Zari

Komentáře uživatele zuzcaj

zuzcaj

zuzcaj zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 15
Božský Bruce (Bruce Almighty)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Tak tento film je fakt bomba!   Střídavě jsem leže na   pohovce a střídavě na zemi,   když jsem se buchala mega   scénám z tohoto filmu!   Opravdu povedená americká   komedie!Hlavně ta scéna, jak   pes čůrá do záchoda..nebo   jak si Bruce přitáhne   solničku a jiné dobré   scénky.Doporučuji   milovníkům   "buchacích"   komedií :-)
Hledá se Nemo (Finding Nemo)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Hledá se Nemo je jedna z   nejkrásnějších kreslených   zahraničnich pohádek.   Spousta skvělých hlášek   jako "děěěkuujeeeme,   máš super přízvuk"   nebo "Nemo?Pěkný   jméno!" Skvělá grafika   i doprovodná hudba. Kdo   neviděl, musí litovat.   Opravdu je to sranda a   skvělá podívaná!
Hra na schovávanou (Hide and Seek)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Haluz!
Dobrá haluz! Možná si   někdo řekne, že je to   trošku slabší triller, ale   když jsem to viděla já v   kině, řvale jsem, jako by   mě někdo chtěl zabít.   Taky, že se za mnou lidi   otáčeli :-D Ale tak co, bylo   tam hodně   "lekacích" scén!   Napínavý děj s   překvapivým koncem!
Hříšný tanec (Dirty Dancing)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Kdo by ho neznal? Hříšný   tanec je prostě široko   daleko známý taneční film   s atraktivním Patrickem   Swaizim. Ne jedna žena jej   brala za svého idola. Na   filmu je krásná ta zakázana   láska a to jak se Baby   dokáže všemu postavit   čelem. Mě se nejvíce na   filmu líbí opět a zase   hudba.
Jak se krotí krokodýli
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Tento film není špatný, ale   kdo viděl a pochybuju, že   někdo neviděl "S tebou   mě baví svět", tak   musí uznat, že tento film je   ten slabší z dílny   ražisérky Marie   Poledňákové. Přesto   musíme i podotknout, že film   není zcela nudný, ale   zkrátka slabší rodinný.
Kameňák
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Kdo se chlame všemu...
Docela dobrá sranda, ale zdá   se mi mírně průměrnou   komedií. Myslím si, že   jiné filmy Zdeňka Trošky   jsou mnohem zdařilejší než   tahle série tří   filmů-Kameňáků. Nicméně,   kdo se chlame všemu, se bude   chlamat i tomuhle. Celý   scénář je složen z   obyčejných českých   vtípků.
Kvaska
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Skvělá hudba
Kvaska je jeden z velmi   dobrých současných   českých filmů. Na   doporučení všech svých   známých jsem na něj zašla   a musím říci, že jsem se   opravdu bavila.Dobré herecké   výkony i děj stál za to,   ale hlavně hudba dala filmu   šťávu! Nevahejte a na   kvasku zajďete taky :-)
Láska přes internet (You've Got Mail)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Super!
Nejpěknější romantická   komedie poslední doby! Tento   film je mým nejoblíbenjším   filmem. Scénář je   propracovaný, film zábavný,   herecké výkony skvělé,   prostředí New Yorku krásné   a hlavně ten konec! Kdy   konečně Kate pozná, že ten   pan tajemný je Joe Fox!   Prostě sladká tečka na   konec!
Pelíšky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Obraz tehdejší doby
Dokonalý obraz tehdejší   doby. Režisér Jan Hřebejk   odvedl zase skvělou práci,   kde je v pozadí doba   těžkého komunismu a v   popředí boj dvou rodin -   komunistů a odbojářů.   Úspěch tomuto filmu   zaručily skvělé hlášky a   skvělé výkony herců.Můj   jeden z nejoblíbenějších   českých filmů!Všem   doporučuji:-)
Prci, prci, prcičky (American Pie)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Koláče
Bezvadná, ač americká   komedie!Je o partičce   mladých ničím nesvázaných   amerických studentíků,   kteří si zažívají své   první a mnohé   "milování", k   čemuž patří i značné   množštví trapasů.:-D Kdo   neviděl, musí vidět!!! Je   to opravdový chlamec!   Například scéna s koláči!
Prci, prci, prcičky 2 (American Pie 2)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Pecka!
Prci, prci, prcičky 2 je snad   ještě lepší než první   díl. Hlavně začátek je   skvělý, kdy si Jim užívá   se svojí holkou a do toho   příjdou rodiče! Nebo jak si   Jim chtěl vyzkoušet   autoerotiku s lubrikačním   gelem, ale v návalu rozkoše   si vzal sekundové lepidlo,   nebo když Stifler, řečený   Stifmajstr okusil kvalitní   pánské   "šampaňské". No   prostě pecka!
Princezna ze mlejna 2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Princezna ze Mlejna 2 je   neméně podařené   pokračování známé české   pohádky o hodné a krásné   Elišce a otci mlynářovi.   Nejzábavnější postavou na   celé pohádce je čertík,   skvěle zahrán Yvettu   Blanarovičovou a vodník   hraný Jakubem Zindulkou.   Navíc se pohádka odehrává   v prostředí nádherné   přírody.
Rafťáci
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Rafťáci jsou zdařilým   dalším filmem Karla Janáka.   Přitažlivé prostředí   české přírody, pěkní,   atraktivní a šikovné herci.   Opět velmi povedená hudba   Dana Bárty. Např. písnička   We All děla zamilovaným   scénám třešničku na   dortu. Určitě stojí za to,   tento film vidět, pokud se   vám líbili Snowborďáci.
Účastníci zájezdu
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.5.2007
No děj celkem o ničem,   přesto bylo se čemu v kině   smát. Mrzí mě, že Liška   si v něm zahral tak malou   roli a na scéně se objevil   jen zřídka, neboť jen   kvůli tomuto herci jsem na   film šla a zaplatila 140 kč   v cinestaru. Dá se říct,   že koukáním na tento film   ztrácíte více méně čas.
Vratné lahve
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Vratné láhve aneb..jak se   tomu říká u nás doma   vrtané láhve jsou opravdu   typickým českým kvalitním   filmem. Plný humoru,   životních situací, kterým   se člověka musí smát,   když se mu vybaví, že tohle   už zažil. Film je   nadčasový a každý divák   bez ohledu na věk si v něm   najde to "své".

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Fenomén Underground

17:25 - 18:20

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:30 - 18:30

8 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

16:40 - 17:55

58 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce