Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Souboj

 
Poté, co Lily přichází o svůj byt, nabídne jí Ted, aby se nastěhovala k nim. Stejně zde s Marshallem tráví věčinu svého volného času. Jakmile se vše dozví Barney, začne Tedovi všechno okamžitě rozmlouvat, jelikož budoucnost takového rozhodnutí vidí jasně - za nějaký čas si Lily s Marshallem byt přivlastní a Teda vykopnou. Pravda vyjde najevo už po pár dnech, kdy se všude začínají hromadit Lilyiny věci. Ted si tedy společně s Marshallem pohovoří o tom, kdo jednou toto krásné místo získá. Debata se však zvrhne v souboj na život a na smrt.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.4.2012
Souboj
Další díl, který nám sice ani trochu   nepřiblíží Tedovu budoucí manželku, ale zato   rozvíjí vztah Lily s Marshallem. Ti se k sobě   rozhodnou sestěhovat a hlavní hrdina se pomalu   začíná bát o své místo.
Také jsem jednou   udělal podobnou chybu a k sobě jsem si téměř   nastěhoval slečnu. Po čase přestavila můj   pokoj, z obýváku vystrnadila postel a nakázala   zařídit ložnici, vymyslela návrh k   vymalování (který jsem musel samozřejmě   realizovat), v koupelně zabrala většinu   poliček, čímž téměř vykopla mě i mého   bratra. A tohle samé se teď stává Tedovi, až   na to, že jeho ještě ke všemu vyhání cizí   přítelkyně.
Naštěstí Barney je dost   prozřetelný a vše se snaží vysvětlit dřív   než bude pozdě. Já jsem před tímto seriálem   měl spíše charakter Teda Mosbyho, ale tenhle   sukničkář Vám prostě otevře oči. Takže   rada pro všechny co žijí rodinné životy -   buďte boží! Odkopněte své manželky, opusťte   své rodiny a vydejte se do baru (i když, tam   vlastně můžete i se svojí ženou, koukejte   přece na Marshalla s Lily:D)...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Kelly Brennan

Brennan Kelly

Erik Canuel

Canuel Erik

Andre Braugher

Braugher Andre

Naposled navštívené:
Kelly Brennan

Brennan Kelly

Erik Canuel

Canuel Erik

Andre Braugher

Braugher Andre