Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Zrušená svatba

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.3.2013
Zrušená svatba
První díl, kde to všechno   začalo. A jak jinak než   tím, že se všichni sešli.   Staří dobří známí si   sedí v pohodě v kavárně,   narozdíl od novějšího   sitcomu "Jak jsem potkal   vaši matku" nepopíjí   pivo, ale kafe, a tlachají. O   životě, o problémech, o   kravinách. Prostě normálka.   A najednou se rozrazí dveře   a vejde nevěsta na útěku -   Rachell - která se hned   zapojí do party a vytvoří   tak šestici lidiček, kteří   nám budou deset let dělat   společnost, podělí se o   své vztahy (o to půjde   hlavně) a celkově nám   ukáží, že život nekončí   po třicítce a založení   rodiny neznamená   vysedávání večer s pivkem   u televize a hádání se se   svojí manželkou. Život je   prostě o něčem trochu víc.   To je také důvod, proč se   mi tento seriál tolik   líbí.
Mimo jiné,   Zrušená svatba se jmenuje i   jedna epizoda německého   seriálu "Inga   Lindström", proto já   osobně preferuji originální   název, který pokaždé   začíná The One with, where,   at, in, after. V překladu   dnešní epizoda se jmenuje -   Díl, kde Monica získala   spolubydlící. Mě se to zdá   více umělečtější...
Petantino
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.3.2013
Úvodní rozestavění figurek   šestice Přátel ještě   zcela neukázalo, jaké budou   možnosti seriálu, ale   důležité bylo, že se   sešli, naznačili své   charaktery a ukázali světu,   že s nimi bude sranda.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Komisař Montalbano (1999) [TV ...

23:05 - 01:00

22 minut již uběhlo
93 minut zbývá do konce

ČT2 - Rockerky (2002)

22:55 - 00:30

32 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

NOVA - Na vaší straně

22:55 - 23:40

32 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Honeymoon - líbánky k nepřežit...

22:55 - 23:45

32 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jim Cantelupe

Cantelupe Jim

Naposled navštívené:
Jim Cantelupe

Cantelupe Jim