Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Brunch

 
Jako dárek k výročí dostávají Tedovi rodiče letenky do New Yorku, kde se jim mimo jiné chystá představit Robin. Ta se stále obává, že jim nebude dost dobrá, obzvláště poté, co se ji snaží Barney za každou cenu předhonit a zalíbit se Tedovým rodičům, jak jen to jde. Vzpomínky se však ne vždy rovnají realitě a na povrch má vyplout skandální tajemství. Mezitím Lily a Marshall zkoušejí najít cestu, jak spolu nadále vycházet. Jelikož mají společné přátelé, musí se i po rozchodu vídat. Tento problém je však těžším, než na první pohled vypadá.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.2.2013
Brunch
Brunch, pozdní snídaně a brzký oběd (z   angličtiny složenina slova snídaně Breakfast a   oběd lUNCH) je něco, co asi žádnému   studentovi nepřijde divné. Já už sice   nestuduji, ale neumím si představit ráno brzo   vstát a jít udělat snídani. Brunch je pro mě   ideální. Smetánka to ale tak trochu převzala a   mnohdy se z toho stává buržoazní posezení.
V   tomto díle se poprvé setkáme s Tedovými   rodiči. Barney se jim snaží zalíbit za každou   cenu a je si jistý (jak jinak, je to přece   Barney), že uspěje. Zato Robin si není jistá   ani trochu. Také jsem se poprvé bál   přítelkyniny matky, a měl jsem proč.
Marshall   a Lily se zase zkoušejí dát dohromady aspoň   jako kamarádi, i když tato otřepaná fráze je   starší než dinosauři, v jejich případě jim   ani nic jiného nezbývá. Nevýhoda toho být   spolu od nepaměti, zvláště lpí li jeden na   druhém tak hodně, že nemá čas na sebe a na   své přátelé. Po rozchodu pak zůstává   osaměn, podobně jako Lily, Marshall má aspoň   věrného Teda a Barneyho, kteří se na něj   nikdy nevykašlou...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ten podivuhodný svět dětí

Ten podivuhodný svět dětí

Naposled navštívené:
Ten podivuhodný svět dětí

Ten podivuhodný svět dětí