Zari
ohodnotit

Vzpomínky [TV seriál]

Unforgettable

Další název:
The Rememberer / Šiesty zmysel (SK)
Žánr:
Rok:
2011
Délka:
45 minut, 61 epizod, 2011-2016
„Dokáže všechno, jenom ne zapomenout! Pamatuje si všechno, co kdy viděla a nebo slyšela, akždý detail, ale hlavně každou stopu!“

Komentáře k filmu Vzpomínky

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.10.2013
Má tak ohromnou fotografickou   paměť, že doslova není   možné, aby ji sebemenší   detail někdy unikl. Ve   službách policie vskutku   neocenitelná schopnost. Už   bylo natočeno tolik   kriminálek, že už není   možné, aby se jeden druhému   nepodobal. A tak tvůrci   tohoto seriálového počinu   zahloubali v nápadech a   přišli s nějakými   schopnostmi, aby se alespoň   přecejen v něčem odlišili.   A dá se říct, že se   povedlo. Seriál si drží   tempo a atmosféru a nikterak   nenudí. Poppy Montgomery je v   hlavní roli přirozená a   sympatická. Seriál svojí   zábavnou formou televizního   detektivního žánru   potěšil.
aksura
Hodnocení:
Přidáno: 20.1.2015
Hana Igolda
Bohužel od doby, kdy místo   Dany Černé začala dabovat   Hana Ševčíková, ztratil   pro mě seriál   přitažlivost. Její hlas je   příliš agresivní.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Hedvika

Hedvika
Hedvika

Naposled navštívené:
Hedvika

Hedvika
Hedvika