Zari
ohodnotit

Mystérium sexu [TV seriál]

Masters of Sex

Další název:
Masters & Johnson
Žánr:
Rok:
2013
Délka:
60 minut, 4 dílů, 2013-2016
„O sexu chtěli vědět všechno. A nebáli se zeptat.“

Komentáře k filmu Mystérium sexu

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
curil
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.3.2018
Zhlédl jsem první sezónu   seriálu a jsem spokojený.   Koncem šedesátých let jsem   zakoupil knihu Lidská   sexuální aktivita od autorů   Masters-Johnsonová a pak jsem   machroval na mejdanech a před   dívkami čtyřmi fázemi   styku, fáze plató se často   pak probírala. Seriál   sleduji bez dechu, bezvadně   natočeno. Jednotlivé vztahy   jsou patřičně pro diváka   přehledné, představitelé   sympatičtí. Kromě   "Nemocnice na kraji   města" před lety jsem   žádný český nebo   slovenský seriál z   nemocničního prostředí   neviděl, ale podle ohlasu   myslím, že jde o   nesrovnatelnou záležitost.   Seriál se vyvaroval vulgarity   a s jemným humorem proplouvá   ožehavým tématem.
karlosphonic
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.11.2013
Povedený seriál o začátcích sexuologie
Na Masters of sex jsem byl   hrozně zvědavý,protože   takové serálové téma zde   ještě nebylo.Čekal jsem,že   bude obsahovat hodně   humorných situací.Mýlil   jsem se,ale jsem za to rád.Je   to ten typ seriálu,kdy   úvodní "pilot" je   zajímavý,ale nikoliv   úžasný a člověk čeká,co   bude v příštím dílu.
Musím konstatovat,že s   každým dílem je Masters of   sex lepší a lepší.Seriál   je plný emocí mezilidských   vztahů na poli sexuality v   kontrastu s nepochopením   tehdejší společnosti s   mixem opravdu výborného   situačního humoru,který   bravurně celé drama   odlehčuje.Sledování   počátků studie   impotence,homosexuality nebo   orgasmů je natočeno s citem   ale i s humorem a   nadsázkou.
Herecký   koncert Michaela Sheena a   půvabné Lizzy Caplan jen   umocňují můj zážitek z   tohoto mimořádně   povedeného seriálu.Mám za   sebou šest dílů a dávám   vysoké hodnocení jako je   tomu na IMDB,nebo   ČSFD.Popularita seriálu je   obrovská a je už   přislíbena druhá série.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Policejní pohádky strážmistra ...

22:30 - 23:49

63 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Moulin Rouge

22:50 - 00:50

43 minut již uběhlo
77 minut zbývá do konce

NOVA - Na vaší straně

22:55 - 23:40

38 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Honeymoon - líbánky k nepřežit...

22:50 - 23:40

43 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Reklama