Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Klíč

 
Po Lincolnově havárii se na místě okamžitě objevuje Kellerman, který se ho chystá udusit. Naštěstí jeho plán překazí jiný muž, který se už předtím ukázal na Lincolnově popravě. Je to jeho otec, který pomůže s útěkem a pokusí se vysvětlit, proč odešel od rodiny a začal spolupracovat s mafií.

Do věznice se znovu vrací Ambruzzi, s velkou jizvou na krku. Obrátil se na víru v Boha, přesto je ale T-Bag velmi znepokojen. Pro Michaela tato informace znamená, že se při útěku mohou spolehnout na slibované letadlo.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.7.2018
Chvíle útěku se blíží a na atmosféře je to   znát. V tomto dílu se kloubí dramatizace s   kapkou romance a psychologického rozpoložení   jednotlivce. Centrem všeho dění je Sára, na   které to nyní všechno stojí a která se musí   v zajmu citů, své kariéry a vztahu se svým   otcem rozhodnout. Do tuhého jde i u Lincolnovi   právničky. Napětí zase o něco poskočilo   výše.
MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.9.2013
Klíč
Protože Michaelova jakoby žena, striptérka z   Prahy, ukradla Sáře klíče, měli filmaři   podle čeho pojmenovat dnešní epizodu. A také   měli nějakou šanci udělat pořádnou botu. V   momentě, kdy totiž Michael odemyká, je záběr   na úplně pomateně. Schválně si na to dejte   pozor a uvidíte, jak moc to zkonili.
Jinak se   vše blíží velmi rychle ke konci, i když   víme, že nám pár dalších epizod zbývá,   takže nejspíše bude ještě nějaká pořádná   komplikace. Třeba s Lincolnem, že stráví   zbytek svého trestu na samotce a Michael tak bude   muset přijít s náhradním plánem. Však to   známe, že pokaždé, když se začne dařit,   něco se zkomplikuje. Trošku už mě začíná   vadit ta překombinovanost, i když ta se zde   objevuje hned od úplného začátku. Opravdu   velmi srovnatelné se "Ztracenými", kdy   také filmaři přidávali jeden šok za druhým,   hlavně aby udrželi napětí, o nějakou logiku   či aspoň náznak reality se vůbec nesnažili.   Ale co jiného čekat od podobného typu seriálu.   Je to prostě taková oddychovka, která Vás ale   strašně chytne...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama