Cerven
ohodnotit

Wolffův revír [TV seriál]

Klíště (2000) - 6. díl (9. série)

Die Zecke

Žánr:
Rok:
2000
Délka:
46 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Klíště
Jan Koester se doma kouká na porno, když se k němu se zezadu blíží stín člověka a uškrtí jej lankem.

Vrah patří do party hackerů, kteří se nabourávají do účtů klientů a získávají tak bezpracně i milióny. O Janovi se povídá, že byl dealer drog i policejním informátorem pod jménem Klíště. Wolffovi i Tomovi vypomáhal na případu počítačový policejní odborník Giering, který nepřiznává žádné výsledky, už také proto, že Koester byl machr, který i po smrti mohl mazat složky v počítači a druhý výkonnější počítač měl rafinovaně doma. Důležité ceněné CD maskoval jiným pouzdrem. Nejmladší chlapec měl velký strach z prozrazení, radil přiznat vše policii. Jiní na to měli svůj názor, proto si jej v noci vyhlédl také kamarád s holí, aby jej postrašil. Bezbranný chlapec se při útěku střetl s autem a v nemocnici umírá. Wolff věří, že kluci jsou nevinní, a na pravého vraha, který na počítačích vystupuje pod jménem Pitbul nalíčí, past. Vrah je chytrý lump, nenaletí, jede však „náhodou“ kolem Wolffova domu a Wolffa přinutí pistolí nastoupit do auta..


Autor: jarda53

Popis / Obsah / Info k filmu Klíště
Počítačová kriminalita se řídí stejně krutými zákony jako ta klasická – vrchní komisař Wolff pochopí, že klíč k vraždě je třeba hledat v softwaru oběti.
Jan Koester, student informatiky a informátor „Klíště“ komisaře oddělení pro potírání počítačové kriminality Gieringa, zjistí na internetu, že někdo nabízí za jeho vraždu 20 000 marek. Nabídka evidentně zaujala, Jana někdo zavraždil. Jeden ze spolužáků má enormní zájem o jeho počítač a data, jejichž zajištěnou část zkoumá komisař Giering, který však nemá zcela bezúhonnou minulost: jako odborník na bezpečnostní software a někdejší zaměstnanec banky vzbudil počítačovými machinacemi nedůvěru vedení a musel z banky odejít. Odhalí komisař Wolff pozadí zločinu a dopadne úkladného vraha?

Zdroj: TV Prima


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - O víle Arnoštce (2001) [TV fil...

13:05 - 14:00

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

ČT2 - Na plovárně (1998) [TV pořad]

12:55 - 13:20

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Hříchy pro pátera Knoxe (1992)...

13:00 - 14:20

18 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

Prima - Libovky Pepy Libického

12:50 - 13:40

28 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Reklama