Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Krokodýlí slzy

 
Upozornění: Spoiler (prozrazení nebo rozuzlení díla)

Dexter pomáhá své sestře Deboře dostat se z mravnostního na vraždy, poradí jí, že takové vykrvení, jaké provádí nově příchozí vrah, je možné pouze za pomoci chladu a krystalizace buňek, je možné, že používá chladící vůz, ve kterém by takové činy mohl provádět. Mezitím si Dexter vyhlédne další oběť Matta Chamberse, který v opilosti srazil mladého chlapce, z místa činu ujel a nechal ho zemřít v bolestech.

Autor: Duri86
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.3.2013
Krokodýlí slzy
Krokodýlí slzy je román britského spisovatele   Anthonyho Horowitze, který píše o   čtrnáctiletém špiónovi. S tímto dílem to   nemá nic společného, to jen český překlad se   takto trefil. Zřejmě ti co to překládali,   knihu neznali. V angličtině se díl totiž   jmenuje jen Crocodile, což znamená krokodýl.   Nic o slzách zde není zmíněno.
Jinak Dexter,   kterého hraje Michael C. Hall (nikdy předtím   jsem o tomto herci neslyšel a ani vlastně v   žádném pořádném filmu také nehrál,   proslavila ho až tato role) nám ukáže, jak   zabijí. Oběť má vyhlídlou, teď jen   nakouknout, jak to vlastně všechno dělá.   Dexter pomáhá své sestře Debře (kterou hraje   Jennifer Carpenter, která byla za herce Michaela   C. Halla vdaná, v současné době, kdy píšu   svůj komentář, jsou už však rozvedeni.   Seznámili se jak jinak než při natáčení   tohoto seriálu) dostat se na vyšší post, tedy   na oddělení vražd. Dexter je totiž   nadprůměrně inteligentní, a tak, mezitím co   jeho kolegové tápou v začátcích, on už má   značný náskok. Prostě génius, kterého si   musíte zamilovat...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Alain Chamfort

Chamfort Alain

Naposled navštívené:
Alain Chamfort

Chamfort Alain