Zari
ohodnotit

Jak jsem poznal vaši matku [TV seriál]

Škorpion a žába (2006) - 2. díl (2. série)

The Scorpion and the Toad

Rok:
2006
Délka:
25 minut
 

Obsah filmu Škorpion a žába

 
Barneymu se konečně podaří přesvědčit Marshalla, aby přestal zoufat nad rozchodem s Lily a vydal se s ním místo Teda balit holky. Vyberou si studentský bar U Škorpiona a Žáby, kde se brzy i přes nervozitu podaří Marshallovy zaujmout jednu ze slečen. Bohužel Barneyho nepřejícnost mu vysněné rande překazí ve chvíli, kdy si jí sám odvádí domů.
Mezitím se Robin schází s Lily, která se vrátila ze San Francisca. Plna zážítků vypráví, jak to byl nejlepší čas jejího života.
Název epizody naráží na bajku o škorpionovi (ten představuje Barneyho), který poprosil žábu (v tomto případě Marshalla), aby ho dostala na druhý břeh rybníka. Žába, která se...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.2.2013
Škorpion a žába
Další epizoda. Tentokrát se Barney rozhodne   zaučit jednu žábu, konkrétně Marshalla, jak   lovit ženy. Škorpion to má přímo v krvi,   takže chudák Marshall vždy musí   ostrouhat.
Toad v angličtině znamená spíš   ropucha, ale může být klidně použito i pro   žábu, to jen tak na okraj k originálnímu   názvu epizody.
Jinak studentské bary jsou   super. Všichni víme, jak nespoutaný život   většinou vysokoškoláci žijí, a tak   nabrnknout si v tomto typu lokálů nějakou babu   není zas až takový oříšek. Přeslazený   Marshall už to trochu přehání s tím   sebelitováním, proto ani moc Barneyho za jeho   chování zde neodsuzuji, protože si to ten kluk,   co se právě rozešel, docela dost zaslouží.   Přátelé by měli být oporou v každé situaci,   zároveň by ale měli pomoci vytáhnout člověka   ze schýzy, ne ho tam donekonečna udržovat. Je   poznat že se změnila režie, Pamelu Fryman   vystřídal Rob Greenberg a mě se zdají   jednotlivé epizody lepší a lepší. Jinak pro   zajímavost, název epizody je založen na bajce   Škorpion a žába, vygooglete si a pochopíte...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama