Zari
ohodnotit

Wentworth [TV seriál]

Další název:
Wentworth Prison
Žánr:
Země:
Rok:
2013
Délka:
50 minut
„Australské televizní drama odehrávající se ve Wentworth Correctional Centre - nebo-li ve Wentworthském vězení pro ženy.“

Obsah filmu Wentworth

 
Seriál začíná tím, že sledujeme Beau Smith, která zde vystupuje jako hlavní hrdinka, nastoupit do vězení. Seriál pak divákovi nabízí náhled do života v nápravném zařízení, zdejší hierarchii a ukazuje nátlak na ženy, jaký na ně toto rozmístění moci přenáší. V každé epizodě se kromě nových dnů za mřížemi dozvíme i něco z minulosti ostatních spoluvězeňkyň, ale i personálu, který dohlíží na zdejší pořádek.
Podivná přátelství a aliance, šťastné, ale i smutné konce a především skrytá tajemství, která můžou pořádně zamíchat kartami, to je Wentworth.

Zdroj: serialzone.cz

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

emma24
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.9.2014
Austrálie zabodovala
Tak tenhle bezvadný seriál z prostředí   ženské věznice jsem viděla poprvé a nečekala   jsem takové příjemné překvápko. Víc než   krimi mně Wentworth připomínal spíš drama,   ale to je celkem jedno. Jela jsem jeden díl za   druhým a postupně poznávala každou ženskou   představitelku (díky tvůrcům za poměrně   podrobné vykreslení charakterů hlavních   postav), jaký přestupek je přivedl za mříže,   ale stejně se do popředí mého zájmu dostala   Franky, která se měnila jak chameleon a s   přibývajícími díly mně zalezla pod kůži,   ani jsem nevěděla jak. Souhlasím s některými   uživateli, že výběr Beau v podání Danielle   nebyla zrovna trefou do černého, ale to byla jen   malá vada na kráse, protože tam šlo ve finále   o všechny ty holky jednotlivě, takže vysloveně   nějakým velkým rušivým elementem nebyla. Je   to seriál, který má páteř, kde vám na konci   spadne brada a budete stejně jako já čekat na   další sérii, protože má na ní rozhodně   našlápnuto. A na skvělý soundtrack bych málem   zapomněla.
lucymat
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.7.2014
Pokud jste se zaháčkovali u Orange is the New   Black, věřte, že ani Wentworth byste neměli   minout. Zatímco OITNB pochází z USA a kromě   nepostradatelné dramatické složky je poctivě   zastoupen i černočerný humor, Wentworth je o   poznání drsnější australské drama. Nové   tváře a žádné servítky, tne do živého, co   to jen jde. Hlavní postava Franky Doyle musí   každému, kdo se setkal s Lip Service   připomínat vzhledově a místy dokonce i   povahově Frankie, ale já to beru jen jako důkaz   toho, že po takové postavě a charakteru baží   divák.
Přiznám se, že na vahách u mě více   boduje právě Wentworth.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama