Duben

Komentáře uživatele vlcinek

vlcinek

vlcinek zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 36
50x a stále poprvé (50 First Dates)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Báječná komedie plná   vtipných scén (miluju Drew   honící Schneidera s   baseballovou pálkou).   Příjemné odreagování a   milý konec pro romantiky.
Anna a král (Anna and the King)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Příběh nenaplněné lásky   doplněný krásným   prostředím orientu a   úžasnou hudbou, prolínání   kultur západu a východu a   vynikající výkon Jodie   Foster a Chow Yun-Fata. Jeho   ztvárnění krále je   bezvadné - postoj, gesta.   Vřele doporučuji všem, kdo   mají rádi romantiku a   orient.
Bělásek (Powder)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Krásný film pro ty, co   hloubají o životě. Film o   tom, jak lidé nejsou schopni   tolerovat člověka, který se   odlišuje od ostatních, ať   už svým vzhledem či   schopnostmi. Přestože je to   člověk citlivý a   mírumilovný, nenalézá   pochopení mezi svými   vrstevníky ani okolím. Jen   pár lidí bez předsudků k   němu nalezne cestu. Úžasný   konec filmu nutí k   zamyšlení.
Con Air
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Mám ráda filmy s Nicolasem   Cagem, tento také nezklamal -   akční podívaná, napětí,   šťastný konec a setkání s   rodinou. Skvělé herecké   obsazení. Stojí za   shlédnutí.
Corky Romano - Noční můra mafie (Corky Romano)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Komedie, u které jsme se   opravdu pobavili, pohled na   zdrogovaného psa je   nezapomenutelný. Některé   věci jsou přehnané, ale u   komedie to až tak nevadí,   důležité je se pobavit.
Dost (Enough)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Zajímavý a napínavý film o   týrané ženě. Člověku   běhá mráz po zádech, když   se vcítí do bezmocnosti   ženy, která se musí   postarat sama o sebe a své   dítě tam, kde úřady   selžou. Manžel má peníze a   moc, ona nemá nic, jen pár   přátel. Buď se nechá   týrat, nebo se vzepře.   Lopezová to zvládla   bravurně během podezřele   krátkého času, ale i tak   nás film zaujal.
Flashdance
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Romantický příběh o   lásce, kde nehraje roli   postavení, doplněný   chytlavou hudbou, která vás   nutí si podupávat do rytmu.   Tak trochu pohádka - on je   bohatý a ona chudá a své   štěstí si musí vybojovat.   Film pro romantickou duši,   která má ráda tanec.
Flek (See Spot Run)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Je to báječná komedie,   kterou si pouštíme vždy,   když máme chuť se zasmát.   Líbí se celé rodině, z   níž většina jsou   dospělí. Spousta vtipných   scén nad kterými není nutno   přemýšlet, stačí se jen   uvolnit a od srdce se zasmát.   Bezva pošťák, co nemá rád   psy, bezva kluk a bezva pes.   vřele doporučuji!
Fotr je lotr (Meet the Parents)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Skvělá komedie, výborné   herecké obsazení, člověk   se baví od začátku až do   konce. Letuška u odletu a   kočka u babiččiny urny mě   vždy dostane...
Frankie a Johnny (Frankie & Johnny)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Příběh dvou obyčejných   lidí, kteří se setkali ve   správný čas na správném   místě. Není to bouřlivá   romance, přesto je v jejich   vztahu nesmírná síla. Film   je krásný svou   "obyčejností" i   výkony Michelle Pfeifferové   a Al Pacina, kteří bojují   se svou minulostí a hledají   cestu, aby mohli budovat   společnou budoucnost. Film si   pouštím, když je mi smutno.
Hledá se Nemo (Finding Nemo)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.6.2007
Film jsme pořídili kvůli   dětem, ale teď se na něj   rádi díváme všichni (a   docela často). Animace je   skvělá, dabing vynikající.   Zbožňuju Dory a její   velrybštinu a také to, jak   neustále zaměňuje Nemovo   jméno. Akorát ten začátek   nás napoprvé odradil -   maminku sežere ryba a Nema   chytí potápěč...
I.Q.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Milá romantická komedie s   jednoduchým dějem, kouzelná   Meg Ryan tápe ve svých   citech a správnou cestu jí   ukáže sympatický   automechanik za pomoci   skvělého strýčka Einsteina   a jeho přátel. Hezký film   pro pobavení a oddych pro ty,   co se chtějí zasmát a   odreagovat.
Jeho fotr, to je lotr! (Meet the Fockers)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Pokračování komedie jsme se   trošku báli, ale byli jsme   příjemně překvapeni a i   když se nám první film   líbil více, skvěle jsme se   pobavili. Skvělí herci,   skvělé scény, někdy trochu   přehnané, ale u bláznivé   komedie to až tak nevadí.   Robert de Niro je prostě   jednička.
Když muž miluje ženu (When a Man Loves a Woman)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.6.2007
Zajímavý film zabývající   se problémem alkoholismu.   chvílemi mi bylo do breku,   člověk si uvědomí, jak je   to asi těžké přestat,   zvlášť když jsou ve hře i   děti. A když manžel je tak   milující a trpělivý.
Láska přes internet (You've Got Mail)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Můj oblíbený romantický   film, nikdy se neomrzí. Milá   a trochu potrhlá Meg Ryan a   sympatický seběvědomý Tom   Hanks tvoří báječnou   dvojici. Konec je nádherný,   setkání v parku a krásná   hudba mě vždy dojmou.
Madagaskar (Madagascar)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Děj je jednoduchý, ale   animace vynikající, hlavně   gesta zvířat, tolik podobná   těm lidským (i když trochu   přehnaná). Příjemná   zábava, která netrvá moc   dlouho, líbí se asi hlavně   dětem, ale pobaví se i   dospělí.
Mercury (Mercury Rising)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Zajímavý thriller, líbí se   mi to, jak se vyvíjí vztah   mezi autistickým klukem a   tvrdým Willisem, akční   podívaná spíše ustupuje do   pozadí, i když i tak jsme se   dobře bavili.
Město andělů (City of Angels)
 
