Zari
ohodnotit

Stíny nad Stockholmem [TV seriál]

Stíny nad Stockholmem: Žena v dřevěné rakvi (2009) - 2. díl (4. série)

Beck - Levande begravd

Další název:
Beck 26 - Levende begravet; Kommissar Beck - Lebendig begraben; Beck - Buried Alive
Rok:
2009
Délka:
87 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Stíny nad Stockholmem: Žena v dřevěné rakvi
Annika Runfeltová se kvečeru staví na benzínové pumpě, aby si umyla auto. Když je téměř hotová, vnikne jí do auta nezvaná osoba, která ji v přetahované píchne injekci do krku.

Maminka s dcerou jdou parkem na dětské hřiště, kde děvčátko v pískovišti objeví dřevěnou truhlu. Obě se sbalí a odcházejí pryč, maminka zavolá policii. Komisaři Martin Beck a Gunvad Larsson jsou povoláni k případu. V truhle je nalezena mrtvá státní zástupkyně Runfeltová, která v poslední době řešila několik těžkých případů motorkářských gangů. Gumvald navštíví myčku a je zavolán s Beckem i k patologovi, který objevil vpich, do těla bylo vpraveno veterinární anestikum. Je pátráno po motorkáři, vůdci skupiny Matteo Larssonovi, ale ten je nalezen v další dřevěné rakvi bestiálně zavražděn. K vážnému případu je stáhnuta z dovolené i detektiv Lena Klingströmová. Sportovkyni se při běhu přes les propadne noha do díry, je nalezena další rakev s mrtvolou muže. Zdá se, že jde v pořadí o první případ. Policie si myslí, že mají vraha, který v noci zemřel, ale další obětí sériového vraha se má stát komisař Martin Beck…


Autor: jarda53

Popis / Obsah / Info k filmu Stíny nad Stockholmem: Žena v dřevěné rakvi
Komisař Beck vyšetřuje případ vraždy zaživa pohřbené státní zástupkyně, která byla nalezena v dřevěné bedně zakopané uprostřed hřiště. Hlavní podezřelý je zanedlouho také nalezen mrtvý. Je zřejmé, že policie má co dočinění se sériovým vrahem.

FTV Prima


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama