Zari
ohodnotit

Komisař Moulin [TV seriál]

Zbojník (2004) - 5. díl (6. série)

Bandit d'honneur

Žánr:
Země:
Rok:
2004
Délka:
90 minut
„Státní zájem velí neodhalovat slabosti mocných.“
 

Obsah filmu Zbojník

 
Arragio je lupič gentleman. Přepadává sice s pistolí v ruce, ale nikdy v ní nemá jediný náboj. Moulin Arragia svým způsobem ctí a nedokáže ho střelit do zad, když ujíždí s lupem na motorce. Proto ani na vteřinu neuvěří oficiální verzi, podle které Arragio spáchal ve své cele sebevraždu. Vyšetřování dovede Moulina až k bohatému podnikateli, kterému sice na stěnách visí obrazy slavných světových malířů, ale který zároveň v sejfu ukrývá úplně jiné obrázky.

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

hvezdyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.5.2012
Díl Zbojník řadím k těm lepším v rámci   seriálu Komisař Moulin. Vypráví příběh o   tragickém osudu "Lupiče gentlemana",   který se stal obětí zločinu. Jeho údajné   sebevraždě komisař Moulin nevěří. Hugo   Arragio patřil mezi zločince, kterých si Moulin   vážil. Nejenže byl eso v oblasti zločinu, ale   také se choval v rámci pravidel. Toho zločince   hrál mladý Delon.
Tenhle díl by se opět mohl   zařadit mezi ty socilně citlivé. Je tu silný   rodinný prvek. Vztah otce a malého synka. Podle   titulků nese chlapec příjmení Renier.   Odhaduji, že bude vnukem pana režiséra tohoto   dílu, scénáristy i herce v jedné osobě.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama