Zari
ohodnotit

Dexter [TV seriál]

Nevinné mládí (2006) - 3. díl

Popping Cherry

Žánr:
Rok:
2006
Délka:
60 minut
 

Obsah filmu Nevinné mládí

 
Vrah s chlaďákem opět útočí a svoji novou oběť zanechal rozřezanou na kousky na Miamském hokejovém stadionu. Vyšetřování je rozjeto v plném proudu, už jen proto, že o tento případ se velmi zajímá i tisk. Debra je proto přeřazena z mravnostního oddělení, aby mohla spolupracovat na dopadení zločince.

Dextrovu přítelkyni Ritu mezitím navštíví neočekávaný host v podobě jejího ex-manžela, kterého právě pustili z vězení. Tam pobýval kvůli obchodování s drogami. Nyní však tvrdí, že se polepšil a chce zpátky svůj rodinný život.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.3.2013
Nevinné mládí
Tak nejdříve uvedu na pravou míru název této   epizody. Nevinné mládí je sice pěkný   překlad, ale k originálnímu pojmenování se   vůbec nehodí. Popping Cherry ve slangové   angličtině znamená ztráta panenství. V   doslovném překladu prasknout třešeň, tedy   prasknout pannenskou blánu, kdy vše podobně   jako při rozmačkání třešně, je v červené   barvě (v krvi).
V této epizodě najde   policejní oddělení další mrtvolu. Tentokrát   na hokejovém stadionu. Při natáčení této   scény herečka hrající Debru Dexterovou na   ledě uklouzla a poranila si hlavu. No jo, mají   to náročné povolání, což?
Jinak v tomto   díle se dostává i více prostoru Dextrově   přítelkyni, kterou na oko miluje, Ritě. Tu   hraje herečka Julie Benz. V seriálu vypadá dost   uťáple, nemastně, neslaně, ale zkuste se na   ní podívat někde jinde. Třeba její erotické   fotky kolující internetem (stačí si vygooglit   její jméno a najdete toho habaděj). Pak jí   všichni určitě přeřadíte z kategorie   nevýrazných dívek do jiné, ve které máte   uloženy všechny sexy krásky...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Příjezd

Příjezd
Příjezd

Naposled navštívené:
Příjezd

Příjezd
Příjezd