Duben
ohodnotit

Komentáře k filmu Zákon gangu

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.9.2013
Kde jsi byl Jacxi celý můj   život...?

a   teď vážně: Já jsem   čekala, že to bude dobré,   ale jsem velmi příjemně   překvapena. Zatím to   vypadá, že každá série   bude mít určitý motiv -   který bude vcelku rychle   vyřešen - tímto díky za   pouhých 13 dílů.

První série -   seznámení, rozehrání,   uvedení do děje, Jax studuje   otcův materiál, na konci   útok na Gemmu.
Druhá   série - řešíme Gemmu,   nový hráč na scéně velmi   vážně naruší dosavadní   rovnováhu sil, Jax a reunion   s MC, únos.
Třetí   série - o dětech a Severním   Irsku.

Já   nevím, na kolik to odovídá   realitě, ale ráda bych si   myslela (ač to tak není),   že je děj značně   nadsazený a obchodníci se   zbraněmi a vrahové nejsou   rovnítkem motorkářů..   Každopádně oceňuji   námět, jednotlivé díly,   kdy jsem se zatím stále   nijak extra nenudila a také   výběr herců... JAX - mňam   - no comment, stejně tak   Prospect nebo Opie...I   ostatní role jsou vybrány   poměrně s citem, a také tak   vykresleny - málokdy pouze   kladně či záporně... snad   jen agentka Stahlová je   prostě a jednoduše b!tch

Mě to prostě   baví!...za jedné podmínky:   nesmí to být česky!! omylem   jsem viděla jeden (dva)   nadabovaný díl a měla jsem   pocit, že z obrazovky mluví   banda přiteplených bláznů   - stejné hlasy, co dabují   komentáře o těžkém   životě rybek v sasance...   fuj a hnus! Kdo se na to   vydržel dívat v češtině   je podle mě sebevrah -   kvalita je tak o 40 %   horší.. obsah je asi   zachován, ale fakt to   vyznívá... jinak.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.8.2013
Drsný seriál o životě   motorkářů, kde se řeší   kdeco. Soukromé věci, vztahy   mezi sebou, mezi gangy,   kšefty, rvačky, policajti,   zkrátka vše, co takový   seriálový počin má mít.   Postavy se různě vyvíjejí,   takže ne všechny díly   přirozeně nadchnou. Ale tak   to má být. Není to   monotónní a přeplácané.   Jednou to má atmosféru   takovou, jindy jinakou. I na   citovou stránku se tu našlo   místo. Seriál považuji za   velmi povedený.
maciii
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.12.2011
Průměrný seriál, který   má spoustu skvělých   momentů, ale utluče je svou   rozvleklostí, neustálým   objímáním, mateřským   ocucáváním, radami do   života a spoustou dalších   nepatřičností, které mi k   tak drsným motorkářům   prostě nesedí. Seriálu by   rozhodně pomohlo, kdyby se   bral trochu víc s nadsázkou   a homorem, nebo naopak, kdyby   byl surovější a   realističtější. První   řada je dobrá jako křoví   pro užitečnější práci,   druhá to rozjíždí   slušně, aby zase na konci   zpomalila a navázala na   zoufalou (a to i z hlediska   děje) třetí sérii.   Čtvrtá řada si už cucá   zápletky z prstu a vaří z   třikrát převařené   polívky. Škoda, protože   Charlie Hunnam je výborný a   jeho herecká kreace je velmi   sugestivní, Katey Sagal je   stejně věrohodně drsná old   lady jako pitomá zrzavá   domácí slepice a vůbec   všem z gangu sedly role jako   zadek na nočník. Potenciál   to určitě mělo ohromný.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Zákon gangu: Mayové (2018) [TV seriál]

 Zákon gangu: Mayové (2018) [TV seriál]
Zákon gangu: Mayové n
Mayans M.C.
Žánr: krimi / drama / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Guy Ferland, Norberto Barba, Peter Weller

(pokračování)

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

11:30 - 12:00

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Meghan, americká princezna

11:05 - 11:55

28 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

10:30 - 11:45

63 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

3 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698007
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178398

Poslední komentáře

Cigareta (1999) [TV epizoda]

Cigareta
Dobre díl celkem, Donna si   zapálí u školy, ale cígo   podrží Eric, kterej dostane   vyhazov. Bojí se aby to   nevěděl Red, ale tomu to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10