Zari
ohodnotit

Kat

The Punisher

Další název:
Mstitel, Vykonavatel trestu
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
124 minut
Premiéra v ČR:
1.7.2004
„Připravili ho o důvod k životu. On je připraví o životy.“

Komentáře k filmu Kat

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 34
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.1.2010
Rad vidim,ze tady se tento   film nekritizuje jako na   jinych strankach o filmech,   kde se pise Stupidni, prehnany   ,k smichu atd.... Kdo nema rad   akcni filmy nemuze se na ne   divat,ktery akcnak o jednom   hrdinovy neni prehnany ??? viz   komando,nebo nesmrtelny Rambo!   A takovouhle perfektni pomstu   a krutou smrt uhlavnimu   zaporakovy jsem jeste nevidel   v zadnem filmu!!! pro me   dobry. ...... Howarde   Sainte,vzal jsi mi vse....Ty   jsi mi zabil syna .....BUM....   Oba dva :-)
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Dost kvalitní filmové dílko   skvěké obsazení scenář   též na výbornou co dodat   prý je pokračování snad to   nezkazí
T800
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.12.2007
Velmi dobry
Tento film nie je sice nejaky   velkofilm ako Terminator ale   ponuka velmi slusnu akciu a   dobre herecke vykony - Tom   Jane a je celkom zaujimavy. Je   to vynikajuci film na Vecer. U   mna bodoval.
viana
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.1.2010
Kat
Teda nádherný napínavý   akčí biják s bezvadnými   herci,takhle si představuji   správný   film-pobaví,zabrnká na nervy   i troška lásečky zde je!No   prostě parádička!
standa.kasna
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.3.2008
Velice skvěly akční film v   hlavni roli s Thomasem Janem   tento film mě opravdu natchl.   A všem doporočuji aby se na   tento film podivali.
LUTZAK88
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.2.2010
Kat se mi opravdu líbil. No   Zravolta dostal co proto.Je to   opravdu dobrej film. Kdo ho   neviděl tak doporučuji.   Dávám deset
transparenec
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.4.2008
Myslím, že je to kvalitný   film plný akčných scén,   ktoré na konci vyvrcholia. Je   tu síce pár nedostatkov,   ktoré by normálny človek   neurobil, ale tých je málo a   nie sú také   viditeľné...našťastie.
Karius
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.7.2011
Podle mě slušnej   film,slušnej scénář i   slušní herci.Hlavní hrdina   je v tak nebývalé formě,že   dokáže se třemi střelnými   ranami a s rozmláceným   xichtem doplavat cca 300   metrů na břeh a John   Travolta je zde ve formě   nemilosrdného   záporáka,kterej zabije   všechny co se mu jen trošku   nezdají:)Krásná   sousedka,potrhlí sousedi a   najatí zabijáci ať už   borec s kytarou nebo rusák s   bloňdatým melírem co dostal   polévkovou pleťovou masku,   mě fakt pobavili:))Filmy s   pomstychtivým příběhem se   mi vždycky líbily a tohle je   zábavný,určitě ne   napínavý,ale zábavný a   nenudil jsem se :)Dávám 80%
Charlie35
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.3.2009
Souhlasím s Hvezdynem, že   tam pár nesmyslných   nelogičností je a je to   škoda. Kdyby tvůrci tohoto   nabušeného akčňáku   vychytali tyhle zbytečné   mouchy, mohl to být trhák.   Stále však je to ve svém   ranku silný nadprůměr.   Neokoukaná sympatická tvář   Thomase Janea a výborný   dabing Jana Šťastného také   zvedá kvalitu.
TILL.87
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.7.2008
když sem slyšel o tomto   filmu po prvý, tak sem si pod   názvem kat představil   ňáký horor. Po shlednutí   sem byl naprosto spokojen,   nenudil sem se celej film.   Dobrý příběh, spostu   akčních scén, třeba fight   s rusem, tak ta mě dostala a   pobavila
Alix
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.8.2020
Tohle je jeden z mých   oblíbených. Pár nesmyslů   se tam najde, jako v každém   akčňáku, ale mně se   prostě líbí, jak hlavní   hrdina postupně naleptává   rodinu, kterou chce zničit,   až se mu to, ve velkolepém   stylu, podaří.
Pitryx
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.3.2015
Velmi dobrý film s pár   hluchými místy, která se   dají snadno přeskákat. Bez   nich to má švih a někdy i   komediální momenty. Nad   filmem není třeba   přemýšlet, má to co má   akční film mít, dobro a zlo   jsou jasně stanoveny hned na   začátku a pak už to jej   jede jako mašina, co se nedá   zastavit. Vřele   doporučuji.2015030110100/bez
hvezdyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.3.2009
Zabili jste mi strejčka, tak tady máte přes držku
Půjčil jsem si výrok z   Haškova Švejka pro název   tohoto komentáře. Hlavní   hrdina, federál Frank Castle,   má po jedné akci na   svědomí smrt syna vlivného   mafiánského podnikatele   Howarda Sainta, kterého   sehrál John Travolta. Mladě   vypadající párek mafiánů   touží po pomstě a terčem   takovéto pomsty je celá   Frankova rodina. Včetně   všech možných i nemožných   příbuzných. Frank přežije   a může se mstít. O tom je   vlastně zbytek příběhu. U   takových filmů nehledejme   logiku a tedy nehledejme   odpovědi na otázky, kdy   Frank nakupoval, jak sehnal   všechny ty nástroje a   zbraně pro pomstu a kdy   stihnul vyvolat fotky, které   ke konci filmu rozsypal na   zemi a které zobrazovaly   přítele a pravou ruku   Howarda Sainta, při líbáni   s jiným gayem. Ti co film   viděli, jistě vědí, co   mám na mysli.
U tohoto   filmu se nemá přemýšlet,   to se po divákovi ani nechce.   Jen se kochejte akcí a   brutalitou, o kterou tu není   nouzi.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.7.2009
Tak ja bych rekl,ze je to   pekny akcni kousek.Hlavne   tim,jak je hvezdne obsazen.Tom   Jane tady zahral vybornou   hlavni roli pomstychtiveho   mstitele.John Travolta zase   zakerneho mafiana a W.Patton   me prekvapil tim,ze tady   zahral docela drsneho gaye.
Rocky4
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.1.2010
Docela zábavná podívaná,   povedený akční kousek se   zajímavými herci. Travolta   zahrál solidně hlavního   záporáka, Tom Jane zase   Kata.
Měl jsem   možnost zahrát si i   počítačovou hru, která   též byla zpracována, a i ta   docela ušla.
Velmi   zábavná je bitka asi   uprostřed filmu, mezi Katem a   namakaným svalovcem a v   závěru film nabírá taky   dost solidní tempo, při   konečném zúčtování při   kterém padají i docela cool   hlášky.
netopir55
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.5.2009
Kat je komiksová legenda o   mstiteli,kterému vše vzali a   teď se mstí.Thomas Jane byl   perfektní volbou a určite   nezklamal.Teď se mstí   Howardovi Saintovi a jeho   rodine.V nekterých částech   se to podobá komiksu a to   poteší.
johnny-rk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.1.2009
Postavene na pomste, muz,   kteremu nic jineho nez pomsta   nezbylo. Vyhledat a znicit ty,   co mu znicili zivot. Stoji za   shlednuti :-)
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.12.2017
Pomsta bude krutá!
Nečekejte hluboké   zamyšlení ani vypilovaný   scénář, zde je vše jasné   a od začátku nalinkované.   Akční výplach, kdy je   zavražděn syn jednoho   mafiána a ten chce pomstu,   tak zavraždí rodinu a   příbuzné tomu kdo jeho syna   zprovodil ze světa a pomsta   začíná. Ucházející,   přímočará zábava, která   nenudí, ale zas nic co by tu   mockrát nebylo.
Agostino
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.6.2009
Myslím si, že je to   kvalitný film, dej tohto   filmu je plný zvratov a   napätia, nechýbajú tu ani   nebezpečné hollywoodske   akčné scény, no   predovšetkým farbu tomuto   filmu pridáva vynikajúci   John Travolta.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Slušný akční snímek,   kterému však chybí nějaká   větší gradace nebo spád.   Hrdinovy zabijí manželku a   dítě a když divák   očekává, že se hrdina   probere vezme zbraně a začne   všechny masakrovat tak hrdina   spíše celý film plánuje   pomstu a bouchat to začne až   na konci.
thejduk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.4.2014
Nechci ani film hodnotit jako   mimořádný, ani jako   podprůměrný, spíše jako   film průměrný, což mne   vzhledem k ostatním   hodnotitelům dost   překvapilo. Tenhle komiks mne   prostě moc neoslovil a mezi   moje oblíbené nepatří.
red.mann
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.9.2019
Film z sekce akční béčko   klasického střihu. Cesta za   pomstou po vyvraždění celé   rodiny, jako by to bylo   natočeno v klasických   osmdesátých létech.
Naki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.1.2013
Agent s typickým americkým   jménem Frank Castle, který   už nemá co ztratit a prahne   po pomstě. Docela jsem se   bavil hlavně s tím ruským   monstrem. Thomas Jane se mi   zde ukázal jako super herec.   Přijde mi to jak z komiksu.   Solidním se stává herecké   zastoupení a akční   přestřelky, u kterých jsem   se náramně bavil. 69% je   ideál pro tento film. Já to   vidím jako akční   půlnoční popcorňák, při   kterém se budete chtít   bavit. Dalo by se ohodnotit i   lépe, ale ohraný děj z   mnoha filmů nic nového   nepřináší a konec se mi   zdál přehnaně úchylný.
jarda53
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.12.2017
Tři akční, vcelku skvělé   scény a k tomu hromada   nudných nesmyslných scén,   Travolta za zenitem, Travolta   po smrti syna, na přání   své krásné ženy nechá   povraždit celou mnohačetnou   rodinu agenta Franka, on   uteče hrobníkovi z lopaty,   aby měl čas na krutou   odvetu, kdy živý závidí   mrtvým...
Tom_Hardy
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.4.2007
Úvodní titulky jsou   stylové, bitva s horou svalů   v Punisherově skrýši je   fantastická, Thomas Jane má   v té roli hodně dobré   okamžiky. Jenže zbytek je   špatně. Děj je prázdný,   soundtrack jak k jinému   filmu, Hensleigh se často   bojí krve (zoufale   nízkoratingový je hlavně   úvod), během filmu se nic   zajímavého nestane a v   závěru se nesmyslně cituje   Vrána. Travolta je zoufale   nevýrazný (ale až   neskutečně, skoro to vypadá   na požití sedativ) a nikdo   jiný prostor defakto nemá.   Punisher není úplně   ztracený případ, ale takhle   to prostě vypadat nemá -   vzít kvalitní temný komix a   udělat z něj tupé béčko   po vzoru 80. let, které nemá   ani dostatek slušnosti, aby   bylo zvrhle zábavné...
Ed
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.4.2005
Běžný akční   film.Přehnané scény.Hlavní   hrdina nesmrtelný.Nic moc.
Emzak
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.10.2004
Zase další film, kdy bere   akční hrdina zákon do   svých rukou. Po vyvraždění   celé jeho rodiny, mu zbyla   jenom pomsta. Co nato říct,   mohl zemřít v mnoha fázích   filmu, ale nezemřel, proto je   to dost nerealistické, ale   některé scény mě pobavily.
papamidnight
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.12.2011
dokud se film nebere vazne je   to v pohode ale jakmile se   film snazi vypadat temne akcne   zabava se vytraci.chtelo by to   vic nadhledu
martin.stusak.9
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.9.2013
Vyvraždění rodiny a pomsta.   Kolikrát to tu už bylo.   Nespočítaně. Jenže tohle   je Punischer. Ne, to měl být   Punischer. Ale není. Kde je   ta komiksová temná stránka   hlavní postavy. Kde je ta   komiksová atraktivnost,   kterou jsme si tak oblíbili.   Není. Z komiksu tu vůbec nic   není. Jediné co je, tak   ohromný průser. Vznikl   obyčejný akční snímek,   jakých tu jsou tucty. Ničím   nezaujme, nenadchne,   nepřekvapí. Škoda. Thomas   Jane se do této role   výborně hodí. Nebyl však   využit jeho potenciál a tak   byla opět promarněna jedna   ohromná šance. Nebýt to   podle komiksu, snímek by byl   v lepším průměru, takhle   hodně ztrácí a padá do   průměru slabého. Bohužel.   Apropo: který blbec tomu dal   tak stupidní název?
Koimisto
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.10.2006
Jejda...od takové   společnosti jakou je MARVEL   je to velký hnus.Na druhou   stranu THE PUNISHER není zas   až taková slátanina když   vezmeme v úvahu stálou akci,   pár opravdu dobře   vyvedených hlášek a hlavní   postavu (THOMAS JANE) s   perfektním tělem.Pravdou ale   je, že jsem si od KATa   sliboval mnohem více (už jen   kůli tvůrci JONATHANu   HENSLEIGHovi který se   podepsal pod scénáři mnoha   opravdu vydařených   smínků)
, více jsem   si také sliboval od JOHNa   TRAVOLTY a počítal jsem s   významější rolí pro   REBECCU ROMIJN-STAMOS.Na film   se ale dívat dá a o zábavu   není nouze ... :@)
Clockwork
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.3.2008
No tak takovouhle kravinu sem   uz dlouho nevidel, ikdyz   Mstitel z 89 s Dolphem   Lundgrenem taky nebyl zadnej   megaakcnak,tak rozhodne byl   vic prirozenej   azajimavejsi,nez tahle umela   slatanina ktera dela ostudu   comiksove predloze.
Amthauer
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.9.2008
Výtečný komiks, perfektní   hra a tohle... Kam se poděl   zachmuřený obr v plášti   Frank Castle, proslulý svou   brutalitou? To má jako být   tenhle nemastný a neslaný   cucák? Film naprosto zapadá   mezi průměrné akční   filmy, bohužel. Jsem zvědav   na příští adaptaci   Punisher: The Warzone, která   by snad mohla vyjít lépe...
Pauleta
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.4.2005
Hm, nic moc, takových filmů   jsou mraky. Minimálně ve   třech scénách by normální   smrtelník vydechl naposledy,   ale když je někdo hlavní   hrdina... Místy přehnané
cragel
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.2.2010
Kat
Film nebyl ničím   zajmavý.Film o muži co   vystřílí celý gang aby   pomstil vraždu svého   syna.Jediné na co se tam dalo   dívat byl Travolta, který   film tak nějak držel na   nohou.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih47957minih47957Zombie: Ostrov smrti (2006) [Video] 
L´Isola dei morti viventi n
minih37476minih3747650x a stále poprvé (2004) 
50 First Dates n
minih106261minih106261Dědictví aneb Kurva se neříká (2014) [2k digital] 
Dědictví aneb Kurvaseneříká n
minih117368minih117368Bájní tvorové: Dračí hrobka (2013) 
Legendary: Tomb of the Dragon n
minih34000minih34000Černí baroni (2004) [TV seriál] 
Černí baroni n
minih132049minih132049Tajný život mazlíčků (2016) 
The Secret Life of Pets n
minih49222minih49222Komici (2009) 
Funny People n
minih22697minih22697Vojna a mír (1965) [TV minisérie] 
Война и мир n
minih49586minih49586Nesmrtelní Válečníci: Cortés (2007) [TV minisérie] 
Heroes and Villains: Cortes n
minih18581minih18581Sedm samurajů (1954) 
Sichinin no samurai n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

The Punisher: Dirty Laundry (2012)

 The Punisher: Dirty Laundry (2012)
The Punisher: Dirty Laundry n
 
Žánr: akční / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Phil Joanou

(spin-off)

Kat: Válečná zóna (2008)

 Kat: Válečná zóna (2008)
Kat: Válečná zóna n
Punisher: War Zone
Žánr: akční / drama / thriller / krimi
Země: Spojené státy americké / Kanada
Režie: Lexi Alexander

(pokračování)

Mstitel (1989)

 Mstitel (1989)
Mstitel n
The Punisher
Žánr: akční / komiks
Země: Spojené státy americké / Austrálie
Režie: Mark Goldblatt

(jiná verze filmu)

TV Program

ČT1 - --

12:00 - 12:20

7 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Šikmá věž v Pise

11:15 - 12:15

52 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:30

7 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:15 - 12:20

52 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Reklama