Zari
ohodnotit

Tajemství pravdy [TV seriál]

Legend of the Seeker

Další název:
Wizard's First Rule; Legenda o pátračovi
Žánr:
Rok:
2008
Délka:
42 minut, 2008-2010, 44 epizod

Komentáře k filmu Tajemství pravdy

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
wena
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.1.2021
První série mě moc nebrala   ale ta druhá je temnější a   více dramatická.
  Jinak mě hodně vadilo   jednoduché řešení konce   dílů. Proti obsazení nic   nemám naopak zpovědnice a   mordcita to je jiný level.
Izzy8635
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.1.2018
Já jsem nikdy nečetla knihu,   takže nemohu říci, zda se   seriál drží původní   předlohy. Jako nezávislý   pozorovatel jsem se seriálem   spokojena. Příběh je   zajímavý, akční a má   hlavu a patu. Líbí se mi   uspořádání seriálu, v   každém díle řeší kromě   hlavního úkoly i jeden   menší. Některé díly byly   lepší než ty druhé, ale to   je u podobných seriálů   normální. Povedla se i   samotná volba herců. Hlavní   hrdina je hezký i mord-sidhy   jsou dobře ztvárněny.   Nejlepší je sarkastická   Cara. Efekty a samotné bitky   jsou uvěřitelné a lepší   než v mnoha jiných   populárnějších snímcích.   Myslím si, že ze seriálů,   které jsem viděla, tenhle   patří mezi ty lepší.
čemelka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.1.2011
Miluju fantasy ságu Meč   pravdy od Terryho Goodkinda.   Když jsem se dozvěděl, že   právě autor předlohy a   skvělý režisér Sam Raimi   bude dělat dozor na novém   seriálu Legend of the Seeker   byl jsem u vytržení. S   odstupem času a po   zhlédnutí dvou řad   seriálu, můžu říct, že   se jedná po vizuální   stránce o výborný kousek,   který se nakonec od předlohy   dost liší, protože tvůrci   se rozhodli nekopírovat   původní knížky, ale   obohatili epizody o nové   pojetí. Mnoho fanoušků   Meče pravdy tento seriál   zavrhlo právě kvůli této   odlišné vizi, a dojisté   míry mají pravdu, protože   se seriál s předlohou nedá   srovnávat. Dokonalé jsou   scenérie natočené na Novém   Zélandu a výběr herců se   dle mého názoru povedl.   Zvlášť výkony Bridget   Regan v roli matky zpovědnice   Kahlan byly fajn. S důvodu   nižší sledovanosti 2.řady   byl seriál na neurčito   odložen, asi již na dobro. S   podivem je fakt, že právě   2.řada byla lepší a více   se držela knižní předlohy.   Pro fandy Meče pravdy a   všeho fantasy mohu vřele   doporučit.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Lubomír Wachtl

Wachtl Lubomír

Dead Man Talking

Dead Man Talking

Naposled navštívené:
Lubomír Wachtl

Wachtl Lubomír

Dead Man Talking

Dead Man Talking