Duben
ohodnotit

Hobit: Šmakova dračí poušť

The Hobbit: The Desolation of Smaug

Další název:
The Hobbit Part 2; There and Back Again Part 2; Hobit: Smaugova pustatina 3D (SK); Der Hobbit: Smaugs Einöde
Rok:
2013
Délka:
161 minut
Premiéra v ČR:
12.12.2013
„Cílem této poutě Biba Pytlíka je získat Osamělou hrou ze spárů draka Šmaka.“

Komentáře k filmu Hobit: Šmakova dračí poušť

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 26
volam.sa.pistik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.3.2021
Svit môže byť aj mesačný
Dvojka je vlastne už iba o   cestovaní, kde prespíme u   zaujímavých hostí ako   Medded a vyberieme si snáď   tie najhoršie trasy dostať   sa k cieľu. Bojím sa, že   budem trocha SPOILERovať, tak   radšej na to upozorním.   Prvé vyše dve hodiny sú o   dobrodružnej ceste, kde   stále sa nám niečo prihodí   a je jasné, že všetko   smeruje k necelej poslednej   hodinke, ktorá je   grandióznym finále. Preto   pre akúsi nevyváženosť mi   prišla jednotka lepšia.   Navyše nechápem, prečo ich   opustil Gandalf, keď sám   vie, že bez neho sú vždy   stratení. Tiež tu chýba   zopár celebrít (Saruman,   Elrond, Galadriel). Ten koniec   bol fenomenálny. Bilbo musel   ísť po arcikameň a dopadlo   to tak, ako to ani inak   dopadnúť nemohlo. Šmak sa   prebudil. Najskôr to bola   taká zoznámka Bilba so   Šmakom, kde po sebe hádzali   očká, a až na konci vypuklo   peklo a samotný Bilbo sa   pýta "Čo sme to   spravili?" Drak Šmak to   vystihol jedinečne: "Ja   som oheň. Ja som smrť."   Skončilo to tak akosi   neurčito, že šup na   záverečný diel. Inak ale   táto časť taktiež   fantastická, i keď o troška   musím hodnotiť menej ako   Neočakávanú cestu
charlie1612
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.8.2019
Výprava pokračuje a   překonává další   nesčetná protivenství.   Nakonec se jim daří   proniknout do podzemní   trpasličí říše Ereboru,   kde jsou ohromeni   nesmírností pokladu. Musí   nalézt dědičný kámen   Arcikam – symbol královské   moci. To se Bilbovi daří,   ale vzbudí draka Šmaka. Po   nelítostném boji je drak   téměř přemožen, osvobodí   se a letí pomstít se lidem z   Jezerního města.
Příběh je opět   zaplněn neuvěřitelným   množstvím postav a bytostí,   mj. se zde objeví Nekromant   – převtělený zlý duch   Sauron. Poznáváme, že ani v   idealizovaném rozkastované   společenství elfů nejsou   všechny vztahy ideální.
T2
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.7.2018
║Rozpočet   $250miliónov║Tržby USA   $258,366,855 ║Tržby   Celosvetovo $960,366,855▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $66,448,898 //počet   predaných kusov 2,581,307║   Tržby za predaj DVD v USA   $40,024,141 //počet   predaných kusov 2,667,023║   rovnaké zúfalstvo a   príbehová prázdnota ako   predchodca, postavy stále   povrchné bez skutočného   ťahúňa a keď sa to   rozloží na tu peknú bohatú   minutáž tak máte pocit že   pozeráte len báchorkovú   telenovelu kde Vám postavy   splývajú a stále neviete   ktorej o čo ide aký má   cieľ, veď už samotná   príbehová kostra nemá čím   upútať a len šuchtavo   ťarbavo sa vlečie z miesta   na miesto, za celý čas   žiadne silné momentky ani   ten drak nakoniec neberie aj   keď počítačová animácia   je na vysokej úrovni ale tie   keci z Bilbom sú ako z   materskej školky tie akurát   tak otrávia, našťastie   troška to tam oživí Legolas   a jeho kolegyňa, Jackson sa   opäť trošku nechal uniesť   a podhodí nejaké tie   maskové delikatesy či   nejaké utrhnuté hlavy   končatiny ale to beriem to mi   u neho celkom sedí, už samo   o sebe je film takým malým   utrpeným, keď okrem toho   vatového príbehu opäť oči   dostali zabrať keď pri danej   frekvencii obrázkov máte   pocit akoby Vám polovičku   filmu prehrávali zrýchlene,   čím dosť trpia aj akčné   sekvencie, ktoré sú z celej   polovice úplne neprehľadné,   český dabing nič moc fakt   odbitý, sklamanie a zatiaľ   jedno veľké zbytočné   fiasko /videl v kine 3D   verziu: 40%/ __
Jakub121234
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.12.2017
Hobit
Jak můžu uvidět Hobita,   kterého dávali před   nějakou dobou? Prosím   řekněte mi to, tada   napište, budu moc rád, když   to budu vědět.
satyr
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.11.2016
Je to dobře udělaný film,   ani na okamžik Vám nedává   možnost si odskočit aniž by   jste přišli o souvislost   děje. Moc se mi líbil asi to   bude drsnějším projevem.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.11.2016
Nastavovaná kaše už moc   nechutná. Pán prstenů   skončil, ale ještě se dá   pár dolarů z lidí   vydojit...a tak vznikl Hobit.   Hobit první, druhý a   třetí. Všechny na jedno   kopyto a divně animovaný. Je   to nuda.
radegaster
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.5.2015
Už nejen pohádka...
Vyčítat Peteru Jacksonovi   – jak to tady mnozí činí   – že se až příliš   nechá unášet a zahlcuje   nás atrakcemi, je   nepochopení Jacksonovy   podstaty. Ten se vlastně od   doby, co jako mladý kluk pekl   v mámině troubě masky   zlých emzáků pro svůj   celovečerní debut, vůbec   nezměnil. VELKÉ PŘEROSTLÉ   DÍTĚ, CO MILUJE FILMOVÉ   TRIKY a rádo ohromuje   vizuálními serepetičkami,   co jdou kolikrát přes hranu.   Náramně jsem si užil   přeplácaného ´King   Konga´, užívám si i   přeplácaného druhého   ´Hobbita´. Ten je tak   vizuálně přepestrý a   bohatý, že s ním v tomhle   ohledu nesnese srovnání   žádné jiné fantasy dílko,   nebo pohádka za posledních   deset let. Berme prvního   vlažného ´Hobita´ jako   jakousi „startovací   rampu“ pro masivní druhý   díl, pak tedy dostává své   opodstatnění a smysl.   Zároveň ale varuju –   hledáte myšlenkové   přesahy, oči-ždímající   výjevy, zkrátka takový ten   „lidsky hřejivý umělecký   prožitek“? Pak se obraťte   jinam. Naopak jdete na   rozverného Jacksona, který   je tradičně – jak mu to   jeho naturel káže –   utržený ze řetězu a hrne   to do Vás hlava nehlava? Pak   jste na správné adrese
maxmilian
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 15.11.2014
Aneb další megalomanský   projekt na peníze. Pochybuju   jestli Jackson četl vůbec   knížku, jinak by nenatočil   tenhle hnus. Efekty dobré ale   co se týče děje a myšlenky   je náš "dobrý"   režisér úplně ale úplně   vedle.....hnus!!!!
PORTER
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.6.2014
Dobrá dobrodružná   podívaná,rozhodně tam   nechybí dost akčnosti,po   vizuální stránce tomu nic   nechybí,dobrý efekty, masky   a příšery.Putování   trpaslíků na Erebor   provází dost dobrodružných   akcí až do konce kdy se   utkají z drakem což je   výborná akční   scéna.Celkově mi vadila   délka přes dvě a půl   hodiny bylo dost.
bobo336
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.5.2014
Hobit:Šmakova dračí poušť
Druhý diel je akčnejší a   pestrejší ale bohužial   rýchlejšie ubehne.Dostaneme   sa do Mirkwoodu,Jazerného   mesta a do domu Smauga kde je   posledný boj avšak bez   vyvrcholenia.V tejto časti sa   režisér upriamil hlavne na   akciu.V Mirkwoode s ohizdmy a   v Temnom Hvozde s obrími   pavukmi a na konci s   drakom.Pestré suboje su   hlavne s Legolasom a Tauriel   ale aj Bofurov utok zo suda   stál zato ale nevyzeral tak   dobre ako ked Legolas odťal   hlavu jednému s   ohizdov.Mínusom je to že   pár efektom bolo naozaj   vidieť že su z počítača.
enejčel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.4.2014
Peter Jackson je snad   nejlepším trikovým   režisérem současnosti. Jeho   filmy v poslední době jsou   tak geniálně propracované -   Páni prstenu, nebo King Kong.   Je to filmař, který se v   efektech hodně vyzná a umí   to s nimi hodně dobře.
Tento film je tedy opět   trikově perfektní, obsahuje   nové akční scény, které   hodně pobaví, nové postavy   a samozřejmě děj.
Herci jsou výborně   namsakovaní, stejně jejich   kostýmy.

Snímek plný triků vás   rozhodně pobaví a nebude   nudit. Těžko říct, jestli   je tento díl lepší, než   jeho předchůdce, je tu   přece ta podobnost znát a   navíc i Pán prstenu je tomu   velice podobný, ale jak jsem   psal, je tuto suprový film.
Jiftach
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.3.2014
Jsem nadšený, jednička   Hobita se mi nelíbila, ale   dvojka? Paráda, skvělá   hudba, hezký příběh v   několika rovinách, milostný   příběh trpaslíka a elfky.   Drak? Paráda! Sauron? Bomba!   Těším se na trojku, tenhle   díl je hodný chvály a   patří k trilogii Pán   prstenů. Dobrá práce.
Kody74
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.3.2014
Druhý díl byl jako vždy   velmi profesionálně   zpracovaný,ale musím   říct,doufám že   závěrečný díl bude   vyvrcholením,protože   prostřední díl trilogie byl   zatím asi nejslabší ze   všech dílů pána prstenů
bluem
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.2.2014
Tento díl se my líbil více   než jednička a troufnu si   tvrdit, že závěrečný díl   této serie se my bude líbit   nejvíce. 3D ve kterém jsem   film viděl my přišlo   nemastné neslané určitě to   mohlo být lepší. Knihu jsem   nečetl, ale ze zkušenosti   bude určitě lepší než   film
ergotoxin
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.1.2014
Šmakova nastavovaná kaše
Druhý díl hobbití ságy se   bohužel nemůže rovnat   předchozímu (a v žádném   případě Pánovi prstenů).   Původní kniha je zkrátka   příliš krátká na trilogii   a zde se to projevuje až   příliš okatě. Nejsem   ortodoxní fanoušek a tak mi   nevadí, když si autoři   něco přidají - děj je tak   alespoň napínavější i pro   ty, kteří knihu dobře   znají. Bohužel, to se v   tomto případě podařilo   snad jen v dějové linii s   Gandalfem. Při shlédnutí   jsem měl pocit, že dobrá   polovina filmu tu je jen   proto, aby film natáhla, a   tak tu najednou máme Legolase   (Bloom však zřejmě během   natáčení trpěl   permanentní zácpou), sexy   elfku Tauriel (romance   nemůže chybět), k ničemu   nevedoucí finální část   (samozřejmě s důrazem na 3D   efekty). Bohužel, všechny   tyto zmíněné prvky se   příliš nepovedly, a film je   tak ve výsledku zase o něco   hollywoodštější, a zase o   něco slabší oproti   předchozím dílům. PS: z   písničky v titulcích jsem   už vážně dostával tiky.   75%
Sacagawea
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.1.2014
Docela spokojenost, ale na   knihu to nemá. Což jsem   očekávala. I když to nemá   začátek ani konec tak jsem   se bavila dobře a líbilo se.   Draka Šmaka také dobře   vystihli. ★★★☆☆
Rocky4
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.1.2014
Menší průser trilogií na   pokračování je ten, že   prostřední díly nemají   začátek a ani konec. A když   si k tomu přidáte že jsem   šel na druhý díl, aniž   bych viděl ten první, tak je   z toho trošku větší   průser.
Ale nemůžu   ten film hodnotit nijak   špatně. Byla to fajn   oddychovka, s kvalitně   udělanými efekty, a   vtipnými scénami, ale asi je   pravda že tenhle žánr mě   zase tolik nebere. Jednou to   vidět můžu, a víckrát se   k tomu asi nevrátím.   Dráček Šmak mě ovšem   bavil hodně a docela jsem se   těšil na jeho řádění v   městečku, když v tom   konec... Trošku jsem čuměl,   pak mi došlo že bude   pokračování. Příjemný   bonus. Film jsem sledoval v   kině ve společnosti   uživatelky Veverky-zrzky a   šlo o velice příjemnou   společnost. Náš první   společně navštívený film   v kině.
Speedy01
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.1.2014
Je mi jasné, že ortodoxí   fandové do trpaslíků, elfů   a podobných se mnou nebudou v   žádném případě   souhlasit, ale oproti   jedničce je tento díl   poněkud slabý...   Nezachránil to ani divný   Orlando, který má s   obličejem cosi   nepopsatelného. Celkově se   film vleče a já jsem byl   rád, že jsem měl v kině   pořádnou zásobu jídla,   kterou jsem mohl chroupat v   četných hluchých   místech...
Area
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.1.2014
...cesta od nikud nikam
Zcela jasně nejslabší film   z celé Tolkienovské série.   Takzvaně Tolkienovské,   bohužel. Tvůrci si   nejspíše ve snaze naplnit   čas celého dílu přidali   mnohé co v knize   není,včetně postav, a aby   posunovali dějem, jsme pouze   svědky nekonečných honiček   a i probuzení draka a jeho   odlet se záměrem ničit je   dost nevýrazným ukončením   filmu. Druhý díl Pána   prstenů končil alespoň   pořádnou bitvou. Toto   působí jako předfilm dílu   třetího, nebo taková   vata...Co se týká   řemeslného zpracování,   není co vytknout , ale   neomrzí se to časem díky   plytkému příběhu , co   tvůrci nabízejí...
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.1.2014
Film celkem ušel. Několik   známých tváří z Pána   prstenu, jako třeba Orlando   Bloom, coby Legolas nebo Ian   McKellen, coby Gandalf.   Překvapila mě proměna   Evangeline Lilly, jež známe   ze seriálu Ztraceni. Vůbec   jsem ji nemohla poznat.   Snímek měl několik částí   - oddechové, napínavé a   uprostřed filmu 20 minutovou   přestávku :-D. Občas jsem   se bála, jednou sebou i   cukla. Ovšem mě ale mrzí,   že konec byl otevřený. A   tak abych zjistila, jak to   vlastně dopadne (případně   bude pokračovat), musím   zavítat na další díl. Asi   tomu začnu říkat Hobití   sága :-D. Vše ve velmi   příjemné společnosti   uživatele Rocky4.
MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.1.2014
Hobit: Šmakova dračí poušť
Zatímco v prvním díle byl   ještě nějaký tenký   náznak toho, že se jedná o   knižní adaptaci, druhý díl   nemá s původním   Tolkienovým dílem už nic   společného. Aspoň dostaneš   něco navíc, ne, snažila se   mojí negaci zpozitivnět   jedna krásná slečna. No jo,   ale to je jako když si   objednám Absolutku a oni mi   místo toho dají Johnyho   Wolkera. Možná jsem na tom   nakonec vydělal, ale já měl   prostě chuť na slibovanou   vodku a whisku cítím jako   podvod. Navíc tohle fantasy   je založené jen na efektech   a na 3D, příběh je až   někde hodně hodně v   pozadí. No jo, jenže já   slíbil tátovi, že svátky   budu trávit s rodinou a tak   jsem musel do kina vyrazit s   ním. Takže 3D verze padla,   protože jeho z toho bolí   oči. To nejhorší mi ale   přichystala slečna, která   se k nám připojila. Česky   neumí, což neměl být u   tohoto filmu problém. Jenže   pokaždé když už jsem se do   filmu zažral, vyrušila mě z   elfího světa prosbou o to,   abych jí překládal titulky   pod skřetí a elfí řečí.   Takže v tom nejlepším,   když už jsem si Hobita   začínal užívat, se vedle   mě ozvalo Co říkal?...
hvezdyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.12.2013
Kde vzal Legolas toho koně?
Jako fanda této literatury   jsem se přirozeně těšil i   na její filmové   zpracování. Rok se sešel s   rokem a máme tu druhý díl   filmové trilogie natáčené   podle knihy, která je dost   útlá na to, aby se daly   natočit tři snímky. A na   filmu je to vidět.
Když o tom   popřemýšlíte, přestože   sledujete bezmála   tříhodinový film plný   akcí, tak se vlastně   dohromady nic nestalo. Ten   děj se z místa pohnul asi   tak jako dvacet dílů   jihoamerické telenovely.
Jinak na snímek budu   hodný. Má to, co dneska   průměrný divák   nežádoucí nějaké velké   filmové umění, chce. Je tu   plno akce, nenudíte se. Je tu   plno zvláštních efektů,   triků a výpravy. Je tedy co   na velkém plátně obdivovat.  
Nabízí se nyní   srovnání s filmem Pán   prstenů. Nelze to srovnat. Je   to něco jiného a hodně se   od tvůrců očekává.   Hrdinové příběhu se   stávají anonymními a nijak   nejsou divákovi blízcí.   Nejsou mu totiž   představováni tak, jak se to   dělo právě v Pánovi   prstenů. Co vlastně víme o   jednotlivých trpaslících?   Co vlastně víme o té elfce   Tauriel? Tu si tam Jackson   doplnil, aby v tom ději byla   alespoň nějaká žena. Ta   má samozřejmě oči pro   jednoho z trpaslíků, Kiliho.   Mohou se vůbec v Tolkienově   světě křížit druhy?
Na závěr mi dovolte   otázku, kterou si pokládám.   Při konfliktu se skřety v   tom jezerním městě se ten   hlavní skřet dá najednou na   úprk. A já se ptám, kde   vzal najednou Legolas koně,   na kterém onoho skřeta   začal pronásledovat? Snad   mi někdo odpoví.
Frolíček
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.12.2013
Problém druhých dílů je   ten, že nikde nezačínají a   nikde nekončí. Zatímco Dvě   věže jsem rozdýchávala   dost dlouho, u druhého Hobita   jsem si prostřední část   vychutnala více než první.   Nikdo mi nemusel představovat   trpaslíky a že jich je,   občas jsem měla v různých   průletech krajinou tendenci   je počítat:-) Přítomnost   Legolase a Tauriel jsem   překousla, nejsem takový   detailista jako u Pána   prstenů, kde bylo načteno do   posledního písmenka. Kdo mě   vyloženě štval, tak   Thranduil, být elfem, nejenom   lesním, provedu palácový   převrat. Skupina se opět   rozdělila, jako v Pánovi   prstenů. Nevím co Iana   McKellena v jeho věku láká   na tom, účastnit se fimů   jako Hobit a nechat s sebou   tak mlátit o zeď apod.
