Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Huťmistr - 1914

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.12.2013
Huťmistr - 1914
Díl situovaný těsně před   první světovou válkou,   díky které se rozpadlo   Rakousko-Uhersko a vznikl tak   samostatný Československý   stát. Synové a dcery Jakuba   skláře vlastně tak   monitorují ty   nejdůležitější události   Československa, i když v   pozdějších dílech ta   komunistická propaganda, to   je už trochu moc. Ona tedy   prochází napříč všemy   díly, ale zvlášť pak po   válce, po té druhé   světové, to je samý soudruh   a boj proti buržoazistům,   prostě peklo.
Tento   díl nese název Huťmistr,   neboť se Krahulík,   největší vykořisťovatel a   kapitalista ze všech, rozhodl   jmenovat toho nejlepšího   dělníka a soudruha Jakuba   Cirkla huťmistrem na nově   otevřené huti. Copa   Krahulík, ale jeho žena!!!   To je teprv kapitalistka   největšího ražení a ta si   zaslouží ten největší   trest. Ale všichni víme že   Boží mlýny melou sice   pomalu, ale jistě. A   zvláště pak v podobných   typech seriálů, kde ti, co   stojí na druhé straně   režimu, nemají šanci dobře   skončit. To víte, podnikat   se prostě nemá, to je čiré   zlo. Všechno znárodnit, do   poslední krávy...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Richard Hamilton

Hamilton Richard

Naposled navštívené:
Richard Hamilton

Hamilton Richard