reklama
 
ohodnotit

Perry Mason [TV seriál]

Perry Mason: Případ dámy v jezeře (1988) - 9. díl

Perry Mason: The Case of the Lady in the Lake

Další název:
Perry Mason: Prípad dámy v jazere (SK)
Rok:
1988
Délka:
95 minut
„Historie se zopakuje, když v průběhu plavby zahyne i druhá ze sester-dvojčat. Stejně tak se před mnoha lety utopila i její sestra. Podezření ihned padá na manžela, který po mladé ženě zdědí obrovský majetek.“

Celkové hodnocení filmu Perry Mason: Případ dámy v jezeře

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.4% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.8.2011
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2007
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.3.2014
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.1.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.9.2009
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.8.2007
Brikca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.4.2009
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.3.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.5.2009
Chroust-Sparta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.5.2015
Nob.r
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.1.2008
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13085minih13085Muriel se vdává (1994) 
Muriel's Wedding n
minih12751minih12751Modré z nebe (1983) 
Modré z nebe n
minih43248minih43248Proč bychom se netopili (2008) [TV seriál] 
n
minih28350minih28350Čokoláda (2000) 
Chocolat n
minih43183minih43183Dr. House (2004) [TV seriál] 
House M.D. n
minih13281minih13281Mys hrůzy (1991) 
Cape Fear n
minih9714minih9714Jo (1971) 
Jo n
minih27527minih27527Návrat Addamsovy rodiny (1998) [Video] 
Addams Family Reunion n
minih28347minih28347Pošli to dál (2000) 
Pay It Forward n
minih24478minih24478Priehrada (1950) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.4 % (14)
6   - jarda53
6   - ignac1
6   - Serpentina
7   - thejduk
8   - REKBRIT
6   - Faye
5   - R.RICKIE
6   - Strength
7   - Brikca
8   - Area
5   - jambroz58
8   - Chroust-Sp
7   - Nob.r
8   - uriel
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636666
Fotografií: 579172
Plakátů: 275832
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.151/0.112