Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Hniezdo
Skutečné štěstí je nalézt domov. Jeden z nejúspěšnějších slovenských seriálů současnosti.

1) Jedné noci tajemná postava přichází k nemocnici a do babyboxu ukládá narozené dítě. A i když se to na první pohled nezdá, právě tato událost zamíchá osudy několika rodin v jednom slovenském maloměstě – Adrián (M. Geišberg) a Nina Kalmanovi (K. Šafaříková) pracují jako projektanti a architekti ve firmě Ninina otce a již dlouho se neúspěšně snaží počít dítě. Ale po takové době se jako jediné východisko pro ně jeví pouze adopce. V rodině Važanových je otec Michal (A. Bárta) již několik měsíců pracovně v Rusku a matka Kristína (S. Norisová) zůstala sama na výchovu syna a nezvladatelné dcery. Kromě této zátěže se však musí vyrovnávat i s tíhou tajemství, o kterém nikdo nemá ani tušení. Nakonec v páru Fialových panuje nedůvěra a napětí, pramenící z toho, že Peter (M. Mitaš) před manželkou Martou (A. Karnasová) tají své gamblerství a dluhy, kvůli kterým je ochoten riskovat i stavařský byznys s Michalem a namočit se do věcí z nichž nemusí být návratu. Jeho žena jej však v první řadě podezírá z nevěry.

2) Otec Niny Ivan (P. Višňovský) nedokáže přenést přes srdce, že si jeho dcera chce adoptovat dítě. Potenciální rodiče Terezky nalezené v babyboxu však začnou mít mezi sebou spory – dokážou vůbec zvládnout výchovu nemocného dítě? Peter má prsty v podvodných machinacích na stavebním úřadu a má zájem o výhodný prodej jedné parcely. Musí si však nutně půjčit další peníze u přítele Romana (D. Heriban). Vtom se mu však ozve věřitel, že chce peníze zpět. A Kristína začíná mít zdravotní problémy kvůli pokročilému těhotenství, ale také kvůli nepříjemné vzpomínce na minulost, která se vrací…

3) Když se Michal dozvěděl o tom, že se Kristína ocitla v nemocnici, vrátil se z Ruska dříve. Ta se doma vzpamatovává z anonymního porodu, ale její stav se nijak nelepší. Její hlavní starostí taky ale je, aby se nikdo o porodu nedozvěděl. Michal poté na své stavbě zjistí, že Peter vede projekt od desíti k pěti a že stavaři nedostali již dva měsíce zaplaceno. Peter pak i přes úspěchy v pokeru stále dluží na všechny strany a záchranu pro něj představuje prodej bezvýznamné zemědělské parcely, která se však má s pomocí několika radních stát stavební. Nakonec se Adrián a Nina zaleknou adopce nemocné Terezky a bojí se, že by výchovu nemuseli zvládnout. Také jim však hrozí, že po odmítnutí budou vyřazeni z evidence o adopci.

4) Michal si prochází obrovským otřesem kvůli tajnému porodu své ženy. Ocitá se v těžké krizi, která poté dopadá na celou rodinu a Kristína se mu marně snaží cokoliv vysvětlit. Nina s Adriánem se už nemůžou dočkat, až si vezmou malého Filipa do péče. Co nikdo netuší, že dítě je ve skutečnosti Kristíny, a ta má ze zákona právo se do šesti týdnů od porodu o dítě přihlásit. Ivan v závěrečné etapě projektu potřebuje sto procentní výkonnost od pracovníků a této situace se snaží využít architektka Beáta, co chce prosadit vlastní nápady na úkor Niny a Adriána, kteří musí řešit, jak skloubit práci a péči o dítě. Peter financování stavby nezvládá a nestíhá splácet dluhy. Je čím dál zoufalejší, a navíc se dozvídá, že jeho zadlužený známý zmizel beze stopy…

5) Peter má strach kvůli razii na magistrátu. Marta jde za Michalem a nechce, aby její úspory po rodičích skončily v jejich firmě. Ten jí však řekne, že o žádných penězích, co měl Peter vybrat z jejich účtu, neví. Peter mezitím řeší problém s koupenou parcelou, kterou se snaží co nejdříve prodat i značně pod cenou. Kristína se může z nemocnice vrátit domů a pokusí se udobřit si Michala. A Ninu čeká obtížná bitva s Beátou o provedení interiéru v projektu.

6)
7)
8)
9)
10)
11)
12)

Česká televize


Popis / Obsah / Info k filmu Hniezdo
Pôvodný televízny hraný seriál s kriminálnou zápletkou rozpráva príbeh troch manželských dvojíc, ktorých osudy spojí neželaný, bezbranný novonarodenec.

RTVS


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Reportéři ČT (2004) [TV cyklus...

14:00 - 14:50

42 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Dějiny antisemitismu

14:00 - 15:00

42 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:40 - 15:35

2 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:25 - 15:25

17 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Reklama