ohodnotit

Perry Mason [TV seriál]

Perry Mason: Případ bezohledného reportéra (1991) - 17. díl

Perry Mason: The Case of the Ruthless Reporter

Rok:
1991
Délka:
90 minut
„Perry Mason obhajuje obviněnou z vraždy rozhlasového reportéra.“

Celkové hodnocení filmu Perry Mason: Případ bezohledného reportéra

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.10.2007
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.8.2011
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2013
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.1.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.9.2009
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.12.2007
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.3.2012
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.8.2007
Brikca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.4.2009
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.5.2009
uriel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.11.2007
jeremyroe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih54466minih54466Toronto Tom, kocour z Ameriky (1999) [TV seriál] 
n
minih29759minih29759Scary Movie 2 (2001) 
Scary Movie 2 n
minih8641minih8641Hra o královnu (1980) 
Hra o královnu n
minih42159minih42159My z konce světa (1975) [TV seriál] 
n
minih19342minih19342Sophiina volba (1982) 
Sophie's Choice n
minih10461minih10461Komisař Navarro - Žena bez paměti (1990) 
n
minih27444minih27444Simpsonovi jedou do Hollywoodu (2003) [Video] 
Simpsons Go To Hollywood n
minih5769minih5769Ďáblice (1989) 
She-Devil n
minih28183minih28183Smlouva s ďáblem (2000) 
Bedazzled n
minih27607minih27607Vraždy podle Jidáše (1999) 
Resurrection n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (13)
7   - ignac1
6   - Serpentina
7   - thejduk
8   - REKBRIT
6   - Faye
5   - R.RICKIE
6   - dandysek
10 - dederon
8   - Strength
7   - Brikca
5   - jambroz58
9   - uriel
7   - jeremyroe

TV Program

ČT1 - Kvarteto (2017)

20:25 - 21:55

23 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

ČT2 - Heroin (1970)

20:00 - 21:25

48 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

NOVA - Profesor T. (2018) [TV seriál]

20:20 - 21:30

28 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Tátové na tahu (2018) [TV seri...

20:15 - 21:25

33 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154112
Osobností: 639077
Fotografií: 586184
Plakátů: 278208
Obsahů a biografií: 141139

Poslední komentáře

Robin Hood (1984) [TV seriál]

počet dílů

Robin Hood
Jenom drobná opravička ,   dílů je 26 Robin Hood a   kouzelník je rozdělen do dvo   dílů stejně tak jako Meče   z Waylendu . Jinak asi   více >

Autor: drakonusdrak

Karhanova parta (1950)

Karhanova parta
Téměř 20 let jsem dělal na   revolverech ve fabrice a   myslím si, že takovou havaj   jsem nezažil nikdy. Jinak   film nebyl úplně špatný,   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Spectre (2015)

Bonde máš 150 minut! Tak do toho!

Spectre
Daniel Craig mi jako Bond   nevadí, Sam Mendes mi jako   rejža tohoto filmu naopak   vadí ai ti co tomu dali   zelenou. 150 minut je   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Pacific Rim: Povstání (2018) [DC...

Pacific Rim: Povstání
UPřímně řečeno mě film   zklamal. Očekávala jsem   něco jako byla ta jednička.   Technicky byl film dokonalý,   bavilo mě i herecké   obsazení. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

V peřině (2011)

Mádl

V peřině
Tohle je vlastně docela prima   oddechovka. Vizuálně je to   hodně zajímavý. Převleky a   kreace některých aktérů   jsou celkem příjemným   více >

Autor: dreamerCZ | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.144/0.099