Zari
ohodnotit

Na doživotí [TV seriál]

Life

Další název:
Life: Najbohatší policajt (SK)
Rok:
2007
Délka:
45 minut, 32 epizod

Komentáře k filmu Na doživotí

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.6.2010
Mně osobně se tento seriál   moc líbí dobré téma které  
se skvěle   povedlo realizovat.Ten to   seriál vás určitě   nezklame.
payo1555
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.4.2012
Bezva seriál, který má v   sobě neskutečný klid.   Všechna vyšetřování   Crewse jsou jen tak ledabylá   a při tom mají hloubku.   Pohled do jeho soukromí je   taky ponurý. Líbí se mi   jeho vztah k Reesové a jeho   správný partˇák Earley.   Pro mě to není hluchý čas.   Já nepotřebuji namakaný   poldy a svis pneumatik, toto   má v sobě tajemství.
Majda88
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.10.2009
Na tenhle seriál jsem koukala   jen kvůli Damianovi, vím, je   to dost snobský, ale tak co,   zrovna jsem dokoukala   Bratrstvo neohrožených, kde   byl opravdu skvělý, pak jsem   zjistila, že na dvd vyjde   Sága rodu Forsytů, kde byl   také úžasný a pak jsem   viděla ukázku na tohle. No   štěstí největší. Ale   zklamalo mě to, hodně.   Hlavně dabing, je tu hrozný.   Jinak, seriál nemá nijak   velký spád, dobře   vymyšleno je ale tak trochu   dokumentární ražení,   vyšetřování jeho   případu, to je nápadité a   trochu víc uvěřitelné. Ale   je pravda, že mám potom   chuť na ovoce :-)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Garette Ratliff Henson

Henson Garette Ratliff

Naposled navštívené:
Garette Ratliff Henson

Henson Garette Ratliff