Efektní scény se Šmakem   a jeho český dabing   slušné, ze začátku si s   Bilbem hrál jak kočka s   myší, než nechal   převládnout svoje pyšné   dračí já.
Samostatnou kapitolou byl   pro mě Richard Armitage v   roli Thorina, což teda nechci   být hnidopich, ale vzhledem k   jeho velikosti (výšce) se   měli laskavě výrobci   protetiky domluvit s maskéry   a sladit velikost jeho rukou a   celkově postavy vůbec.   Protože, zejména ve scéně,   když otevírá Osamělou   horu, je vidět, jak   neúměrně má zvětšené   ruce ke své postavě. Tady   soudruzi z New line cinema   udělali trochu chybu:-)
Ale tento detail   nedokázal pokazit celkový   dobrý dojem z druhého   Hobita.
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.12.2013
Trochu dle očekávání   dvojka využila rozlehlého   děje jedničky a navázala v   podstatně zajímavějším   tempu. Efekty a vykreslené   krajů a postav je jako vždy   neuvěřitelné. Tentokrát se   již povedl i děj, který   měl ve většině případů   náboj, napětí a výborný   scénář. Především v   závěru se tvůrci efektů   vyřádili - opět musím i   zde však negativně zhodnotit   zdlouhavost jednotlivých   scén. Těším se však na   poslední díl a věřím, že   ten to dožene za oba   předchozí!
jirry
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.12.2013
Pán Prstenů byl skutečně jiná káva.
Druhý Hobit se od knižní   předlohy odlišuje víc než   první díl. To by samo o   sobě nemuselo být na škodu.   Ale nové postavy slouží   spíš k natahování děje.   Nejvíc mi asi překážela   lesní elfka a její linie se   zraněným Killim. K tomu   přidám skřety v Jezerním   městě a Legolase, který do   setkání s Frodem bude muset   shodit několik kilo a zajít   si na lifting tváře. Scéna   u pecí a snaha udělat zlatý   odlitek draka Šmaka už mé   zklamání jen dovršila.
Na druhou stranu   Gandalfův příběh s   Devítkou a setkání se   Sauronem pěkně připravuje   půdu pro Společenstvo   prstenu. O to víc pak zamrzí   ta vata kolem Legolase a   Tauriel.
Druhý Hobit   není špatný, ale to, že   jste četli knižní předlohu   je spíš na škodu.
ihladik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.12.2013
Lepší, než první díl...
...lépe napsaný scénář,   více akce, spousta nových   postav. Má to sice své   mouchy, ale jedničku   předčí v pohodě.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih41473minih41473Repli-Kate (2002) 
Repli-Kate n
minih138996minih138996True Štúr (2015) 
True Štúr n
minih9431minih9431Jdi, řekni spartským (1977) 
Go Tell the Spartans n
minih15199minih15199Otčina (1994) [TV film] 
Fatherland n
minih65218minih65218Sucker Punch (2011) 
Sucker Punch n
minih122817minih122817Prvý slovenský horor (2014) [BR kinodistribuce] 
Prvý slovenský horor n
minih76490minih76490Noc žraloka 3D (2011) 
Shark Night 3D n
minih39172minih39172Hledání Země Nezemě (2004) 
Finding Neverland n
minih38707minih38707Manderlay (2005) 
Manderlay n
minih45555minih45555Prodám šéfa zn. spěchá (2007) 
Fast Track n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Hobit: Bitva pěti armád (2014) [2k digital]

