Zari
ohodnotit

Samantha [TV seriál]

Žánr:
Země:
Rok:
1998
Délka:
60 minut, 120 dílů

Komentáře k filmu Samantha

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
veverka-zrzka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.12.2009
Jedna z dobrých telenovel s   neobyčejným dějem. Jako   vždy musí láska bojovat se   zlem, nenávistí a intrikami.   Alicii Machado coby Samantě a   a Alejandru Martínezovi coby   Luisi Albertovi to náramě   slušelo.
Hortensie
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.12.2009
Venezuelské telenovely jsou   jedny z těch nejlepších.   Narozdíl od mexických, v   nichž jsou často až   příliš mnoho obsaženy   náboženské prvky, jsou ty   venezuelské (a ještě   argentinské) více   civilnější a nikoliv tak   upjaté. Samanthu jsem v roce   2001 sledovala skutečně s   chutí. Přirozeně, v   globálu by tento příběh   byl zřejmě nereálný,   avšak podstatné bylo, že   pro sledování a ponoření   do děje měl napětí,   nechyběl motiv vraždy a   její objasňování po   několika (tuším, že po   třech) letech, drogy, parta   drogově závislých, láska   mladé Aranguenové ke   staršímu muži (resp.   příteli jejího otce),   zajímavě byl pojat život na   ranči a mentalita jeho   obyvatel (odtud pocházela   přímo hlavní hrdinka   Samantha), fascinující byla   "záporačka"   Betzaida s výborným dabingem   Mileny Steinmaslové. Český   dabing zde byl vůbec   vynikající. Veronika   Gajerová a Aleš Procházka,   kteří propůjčili hlas   Samantě a Luisi Albertovi,   podali vynikající výkony.   Dabing byl příjemný,   synchronní. Také závěr   celé telenovely nebyl   ukvapený a rychle rozuzlený,   jako je tomu u telenovel   mexických. Jedna z   nejlepších telenovel na   našich obrazovkách.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama