Zari
ohodnotit

Rapl [TV seriál]

Operace Ofsajd (2019) - 2. díl (2. série)

Žánr:
Rok:
2019
Délka:
62 minut
„Major Kuneš se vrací a s ním přichází… RAPL.“

Komentáře k filmu Operace Ofsajd

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.1.2019
Konečně kriminální čin, a   ne okecávačky a plytké   scény jako v předchozím   díle. Smysl chování skupiny   kolem "Vikyho   Cabadaje" mi uniká, ale   s tím se dokážu srovnat,   hooligans,ani fašismus nejsou   mým koníčkem. Jediné, co   by se dalo obdivovat, je   zanícenost a znalosti   hlavního zaporáka pro věc.   Stále druhá série   zůstává daleko od první a   fakt ji nepřicházím k na   chuť.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.1.2019
Druhá série Rapla zatím   jisté zklamání. Jako kdyby   to psal a točil někdo   úplně jiný. Oba první i   druhý díl provází spousta   nelogičností, v tomto díle   i divné dialogy, zápletky   působí dost těžkopádně.   Ultras byli více než cokoli   směšní, nejvíce jejich   přehrávající šéf. Humor   a hlášky nejsou špatné,   ale celé to působí zatím   hodně odfláknutě, kromě   hudby, kamery a technické   stránky to se zatím drží.   Tak uvidíme co dál, zatím   lehounce každý díl   nadhodnotím, ale v budoucnu   budu muset být férovější.
jarda53
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.1.2019
Je na první pohled zřejmé,   že druhá série je slabší,   ale snad již příště to   bude lepší. Vražda nebyla   pro diváky těžkým   oříškem, některé scény   jsou otřesné, např. když   policajt jezdí půl filmu na   kole, policisté byli vždy   vážení svým vedením,   všechno jim prošlo, takže   když jsou ubytováni v   plesnivé ratejně, nechce mě   to brát...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Shrek

Shrek
Shrek

Naposled navštívené:
Shrek

Shrek
Shrek