 Hobit: Bitva pěti armád (2014) [2k digital]
Hobit: Bitva pěti armád n
The Hobbit: The Battle of the Five Armies
Žánr: dobrodružný / fantasy / adaptace
Země: Spojené státy americké / Nový Zéland
Režie: Peter Jackson

(pokračování)

Hobit: Neočekávaná cesta (2012)

 Hobit: Neočekávaná cesta (2012)
Hobit: Neočekávaná cesta n
The Hobbit: An Unexpected Journey
Žánr: fantasy / dobrodružný / adaptace
Země: Spojené státy americké / Nový Zéland
Režie: Peter Jackson

(pokračování)

Zrození naděje (2009)

 Zrození naděje (2009)
Zrození naděje n
Born of Hope
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy / romantický
Země: Velká Británie
Režie: Kate Madison

(spin-off)

Lov na Gluma (2009)

 Lov na Gluma (2009)
Lov na Gluma n
The Hunt for Gollum
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Velká Británie
Režie: Chris Bouchard

(spin-off)

Pán prstenů: Návrat krále (2003)

 Pán prstenů: Návrat krále (2003)
Pán prstenů: Návrat krále n
The Lord of the Rings: The Return of the King
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké / Nový Zéland / Spolková republika Německo
Režie: Peter Jackson

(pokračování)

Pán prstenů: Dvě věže (2002)

 Pán prstenů: Dvě věže (2002)
Pán prstenů: Dvě věže n
The Lord of the Rings: The Two Towers
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké / Nový Zéland / Spolková republika Německo
Režie: Peter Jackson

(pokračování)

Pán prstenů: Společenstvo prstenu (2001)

 Pán prstenů: Společenstvo prstenu (2001)
Pán prstenů: Společenstvo prstenu n
The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
Žánr: akční / dobrodružný / fantasy
Země: Spojené státy americké / Nový Zéland
Režie: Peter Jackson

(pokračování)

The Return of the King (1980) [TV film]

 The Return of the King (1980) [TV film]
The Return of the King n
 
Žánr: animovaný / akční / fantasy / dobrodružný
Země: Spojené státy americké
Režie: Jules Bass, Arthur Rankin

(spin-off)

Pán prstenů (1978)

 Pán prstenů (1978)
Pán prstenů n
The Lord of the Rings
Žánr: animovaný / fantasy
Země: Spojené státy americké / Velká Británie / Španělsko
Režie: Ralph Bakshi

(spin-off)

Hobbit (1977) [TV film]

 Hobbit (1977) [TV film]
Hobbit n
The Hobbit
Žánr: animovaný / dobrodružný / rodinný
Země: Spojené státy americké / Japonsko
Režie: Jules Bass, Arthur Rankin

(spin-off)

The Hobbit (1966)

 The Hobbit (1966)
The Hobbit n
 
Žánr: animovaný
Země: Československo / Spojené státy americké
Režie: Gene Deitch

(spin-off)

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

18:00 - 18:25

6 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Planeta pokladů

18:05 - 19:00

1 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:30 - 18:30

36 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

11 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190600
Osobností: 697906
Fotografií: 764334
Plakátů: 376773
Obsahů a biografií: 178334

Poslední komentáře

První večeře (2018)

První večeře
Tedy, na to, že jde o   krátkometrážní studentskou   záležitost se stopáží   necelé čtvrthodinky, musím   smeknout před nápaditostí a   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Hlasy mrtvých (2023)

Hlasy mrtvých
Slečna so zdedenou   nehnuteľnosťou, čarodejnica   Vrecohlavová v suterénnych   priestoroch, a zopár   hereckých poskokov to majú   marné, keď více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 5 / 10

Pilulka (1999) [TV epizoda]

Pilulka
Kelso se dozví, že Jackie je   těhotná a je z toho hotovej,   Donna proto radši objednává   v lékárně antikoncepci, v   lékárně se sejdou Eric,   jeho ségra a Bob Piciotti a   dál docela švanda:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

První rande (1999) [TV epizoda]

První rande
Konečně první rande Erica s   Donnou a právě na   Valentýna. Hyde jim to chce   zhatit, ale moc se mu to   nezdaří a Kelso chce stále   další sex s Jackie, ta mu ho   odpírá, ale nakonec?:-))

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Young Catherine (1991) [TV film]

Young Catherine
Legendární historie o   mladičké pruské princezně,   která se měla stát   manželkou šíleného   následníka ruského trůnu a   nakonec se stala více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10