   mohli přes internet rozumět   a přitom být tak odlišní.   Asi jsem to nepochopil:-)
jezecek123
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.11.2007
Krásná romantická komedie.   Svým dějem téměř klasika,   ale v tomto pojetí je to   něco jedinečně milého.   Příjemná herecká dvojice.   Konec mě vždycky strašně   dojme. Ráda se k tomuto filmu   vracím-jen tak se neokouká.
vlcinek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Můj oblíbený romantický   film, nikdy se neomrzí. Milá   a trochu potrhlá Meg Ryan a   sympatický seběvědomý Tom   Hanks tvoří báječnou   dvojici. Konec je nádherný,   setkání v parku a krásná   hudba mě vždy dojmou.
zuzcaj
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Super!
Nejpěknější romantická   komedie poslední doby! Tento   film je mým nejoblíbenjším   filmem. Scénář je   propracovaný, film zábavný,   herecké výkony skvělé,   prostředí New Yorku krásné   a hlavně ten konec! Kdy   konečně Kate pozná, že ten   pan tajemný je Joe Fox!   Prostě sladká tečka na   konec!
Untouchable
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.5.2007
Roztomilý film s Meg Ryan a   Tomem Hanksem, třetí film   této dvojice a nedopadl   vůbec špatně, pro fanoušky   romantických komedií   ideální jinak průměr.   Režisér má za sebou komedii   Michael a Samotář v Seattlu.  
Hodnocení 6/10, v rámci   žánru 8/10
huron
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.7.2006
Romantická komedie se   stokrát obehraným   příběhem. Přesto z ní   přítomnost hvězd Meg Ryan a   Toma Hankse dělají   příjemné dílko, na které   se vždy rád podívám a   které mě vždy spolehlivě   dojme.
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.12.2005
v dnesní době už působí   směšně vytáčené   připojení, podivná   móda....ale to je tak   jedine.Meg Ryan a Tom Hanks   tvori nedostiznou dvojici,   ktere uverite vsechno.   samozrejme podporene vybornym   scenarem-tzv. ze zivota. jedna   z nejlepsich romantickych   komedii-nikdy nezklame.
soptik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.6.2005
Pohodový rodinný film s   nádechem komedie a   samozřejmě romantiky.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih51268minih51268Pošta pro tebe (2005) [TV pořad] 
n
minih16227minih16227Pokus o vraždu (1973) 
Pokus o vraždu n
minih84830minih84830Soukromá dramata (2010) [TV pořad] 
Soukromá dramata n
minih49214minih49214Bruno (2009) 
Brüno n
minih15245minih15245Oznamuje se láskám vašim (1988) 
Oznamuje se láskám vašim n
minih14385minih14385Noc rozhodnutí (1993) [TV inscenace] 
Noc rozhodnutí n
minih60853minih60853Podvádíš mě! (2000) [TV pořad] 
Cheaters n
minih36709minih36709Agent Cody Banks (2003) 
Agent Cody Banks n
minih15756minih15756Petrolejové lampy (1971) 
Petrolejové lampy n
minih44912minih44912Plný dům (1987) [TV seriál] 
Full House n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178291

Poslední komentáře

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10