Zari
ohodnotit

Divoká kočka [TV seriál]

Gata salvaje

Další název:
Divoška Rosaura
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
45 minut, 252 dílů

Komentáře k filmu Divoká kočka

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.12.2008
Tak jako v každé telenovele,   tak i zde musí láska bojovat   proti žárlivosti a   nenávisti. I zde se narodí   dítě, ale Rosaura neví, že   je naživu. Žije v domnění,   že je mrtvé. Eva, její   úhlavní sokyně se snaží   získat Luise Maria za každou   cenu a její kamarádka a   sestra Luise Maria jí v tom   pomáhá. Končí to tím, že   Eva odváží Rosauru do   bažin a Eva je při pádu do   bažiny sežrána krokodýly!   Jak originální smrt v   telenovele, že? :-)
Lorelai
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.3.2009
Super seriál
Ahoj musím uznat že tento   seriál se mi moc líbí   velice mě zaujal,láska   Rosaury a Luise Mária   překonala všechno.A moc se   mi líbila jejich dcerka   Gabrielka,fakt moc super   seriál.
Petra.Barbie
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.12.2008
Příliš zdlouhavé...
...další z telenovel, které   jsem se sice snažila   sledovat, ale už tam cosi   vázlo. Začátek byl   relativně slibný. Rosauřina   láska k Luisi Mariovi a   následný první sňatek, to   bylo bráno skoro hopem.   Jenže...poté, co došlo k   rozpadu svazku, začal děj   sice nabírat další postavy,   došlo dokonce i zabití v   sebeobraně, takže krimi   prvek nechyběl, přesto mi   tam cosi vadilo. Byla to   přílišná rozvleklost.   Když se seriál dostal do   své druhé půlky, už jsem   ho pak tak nějak sledovala na   půl ucha a cca ob tři díly.   Nic zásadního mi neuteklo.   Takových posl. 50 dílů byla   nuda, Rosaura poletovala mezi   několika nápadníky a ze   slibně se rozjeté telenovely   mající dramatické prvky se   stávala laciná a otravá   blbina. Pro telenovely mám   pochopení, ale rozhodně je   nehodlám všechny chválit,   když mne nezaujmou. Jak už   tady poznamenala Veverka, k   zásadnímu zvratu došlo pak   až téměř na konci, smrt   záporačky Evy v krokodýlí   tlamě byla takovým   vybočením ze stereotypu nudy   tohoto seriálu. Vyzdvihuji   český dabing z mého   oblíbeného brněnského   studia s výbornými českými   hlasy, ale originální   scénář jen s bídou   průměr...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
George Ratliff

Ratliff George

Přehmat

Přehmat
Přehmat

Naposled navštívené:
George Ratliff

Ratliff George

Přehmat

Přehmat
Přehmat