Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Poslední cigareta v životě

 
Ted vypráví překvapeným dětem o tom, kterak strýček Marshall kouřil. A vlastně nejen Marshall - kouřili všichni. Marshall z důvodu deptání šéfem, Robin z nenávisti ke kolegovi a ostatní ze solidarity. Zdravotní problémy je však donutily přemýšlet o tom, že by vykouřili tu poslední cigaretu v životě. Podaří se jim zbavit se hromadně své závislosti?

Autor: Petantino
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.6.2013
Poslední cigareta v životě
Zatímco v konkurenčním seriálu   "Přátelé" kouřil jen občasně   Chandler, v Jak jsem potkal vaši matku kouří   všichni. Ne že by to bylo někdy zmíněno, asi   jen u Robin, a ani u ní si nejsem jist. V pár   epizodách si dává hlavní pětka doutníky,   cigarety se ale objevili prvně. A jak to tak   vypadá, většina kouří pravidelně. Je to   logické. Zatímco "Přátelé"   vysedávali v kavárně s kafem nebo čajem,   Barney, Robin, Lily, Marshall a Ted sedí celou   dobu v baru s pivem a nebo nějakým panákem. A k   hospodskému způsobu života neodmyslitelně   cigarety patří. Takže aby se filmaři aspoň   trochu přiblížili realitě, prostě do seriálu   kuřáctví vložili.
Docela často obsazovanou   postavou bývá Mike - Ron Nicolosi, který se   objevil i nyní. A asi ho i v pár dalších   dílech uvidíme. A mimochodem, na to, jak se mi v   porovnání s ostatními sériemi zdá tato   slabá, tak to poslední dva díly dost   vynahradili. Doufám že to tak teď půjde   pořád, protože bohužel poslední dobou   ztrácí How I met your mother šťávu, kterou si   tak dlouho získával...
Petantino
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.4.2013
Epizoda o ukončení kuřácké závislosti ja   nabitá hláškami k prasknutí. Válí všichni,   ale nejlepší je tentokrát strejda Marshall,   když mlátí své třináctileté já. A zahanbit   se nedá ani moderátor Don, jehož ledabylé   čtení zpráv ve slipech a s cigaretou v puse by   bylo ozdovou jakékoli zpravodajské relace.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama