Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Rozhodnutí

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.6.2013
Rozhodnutí
Úspěšný režisér Brett   Ratner, který má za sebou   filmy jako "Červený   drak", "Křižovatka   smrti" a   "Křižovatka smrti   2" byl přizván k tomu,   aby se ujal prvního dílu   nového seriálu "Útěk   z vězení". Podle   Wikipedie ale tato epizoda   nedosáhla zas až tak   vysokých hodnocení. Mě se   přesto ale pilotní díl   líbil a rozhodně mě   přiměl k tomu se podívat i   na další. Popravdě jsem už   shlédl celou první a druhou   sérii, o třetí zatím sice   nepřemýšlím, ale možná   do budoucna jí šanci dám,   kdo ví. Každopádně co se   mi na tom líbilo, tak že   tvůrci se vůbece nepárají   s nějakým vysvětlením   příběhu, jak všechno   začalo a tak, ale rovnou   vrhnou diváka doprostřed   dění. Michael sedí v   tetovacím salónu, kde má   své poslední sezení, při   kterém si nechal celé své   tělo pokrýt složitým   tetováním. A pak se hned   vrhne do banky, kterou   přepadne. To vše jen proto,   že chce jít dobrovolně do   vězení. A proč? Chystá se   totiž zachránit svého   bratra, který je odsouzen k   trestu smrti na elektrickém   křesle. Docela zajímavý   příběh...
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.7.2018
Série začíná pěkně   zostra a to něco znamená.   Vidíme jak se hlavní postava   příběhu Michael Scofield   nechá uvěznit ve Státní   věznici Fox River, kde najde   svého bratra Lincolna   Burrowse, který je v cele   smrti a řekne mu, že chystá   jejich společný útěk. A   ničím se nezdržuje a hned   rozjíždí přípravy.   Postupně se tak seznamujeme s   dalšími aktéry, kteří   budou mít v dějství co do   činění. Start je tedy   dobrý a pro další   sledování přesvědčivý.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Dora Venter

Venter Dora

Naposled navštívené:
Dora Venter

Venter Dora