Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Naprostý pád

 
Sucre, mířící na ostatní členy pistolí, chce všechny uloupené peníze pro sebe. Nezbývá, než se podřídit. Na motorce pak ujíždí neznámo kam a T-Bag, Michael a C-Note se rozhodnou jít svojí vlastní cestou, bez očekávaných milionů. Jenže nikdo netuší, že vše byl jen další promyšlený Michaelův tah a že ve skutečnosti byl se Sucrem domluvený, aby se nemusel s ostatními dělit. Bohužel není jediným v bandě, kdo se snaží ostatní přechytračit. Daleko před ním byl i T-Bag, který už dávno stihl peníze ukrýt jinam.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.7.2018
Vývoj událostí dostává strmý spád. A týká   se to všech postav. Tolik zvratů najednou až   překvapuje, ale aspoň to tím dostává   patřičné napětí. Intriky, podvody, snaha   obalamutit jeden druhého, mafiánské postupy na   všech stranách. A na konci dílu opět jedno   překvapení. Seriál zkrátka frčí jak rozjetý   vlak a ničím se nenechává brzdit.  
MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.1.2014
Naprostý pád
Naprostý pád, Dead Fall, smrtelný pád. To je   další epizoda. Už jsem si myslel, že se   tvůrcům nemůže nikdy podařit docílit   stejného napětí, jaké panovalo při   plánovaném útěku z vězení v první sérii,   ale to jsem se dost mílil. Máme tu Sáru, která   je v ohrožení života a která bude dozajista   potřebovat Michaelovu pomoc. Dále je tu   nebezpečný T-Bag, jak se nyní ukázalo, i   naprostý génius, ale to už všichni víme   dávno. Tato postava si zíkává mé sympatie   čím dál tím víc. Lincoln se vydal zachránit   syna, což se vsadím, že se mu prostě jen tak   nepodaří. Určitě se bude také ještě muset   spojit s Michaelem, na to bych vsadil boty, že   nakonec skončí on se svým bratrem, se Sárou a   s Fernandem a společně se vydají zachránit   LJe. Do této série také přibyl Bellick jako   větší zloun, v té první to byl jen dozorce,   který všem způsoboval trable a maximálně tak   mohl komplikovat celý útěk, teď je z něj ale   psychopatické monstrum, které se chce ještě   navíc všem pomstít, takže je o to víc   nebezpečnější. Dobře udělali, že ho   udrželi v ději...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Dani Müller

Müller Dani

Naposled navštívené:
Dani Müller

Müller Dani