Zari
ohodnotit

Jak jsem poznal vaši matku [TV seriál]

Dvojníci (2010) - 24. díl (5. série)

Doppelgangers

Rok:
2010
Délka:
25 minut
 

Obsah filmu Dvojníci

 
Celá parta už potkala své dvojníky, tedy kromě kopie Barneyho. Právě na Barneyho dvojníka čekají Lily s Marshallem jako na znamení, že mohou začít pracovat na dítěti. A už je to tady, Barneyho tmavovlasý dvojník sedí před nimi v taxíku a nemůže to být Barney, protože ten je prokazatelně v práci. Je tohle to správné znamení? A co na to blonďatý Ted? A dá Robin přednost lásce před kariérou?

Autor: Petantino
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.6.2013
Dvojníci
Posledním dílem série je vždy úvod do té   další. Že by scénáristé nějak dořešili   nějaké nevyjasněné otázky, to vůbec   nehrozí. Naopak rozkryjou nové, aby jsme měli   důvod se do další sezóny vrhnout po   hlavě.
"Dvoníci" je také docela   slavným italským filmem s Terencem Hillem a   Budem Spencerem. S touto komedií ale nemá tento   díl pranic společného.
Parta už viděla   dvojníka Robin. Lesbičku Robin. Také se objevil   knírač Marshall, mexický wrestler Ted a   striptérka Lily. Takže jediný kdo nám zbývá   je Barney. Barney, který se momentálně snaží   vyspat od každé země s jednou dívkou. Tento   úkol je velmi těžký, ale rozhodně ne   nemožný, zvláště ne v New Yorku. Když jsem   bydlel v Athenách, multikulturním městě, měl   jsem možnost jít každý den na rande s holkou z   jiného koutu světa. A co pak tedy teprv New   York, to musí být ráj. Další velkou   záležitostí co se tu řeší je vztah Robin a   Dona, osobně mi Don moc sympatický není, ale   co, Robin si vybrala co chtěla, má to mít.   Dobrá je jejich show pro děti, kde Robin   vysvětluje, že marihuana až tak špatná   není...
Petantino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.5.2013
Všichni dvojníci Barneyho evidentně jedli k   obědu vtipnou kaši, ale všichni ostatní jsou   tentokrát příliš vážní. Je jasné, že   poslední díl série musí opodstatnit vznik té   další, takže místo pořádné porce zábavy   tato epizoda HIMYM nabízí témata typu   rodičovství, vztahy či kariéra. Není to   špatné, ale v rámci úrovně seriálu to   patří k tomu slabšímu.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Gil Cates

Cates Gil

Eva Cobo

Cobo Eva

Naposled navštívené:
Gil Cates

Cates Gil

Eva Cobo

Cobo Eva