Cerven
ohodnotit

Vraždy podle Agathy Christie [TV seriál]

Viděla jsem vraždu (2014) - 1. díl (5. série)

Meurtre à la kermesse

Další název:
Vraždy podle Agathy Christie: Viděla jsem vraždu; Les Petits meurtres d'Agatha Christie: Meurtre à la kermesse
Země:
Rok:
2014
Délka:
90 minut
<< Předchozí díl 16 z 16 dílů Následující díl >>
 

Obsah filmu Viděla jsem vraždu

 
Ani dočasná slepota nezabrání komisaři vyšetřovat podlou vraždu. Epizoda z francouzského detektivního cyklu podle Agathy Christie.

Komisař Laurence je napaden a dočasně oslepne. A zrovna se vyskytne tak vážný případ! Při školní slavnosti je zavražděna malá školačka. Komisař Laurence chce za každou cenu najít vraha sám. A najednou potřebuje pomoc té nesnesitelné redaktorky Alice Avrilové, která mu jde neustále příšerně na nervy: on bude mozek a ona oči. A tak se vydají do malého městečka na severu Francie, kde téměř každý z vážených občanů má cosi, co potřebuje před ostatními skrýt. A Avril podlehne kouzlu mladého výtvarníka...

Zdroj:...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

klasifikátor
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.12.2023
Francouzská seriálová verze příběhů první   dámy evropské detektivky Agathy Christie se sice   dějově docela drží literarní předlohy, ale   je přesunuta do Francie a jiné doby a naladěná   je vysloveně komediálně. Už trio hlavních   postav, kultivovaný suchar komisař Laurence,   jeho nádherně tupá a povrchní bloňďatá   sekretářka Marlene a extravagantní mladá   novinářka Alice Avril dávají tušit, že   tentokrát se všechno bude odvíjet trochu jinak,   než jak si to paní Agatha původně vymyslela.   Přesto se mi nejen tento díl, ale celá epizoda   zdála být velmi solidní televizní prací.
jarda53
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.12.2023
Ve chvíli oslav ve vesničce Woodleigh Common,   kdy školáci hrají hru, přijde neohlášeně   žena ve strašidelné masce, po chvíli vypukne   zděšení, je nalezeno děvče Joece, které bylo   utopené v kyblíku s vodou. Nyní se hodně   mluví, o tom, že dívka před časem viděla   vraždu, o čemž nemluvila...
beneva
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.5.2018
Agatha a la francais pošestnácté ...
Pořád čekám, kdy se vztah sucharského   Lawrence a spontání Alice začne měnit. Ale ani   jeho dočasná slepota a bezmocnost jej nenaučí   vlídnosti a vděčnosti.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Doznání (L'aveu)

Doznání
L'aveu

Naposled navštívené:
Doznání (L'aveu)

Doznání
L'aveu