ohodnotit

Perry Mason [TV seriál]

Perry Mason: Případ dámy v jezeře (1988) - 9. díl

Perry Mason: The Case of the Lady in the Lake

Další název:
Perry Mason: Prípad dámy v jazere (SK)
Rok:
1988
Délka:
95 minut
„Historie se zopakuje, když v průběhu plavby zahyne i druhá ze sester-dvojčat. Stejně tak se před mnoha lety utopila i její sestra. Podezření ihned padá na manžela, který po mladé ženě zdědí obrovský majetek.“

Celkové hodnocení filmu Perry Mason: Případ dámy v jezeře

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.4% (14 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.8.2011
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2007
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.3.2014
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.1.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.9.2009
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.8.2007
Brikca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.4.2009
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.5.2009
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.3.2008
Chroust-Sparta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.5.2015
Nob.r
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.1.2008
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48298minih48298Pohádky na dobrou noc (2008) 
Bedtime Stories n
minih88126minih88126Hans Kloss. Stawka większa niż śmierć (2012) 
n
minih24823minih24823Vzbouření na vsi (1949) 
Vzbouření na vsi n
minih41742minih41742Yamakasi 2 - Velká výzva (2004) 
Les Fils du vent n
minih32052minih32052Sex a Lucía (2001) 
Lucía y el sexo n
minih36884minih36884Jehla (1982) [TV inscenace] 
Jehla n
minih29875minih29875Hodná holka (2002) 
The Good Girl n
minih5615minih5615Četník se žení (1968) 
Le Gendarme se marie n
minih33342minih33342S tebou i bez tebe (2001) 
Me Without You n
minih56818minih56818Morganovi (2009) 
Did You Hear About the Morgans? n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.4 % (14)
6   - jarda53
6   - ignac1
6   - Serpentina
7   - thejduk
8   - REKBRIT
6   - Faye
5   - R.RICKIE
6   - Strength
7   - Brikca
5   - jambroz58
8   - Area
8   - Chroust-Sp
7   - Nob.r
8   - uriel

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:56

24 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Emoce a my (2013) [TV pořad]

19:15 - 19:40

9 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Comeback (2008) [TV seriál]

18:50 - 19:30

34 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - HLAVNÍ ZPRÁVY

18:55 - 19:55

29 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166858
Osobností: 662057
Fotografií: 651658
Plakátů: 313346
Obsahů a biografií: 153801

Poslední komentáře

9. rota (2005)

9. rota

9. rota
Podle mne jeden z nejlepších   ruských válečných   filmů.Děj i režie nemají   mnoho chyb,ale samozřejmě je   to i věcí názoru.   Doporučuji ke shlédnutí.

Autor: Vladajanis

Raubíř Ralf a internet (2018)

Ralph, Vanellope a hromada Barbie...

Raubíř Ralf a internet
Pokracovanie animaku je opat   natrieskane popkulturnymi   odkazmi, v ktorych si "to   svoje" najdu vsetky vekove   kategorie.Riesenie momentalne více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

365 dní (2020)

365 dní
Tako polská verzea odpověď   na padesát odstínů šedi,   temnoty a svobody s italským   nádechem. Anna Maria   Sieklucka není uplně   sexbomba více >

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 10 / 10

Indiana Jones a poslední křížová...

Indiana Jones a poslední křížová výprava
Ze serie filmu s Indiana   Jonesem jsem sice hodnotil   nejvýše ten první   (Dobyvatele ztracené archy)   protože to byl ten původní   kámen, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

O mé rodině a jiných mrtvolách (...

O mé rodině a jiných mrtvolách
Tento sitcom stvořený   stanicí Prima je jeden z   nejstupidnějších seriálů   jaký se kdy u nás   "podařilo" natočit a   nezabránila tomu ani více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.181/0.167