Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Další do hry

 
O plánu na útěk se dozvídá C-Note a chce se přidat do skupiny. Navíc i Westmoreland, který zpočátku odmítal, nakonec přizvání přijímá. Při jednom pracovním odpoledne Michaela navštíví jeho žena. Nebo aspoň takto je to dozorcem podáno. Dostanou společně své soukromí, ale namísto intimností dostává Michael kreditku, kterou potřebuje ke svému plánu na útěk.

Veronica, Nick a LJ, ukryti v lesích ve srubu, mají nečekanou návštěvu. Zprvu to vypadá jako oběť nějaké autonehody a tak nejsou moc pozorní, což se jim brzy vymstí.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.7.2018
Dramatické události venku pokračují stejným   tempem jako práce ve věznici. A další náhoda   zapříčiní, že je útěkářů zase o jednoho   víc. Jenomže jak Michael zjistí, je jich až   příliš na to,váhy se to vydařilo, takže   jednoho se budou muset zbavit. Atmosféra a   dramatizace opět stejná jako u předešlých   tří dílů. Ale kupodivu to stále neskomírá.   Naopak, pozornost si děj stále drží.
MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.6.2013
Další do hry
Jak už název této epizody napovídá, do   uprchlické skupiny se přidává další člen.   Anglicky And Then There Were 7 - a pak jich bylo   7. Takže koho tu máme? První dva jsou Michael a   jeho bratr Lincoln. Jako třetí byl ve skupině   Michaelův spoluvězeň s kterým sdílí celu,   Fernando. Jako čtvrtý je mafián Abruzzi, který   má na starosti obstarat letadlo. Pátý do party   se přidal T-Bag, jelikož se dozvěděl o jejich   plánu. Stejnak tak C-Note. A teď přišel   konečně i stařičký veterán, který nakonec   přiznal, že on je oním legendárním zlodějem   a že ví, kde se nachází pět milionů   amerických dolarů. Dobrý důvod ho přizvat k   sobě.
Zajímavostí v tomto seriálu je   Michaelova žena, která se poprvé objevuje v   této epizodě. Ta je imigrantka z Evropy,   konkrétně z Prahy :) A dělá striptérku   :)
Herečka, hrající Saru Tancredi, Sarah Wayne   Callies, se podobně jako herec hrající Michaela   a herec hrající Lincolna, objevila v seriálu   "Dr. House". A tito tři nejsou jediní.   Asi je mezi "Housem" a Útěkem z   vězení nějaké zvláštní pouto...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Erica Campbell

Campbell Erica

Janine Jackowski

Jackowski Janine

Geo Barton

Barton Geo

Naposled navštívené:
Erica Campbell

Campbell Erica

Janine Jackowski

Jackowski Janine

Geo Barton

Barton Geo