Zari
ohodnotit
<< Předchozí díl 6 z 6 dílů Následující díl >>
 

Obsah filmu Lepenková krabice

 
Závěrečný díl série, ve které v jednačtyřiceti dílech exceloval Jeremy Brett v hlavní roli. Děj příběhu Lepenková krabice se odehrává v pochmurném čase Vánoc, kdy detektiva požádá o pomoc mladá Susan Cushingová, která pohřešuje svou dceru Mary. Holmes práci zpočátku odmítne, ale brzy změní názor. Susan totiž dostane k Vánocům balíček, ve kterém najde čerstvě uříznuté lidské uši. V jedné z rolí se představí i slavný Ciarán Hinds.

Autor: superfilmar
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

volam.sa.pistik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.9.2014
Záver
Bohužiaľ posledná časť. Napriek pozitívnym   reakciam na tento diel, ma akosi necháva   chladným a považujem ho za jeden z   najslabších, no nepáči sa mi. Jasné, láska   je krutá, atmosféra tu bola poriadne chladná a   čarovne krutá, ale niečo mi tu chýbalo. Inak   diely s Jeremy Brettom a jeho spoločníkmi sú   fakt vynikajúce a zatiaľ najlepší   predstaviteľ Sherlocka Holmesa, čo som videl
superfilmar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.2.2012
Final Sherlock
Velkolepé finále této jedinečné série,   opravdu mě mrzí, že nezapomenutelný Jeremy   Brett nestihl natočit kompletní sérii.
Ovšem   Lepenková krabice je opravdu výbornou povídkou   a tvůrci jí na závěr vybrali opravdu dobře. A   navíc v ní ještě učinili několik změn a v   tomto případě to lze přičíst k   dobru.
Vánoční atmosféra je vážně temná a   pochmurná a navíc úplné finále je také dost   šokantní. Vše funguje tak jak má, atmosféra   je opravdu brilantně vyvedená. Kvalitní finále   se vším všudy.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Alexej Cicilin

Cicilin Alexej

Naposled navštívené:
Alexej Cicilin

Cicilin Alexej