Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Sexuální praktiky Kanaďanů

 
Projekt na novou centrálu GNB byl zrušen, ale Barney s Marshallem se to bojí Tedovi říct. Proto sestaví novou komisi a před kreativním Tedem předstírají, že projekt pokračuje. A Lily se snaží dostat z Robin informaci, se kterou kanadskou celebritou by se vyspala, kdyby po ní celebrita nechtěla úchylnou sexuální praktiku. Projde Barneymu s Marshallem jejich lež? A dozví se Lily Robinino tajemství? A co na to Zmrzlá sněžnice?

Autor: Petantino
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.5.2013
Sexuální praktiky Kanaďanů
Název epizody Sexuální praktiky Kanaďanů   nenaráží na nic jiného, než na   "Sexuální praktiky pozemšťanů",   film s Carmen Electrou. Bohužel tato narážka je   jen v češtině, originální název Old King   Clancy nechápu. Možná také na něco naráží,   ale na co, to nemám ani zdání.
O co vlastně v   tomhle díle jde? Dokázali byste lhát   kamarádovi, abyste ho tím tak ušetřili kruté   pravdy? A jak dlouho? Barney s Marshallem   sestavili falešnou komisi, která má za úkol   chválit Tedův projekt, který byl už dávno   zrušený. Jenže znáte to. Filmaři se snaží   moralizovat a tak nakonec každá lež vyjde   najevo, což je škoda. A tak Ted aspoň dostane   možnost na projektování místnosti určené k   vyhazování. Když si firmy můžou najímat   profesionály, aby za ně někoho vyhodili, tak   proč by nemohli na to mít i speciální   místnost? S tím najímáním profesionálů jsem   to aspoň viděl v jednom filmu s Georgem Cloonym   - "Up in the Air". Asi by mě tahle   práce bavila, jednou jsem musel někoho vyhodit a   i když jsem se dost bál, nakonec jsem si to   užil...
Petantino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.3.2013
Sexuální praktiky Kanaďanů mají sice vtipné   názvy, přesto na mne nějak nezafungovaly, ale   kdo má zájem, tak Barney doporučuje   kanadskepraktiky.org. Zato místnost pro dávání   vyhazovů byla naprosto úžasná. Skoky   zaměstnanců po nadřízených byly brilatní a   nadšení falešné komise by jistě potěšilo   nejednoho architekta.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Emmanuelle Bercot

Bercot Emmanuelle

Paul Rubell

Rubell Paul

Naposled navštívené:
Emmanuelle Bercot

Bercot Emmanuelle

Paul Rubell

Rubell Paul