Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Dohazovačka

 
Robin doporučí Tedovi, aby zkusil najít svou životní partnerku v seznamovací kanceláři. Tohoto nápadu se hned chytá Barney, který vycítí snadnou příležitost k nezávaznému sexu se zoufalou ženou. Přemluví tedy svého parťáka, aby dal tomuto typu seznámení nějakou šanci. Co když se ale Ted dozví, že pro něj žádná dívka neexistuje?

Marshall s Lily zase řeší jiný problém. V jejich bytě se usadilo něco mezi švábem, krysou a holubem a oni za boha nemohou přijít na to, jak se té věci zbavit.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.4.2012
Dohazovačka
Ted se rozhodne seznámit se na inzerát. Nebo   spíš ostatní rozhodnou za něj. Vše vymyslí   Robin a dál přemlouvá Barney. Tento druh   seznámení není asi nejhorší, i moji rodiče   se takto dali dohromady. V dnešní době, kdy je   ale všude spousty barů, to už nemá smysl:)   Kamarád, který si podal inzerát, si domů   dovedl takovou obludku, která ho oškubala o   všechny peníze a nakonec se jí nemohl   zbavit.
Tato příhoda mě ale neodradila a   podobně jako seriálový sukničkář, s vizí   snadno získané holky, jsem jedné slečně   odpověděl. Byly to nejhůře investované   peníze. Rande nuda, holka děsná, no prostě   brr! Nikdy víc.
Filmaři si zde pohrávají s   myšlenkou, co když pro nás žádná ideální   partnerka, partner, neexistuje. Respektive co   když existuje, ale již někoho třeba má, a s   tím někým hodlá strávit celý svůj život.   Opravdu je pro každého z nás na světě jen   jediná osoba? Chcete-li znát můj názor, tak si   to nemyslím. Pro každého z nás existuje tři a   půl miliardy těch pravých, tak nahoďme oblek a   vyražme na lov...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Davie Allan

Allan Davie

Erika Medina

Medina Erika

Stefania Ciccone

Ciccone Stefania

Brutální Nikita (Nikita)

Brutální Nikita
Nikita

Jurij Garmaš

Garmaš Jurij

Naposled navštívené:
Davie Allan

Allan Davie

Erika Medina

Medina Erika

Stefania Ciccone

Ciccone Stefania

Brutální Nikita (Nikita)

Brutální Nikita
Nikita

Jurij Garmaš

Garmaš Jurij