Zari
ohodnotit

Generation Kill [TV seriál]

Žánr:
Rok:
2008
Délka:
68 minut, 7 dílů
„Zážitky z průběhu první vlny amerického útoku na Bagdád v roce 2003.“

Komentáře k filmu Generation Kill

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
vdobes
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.2.2012
"Best Of" posledních let
Pro mě je to rozhodně jedno   z Best of posledních let.   Vůbec jsem si nedokázal   představit, jak může   dopadnout válečný film,   který postrádá akci. Ovšem   to, co mi předvedl tento   seriál, mě prostě dostalo   do kolen.

Generation Kill se   tváří jako velmi   autentický dokument, tudíž   máme perfektní představu,   jak to vlastně všechno je.   Nezaobírá se nějakými   bitvami, přestřelkami nebo   něčím podobným, perfektně   nám ukazuje válku čistě   zevnitř, tak jak ji vidí   vojáci samotní. A spolu s   úžasnými, vtipnými ,   mnohdy však velmi sprostými   hláškami, nám HBO   naservírovalo opravdovou   lahůdku.
Delší   stopáž nám dovolí zblízka   poznat několik statečných   chlapíků, odhalí jejich   nitra, touhy, cíle, myšlenky   a postoje k válce samotné.   Dává nám skvělý prostor,   abychom se mohli zžít s   herci, a v průběhu seriálu   zjistíte, že každý je   natolik odlišný, že si   nakonec oblíbíte úplně   všechny.
S aktéry   jsem se tak zžil, že je mi   opravdu líto, že dílů je   pouze sedm.

A   samozřejmě nesmím   zapomenout na závěrečnou   scénu, která tomu všemu   dodala excelentní a dojemnou   tečku, když si mariňáci na   konci pouštějí kompletní   natočené video, a teprve   při zpětném pohledu na to,   co zažívali, si uvědomí,   jaká je válka zbytečná a   hlavně krutá děvka.

"I know, man.   I am seriously impressed.   Taking dumps under pressure,   man, that is our Iceman's   Achilles heel. Or Achilles'   asshole. Holy shit, Brad's our   Achilles anus."
rankinfitch
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.12.2009
Pro někoho jeden z   nejlepších seriálů   posledních let, pro někoho   zas naprosto ukecanej seriál   bez většího děje. Já jsem   tak někde mezi. Je pravda,   že se tam víc kecá, než   děje, ale zas na druhou   stranu je tu ukázáno, čím   procházejí vojáci ve válce   na Blízkém východě a jak   to tam opradu vypadá a   probíhá... Ve srovnání s   Bratrstvem neohrožených je   to ale opravdu o 1-2 třídy   pokles dolů (dle mě).
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 22.11.2011
Mě tento válečný a   slušně natočený seriál,   prostě nechytil a je to asi   tím, že to byla celkem nuda   a vadilo mě to věčný   sprostý hláškování na   sebe, ve stylu vykuř mi ho,   ojedu tvoji mámu, vyhoň mě   ho a podobně. Viděl jsem to   z dabingem tak v titulkách to   mohlo vyznít jinak, údajně   to bylo natočeno celkem   věrohodně a tak jak to ti   novánáři zažily. Přesto   jsem seriál nedokoukal do   konce.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Maigret a hlava muže (1996) [T...

22:50 - 00:30

61 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

ČT2 - Kachna na pomerančích (1975)

23:40 - 01:25

11 minut již uběhlo
94 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Vegas

23:30 - 00:25

21 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - Receptář prima nápadů (2001) [...

23:30 - 00:10

21 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Sam Mercer

Mercer Sam

Naposled navštívené:
Sam Mercer

Mercer Sam