Přidáno: 11.6.2007
Krásný příběh lásky si   pouštím, když mám   melancholickou náladu.   Krásná Meg Ryan a sladký   Nicolas Cage s jeho   andělským utrápeným   výrazem. Kdo by se   nezamiloval do anděla? Jen   ten konec mě mrzí, když   ušel takovou dlouhou cestu a   ona mu umře v náručí...Ale   oni by nám stejně   neukázali, jak by se ti dva k   sobě chovali po deseti letech   manželství.
Můj soused zabiják (The Whole Nine Yards)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Bláznivá komedie, skvělé   herecké výkony Willise a   Perryho, geniální   protiklady. Bezvadně jsme se   pobavily, když Perry narazí   do skleněných dveří, tak   se válíme smíchy. Vřele   doporučuji!
Něco na té Mary je (There's Something About Mary)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Bláznivá komedie a skvělé   výkony Bena Stillera i   Cameron Diazové. Vtipné   scény a trapasy u kterých se   člověk opravdu pobaví.   Zamotaný děj a zajímavé   rozuzlení...
Samotář v Seattlu (Sleepless In Seattle)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Romantická komedie se   skvělými herci, milá a   trošku naivní Meg Ryan a   sladký a smutný Tom Hanks.   Příběh o hledání   dokonalé lásky a vysněného   prince. Krásné setkání na   střeše Empiru...i když je   film "starší",   neztrácí nic ze svého   kouzla
Santa Claus (The Santa Clause)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Krásný vánoční příběh,   vynikající komediální   výkon Tima Allena s   bezvadnými průpovídkami   ukazuje jeho přeměnu z   arogantního workoholika na   mírumilovného Santu. Film se   líbí všem - rodičům i   dětem
Santa Claus 2 (The Santa Clause 2)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Pokračování bezvadného   vánočního filmu nedosahuje   podle mého názoru kvalit   prvního dílu, nicméně i   zde je spousta milých scén a   skvělý výkon Tima Allena   doplněný vánoční   atmosférou.
Sběratel kostí (The Bone Collector)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Film mě zaujal hned   napoprvé, napínavý až do   konce, strašidelný, aspoň   pro slabší povahy. Kvalitní   výkon obou hlavních postav -   Angeliny Jolie i Denzela   Washingtona nezklamal. Kdo má   rád napětí, určitě se   pobaví.
Sedm let v Tibetu (Seven Years in Tibet)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Skvělý film a skvělý   výkon Brada Pitta, který   našel sám sebe uprostřed   nehostinných velehor v Tibetu   u samotného Dalajlámy.   Prolínání kultur, pohled na   život mírumilovných   Tibeťanů před okupací   čínskými vojsky. Film nutí   k zamyšlení nad životem a   jeho hodnotami.
Smím prosit? (Shall We Dance?)
 
Přidáno: 11.6.2007
Skvělé herecké obsazení,   možná netradiční, ale   krásný konec, kdy si muž   uvědomí, jak moc miluje   svojí ženu, i když mu do   cesty přišla jiná, možná   atraktivnější a   "divočejší".   Krásné taneční scény,   které člověka chytnou a ten   má chuť si také skočit.
Svatební cesta do Jiljí
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Úžasná česká komedie   plná vtipných scén   doplněných nezapomenutelnou   "samomluvou" pana   Abrháma. Sladce naivní a ke   všem přátelská Libuše   Šafránková je občas na   zabití. Bezva zábava!
Svatý muž (Holy Man)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Milý film trochu nutící k   zamyšlení nad vztahy mezi   lidmi. Ukazuje potřebu lidí   mít svého hrdinu, kterého v   tomto případě Eddie   ztvárnil na výbornou. A je v   tom i láska a napravení   hlavního hrdiny. Takže   příjemná podívaná.
Šaman (Medicine Man)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Film se odehrává v pralese,   nádherné scenérie jsou   doplněné úchvatnou hudbou   Jerryho Goldsmithe,   vynikající je i výkon Seana   Conneryho, je okouzlující i   v otrhaném triku. Jednoduchý   příběh s milým koncem,   potěšení pro romantickou   duši...
Tajemná vražda na Manhattanu (Manhattan Murder Mystery)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.6.2007
U filmu jsme se docela   zasmáli, Woody a Diane se   bezvadně doplňují. Vždy   nás dostane scéna, když se   Woody snaží vyrazit dveře a   po neúspěšném pokusu   pronese něco v tom smyslu,   že to asi bude nějaký nový   typ dveří...Příjemná   komedie na nedělní odpoledne

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:05

71 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - Středomoří - soužití člověka a...

13:30 - 14:25

11 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

13:35 - 14:35

6 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:25 - 14:30

16 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190497
Osobností: 697745
Fotografií: 763785
Plakátů: 376364
Obsahů a biografií: 178202
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10

Tomorrow (1972)

Tomorrow
Citlivě napsaný scénář   podle skvělé literární   předlohy Williama Faulknera,   výborně vybrané exteriéry,   precizně vedená kamera a   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Čaroděj ze země Oz (1939)

Čaroděj ze země Oz
Skoukl jsem ze zvědavosti,   protože je tento snímek   často zmiňován jako   legendární počin. No na   jednu stranu hrozná   ptákovina, na druhou mě to   celkem chytlo a bavilo:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Lucy (2014) [2k digital]

Lucy
Koukatelné akční sci-fi.   Člověk o tom nesmí moc   přemýšlet a pak je to   rychle plynoucí sci-fi   příběh.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Patnácté léto (1994) [TV film]

Patnácté léto
Tak já mám asi zcela jiné   představy o humoru   všeobecně. A o komediích   také. Zde se hodinu a něco   koukáme na hádky a řev. To   je vše. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10