Duben
ohodnotit

Tajemství kruhu [TV seriál]

The Secret Circle

Další název:
Tajomstvo kruhu čarodejníc (SK)
Rok:
2011
Délka:
45 minut, 15 dílů

Komentáře k filmu Tajemství kruhu

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
efCZa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.5.2012
Další seriál, který   zpracovává v dnešní době   hodně populární   čarodějnické téma. V   podstatě by se mohlo jednat o   důstojného nástupce Charmed   (Čarodějek) -   modernejšího,   akčnějšího, s   vymydlenějšími hlavními   hrdiny..a možná i pro trochu   mladší teenagery. Vidím   také velkou podobnost s   Vampire Diaries, které   napsala stejná autorka a   také televizní zpracování   je "na jedno   brďo".
Příběh,   je vcelku zajímavý, horší   je to s kvalitou herců. Pane   bože! vždyť jim je všem   přes 20, hrají 16tileté   puberťáky...a hrají je dost   nemotorně. Je to klasická   produkce podobných   teenagerských seriálů -   hlavně aby byli typově co   nejodlišnější, přitom   všichni krásní a   minimálně polovina skupiny   musí být málem svatá...   ač je zde dost velký   potenciál na rozebrání   charakterů postav, v rámci   TV zpracování se omezí jen   na několik rozhovorů a   konstatování, proč určité   věci chtějí a nechtějí   dělt...takže nic extra...
Přesto seriál za   zhlédnutí stojí, nenudila   jsem se (ač teenager tedy   opravdu nejsem) a i když mám   výtky k hereckým výkonům,   oceňuji příběh s jeho   zvraty, tajemstvími a   překvapeními...

...a samozřejmě končí   první série velkým finále,   které nás připravilo na   sérii druhou - ta však   nebude, takže nezbývá, než   konec příběhu, který sotva   začal, dočíst.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.9.2012
The Secret Circle
Když tenhle seriál začal   běžet, rozhodla jsem se ho   sledovat, protože tyhle   čarodějnické seriály mám   ráda( jedním z nejlepších   jsou Čarodějky) a tak jsem   seriálu dala šanci.   Začátek seriálu vypadal   hodně slibně a vždycky jsem   se těšila na další díl,   pak následovala pauza z   které jsem byla na prášky,   ale co probíhalo dál to už   bylo docela nudné, ačkoliv   jsem si myslela, že s   příchodem otce Cassie se   bude na co koukat, bohužel   nebylo, z příběhem to šlo   do pytle a pár posledních   epizod ztratilo dech raz dva,   docela škoda, vypadalo to   opravdu slibně. Jak je vidět   nebyla jsem jediná kdo měl   podobný pocit, protože   nakonec bylo rozhodnuto, že   seriál se neobnoví pro   další řadu, a je to možná   dobře.
Hlavní   mladistvé obsazení nebylo   příliš znamé, ale vůbec   to nevadilo. Já jsem byla   ráda, že jsem mohla vidět   svou oblíbenou Natashu   Hestridge, která si v   seriálu střihla pořádnou   mrchu, tahle role jí opravdu   sedla.
radegaster
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.2.2018
Nuda v kruhu
Nápad dobrý, ale největší   kámen úrazu je v postavách,   a nepomáhají tomu ani herci   (obzvláště kluci), kteří   se předhánějí v tom, kdo   bude mít ve vlasech víc gelu   a upřenější   pohled.Extrémně   teeneagerský seriál který   nedokáže oslovit širší   publikum a od toho se   samozřejmě odvíjí   jednoduché zpracování   ,které sérii posílá   ještě níž.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Polopatě (2013) [TV cyklus]

16:05 - 17:00

2 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

ČT2 - Výborná SHOW

15:25 - 16:10

42 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:35 - 16:57

32 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:35 - 16:40

32 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178294

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10