Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Vzteklina (5/6)

 
Konečně bylo objeveno Honyšovo tělo. A to dokonce s další mrtvolou, která je ovšem daleko staršího data. Stopa vede do historie zaniklé vesnice. Pavel Rogl se ocitá v nebezpečí života, ze kterého mu pomůže nečekaný příchozí. Zatkne konečně policie unikajícího vraha? Anebo se počet jeho obětí ještě rozšíří?

Vina Karla Papeže je neprůkazná. Na místo nálezu mrtvých těl byl údajně vylákán anonymním telefonátem. Z domu Burešových někdo v noci odcizil výsledky Tánina pátrání v historii kraje. Virolog Pavel Rogl je nečekaně zasažen zprávou o dalším výskytu vztekliny v šumavské Bučině. Jeho podezření dostává konkrétnější...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.2.2018
Trošku se vyjasňuje, více akce, zmateností o   maličko, ale jen maličko méně než v   předchozím díle. A pochybuji, že by sklář se   namáhal s vysklením okna a pak jeho   zakytováním při loupeži, to je dost   přitažené za vlasy, že by ho nikdo neslyšel.
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.2.2018
Temnější, napínavější, ale zas pár věcí   hapruje. Jasný je to seriál, musí se to tak   brát, jinak závěr nám naservíroval   "pachatele" ale myslím, že to vše   bude ještě jinak:-)


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Vzteklina (5/6) (2018) [TV epizoda]Vzteklina (5/6) (2018) [TV epizoda]Vzteklina (5/6) (2018) [TV epizoda]Vzteklina (5/6) (2018) [TV epizoda]
Reklama